Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az lehet lehet kicsit idősebb
Na meg akkor nem 2005-ös.
nincs
Berúgókar van e?
müszerfalra is rá van irva hogy ditech
deknire ré van írva hogy ditech. injektor visszajelző lámpa is van
Akkor az nem ditekk ami ebben az esetben jelesül nem is annyira hátrány.
Műszerfal,kormánykapcsoló,bal oldala, a dekli és a légszűrő környéke.
hétfőn tudok, kell az egész gép vagy elég a kormányról+műszerfal?
Nem digis.
Dobj fel képet mert az újakon a ditekkeken digitális a Km óra a karbisokon mechanikus.Jó lenne ha tisztáznánk milyen tipus is.
valamint még 1 kérdés jutott eszembe: a kilométerórám 80 ig van írva de itt látom hogy 100-120km/h kat írnak 1esek. Hogy is van ez?
sztem új 2005-ös
Melyiket veted?Gömböc vagy az újabb?
helló, segítsetek légyszi ma vettem egy ditech-et valami automata lámpa van rajta, ez hogy müködik? semmi kapcsoló :-( nincs távolsági fény?

köszi a helpet

üdv
Sziasztok! Haver SR-je eladó!
Aprilia SR50 Street karbis(Piaggio blokkos),!1800km-rel! 2008/12 havi Magyarországi,szine:Aprilia Black(piros-fekete) 1. tulaj, vízhűtés e-h tárcsás. LeoVince ZX kipu (800km-t ment újonnan vette), adja a gyárit is. Új állapotban, kihasználatlanság miatt eladó. Ár: 300eft. nagyon mérsékelten alkuképes. Érd:70/2956408
Lehet mert amikor leveszem a tanksapkát szisszen eggyet mintha vákum lenne benne na megnézem köszi a tippet
Conair!Nagyon köszönöm a kezelési utmutatokat már igen csak megérett a gyertyacsere izibe meg is csinálom ,üdv!Zolti
Tanksapka szellőző nincs eldugulva?
A gyertyád bőven csereérett. Én beletenném a gyertyát.
Innen ránthatsz le anyagot:
SR anyag
Szevasztok!A következő a kérdésem Sr 50-esem van 70-es hengerrel karburátoros ,milyen gyertya kell bele és hány km-ként kell cserélni.Most a hengerben és a gyertyában 11800 km van. Van egy zsir új NGK BPR 7 ES.Ez jó vagy alacsony a hőértéke.Azért kérdezek ilyen egyszerü dolgokat mert sajnos semmi féle irományom nincs a vasról,ha valaki tudna cimet adni honnan lehet letölteni egy kezelési utasitást lehetőleg magyart esetleg német nyelvüt nagyon megköszönném!Előre is köszönöm!
A gőrgőd 7e km alatt tuti kuka, a szíjad is nagy valószínűséggel. ha ezek cseréje nem segít akkor fúrás.
Nekem tavaly 26000 Ft volt a 8000-es szervíz. Soha többet nem viszem....
Hyhy!
Érdeklődnék, hogy mivan akkor, ha 14ezer km van a motoromba és nem úgy megy ahogy kéne. Alig húz, és dombon felfelé alig akar 40nél jobban menni. Mit tudnék a hajtásában kicserélni? Görgő? Variátor szíj? Mind2 7000. km-e lett kicserélve. Előre is köszi a válaszokat!
köszi ránézek
Benzincsap,csövek.Csere.
Sziasztok van egy sr50 98as évjáratú gépem a következőt csinálja: kb 10-15km után mintha kifogyna a benzin lehörög szivatóval még pár km et megy de azt is hisztizvel leállás után kicsit meglötykölve a tankot ujraa indul pár rugásra karbit kitisztítottam ugyanazt csinálja van valakinek vmi tipje mi lehet a gond válaszotokat vagy tippeteket szívessen fogadom