Olcsó megoldás nincs. A normális a sr125/150 lámpájának beszerelése lenne, ha tudsz bontottan. Újonnan arany.
Néha már nekem is tele a seggem ezzel az idővel. Már nagyon mennék. Elég lenne már 10 fok is, meg száraz út, pici napsütéssel és go..
Dehát most -10 fok, száraz út ohne napsütés...
Azért, hogy a napi kérdés se maradjon el...!
Az én sr-emben is elég gyatra az első lámpa fényereje.
Olvasgattam régi hozzászólásokat a xenon beszerelésével kapcsolatban, de azok alapján, nagyon úgy tűnik, hogy nem biztos, hogy előnyös. (drága és tuti olvad a foncsor).
Azóta van valami megoldás a fényerő feljevítására?
Mikor lesz már jó idő?
Motort télen venni egyenesen elmebeteg dolog!
Ennél még az is jobb, ha nincs is, minthogy néha-néha ránézel, egy kicsit megtörölgeted, aztán mész vissza a házba, mert befagy a picsád! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bocs az Off-ért, de már nagyon végem van.
Vagy keresel egy helyi motorbontót/boltot vagy szétnézel/kérdezel ittesetleg hagyod a fenébe és integetsz kézzel.
Elég tipusspecifikus az idomba integrált index.Nem akkora szériában gyártják őket mint a nagymotor indexeket.
Nem új kellene mert az irreálisan sok pénzbe kerül!Van mellette egy nagymocim ahhoz nem kerül ennyibe egy ki...ott index!Szal csak bontott jöhet szóba!
innen tudsz vásárolni, nincs még fent az oldalon, de 5500.-ft ért van + 1500 postaköltség. www.robogotuning.hu
ha érdekel írj e-mailt az aruhaz@robogotuning.hu címre
Hali mindenkinek!
Segítséget kérnék tőlletek!Most vettem egy aprilia rally robszit még a léghűtéses fajtát!Na most ehhez kellene nekem egy jobbos első index búra és foglalat hozzá!Ha lenne valakinek vagy tudja hogy honnan lehet szerezni az írjon már ide!
Előre is köszi!
Letekered róla az anyát és kihúzod, lehet h bele van rohadva akkor ki kell belőle ütni, de ha ütöd akkor csavard rá az anyát, mert különben összevered a végét és többet nem kap rá az anya
Fekvő mina-s, 99-es SR-em van. Fékfelújító készlet létezik hozzá nálatok? Minimum porvédő gumi kellene hozzá a dugókhoz.