Légyszi írjátok már meg mi pontosan annak a champion gyertyának amit a morinis di-tech be raktok ha köpi az ngk-t,és hol lehet rendelni?előre is köszönöm
Hát annál a hosszú gyetyakulcs nem hátrány.Pedig jó az csak ne rúgd önindítózz.Nekem a kotvány ditekkből átalakított 10 perc alatt pöfögött.Igaz fél éve hozzá se nyúltam.
valszeg a karbiból elpárolgott a benzin és mivel akkor kap majd anyagot amikor indítgatod mert a "benzincsap" vákumos úgyhogy csak járó vagy forgó (rugás, indítózás) motornál folyik a benya.
és ha elpárolgott a benya akkor rugdalgasd párszor (ne önindítózz)
gázt nem húzz neki mert megszívja magát.
gáz nélkül rugdalgasd. ha kézi szivatós húzd rá.
el kell hogy induljon! kitartás párat rá kell rúgni.
Párszor szétkaptam azt a francot.
Amúgy irtó szar légteleníteni a morinit.A pigin legalább olyan szelep van mint a fékeken lehet rá szilikoncsövet rakni és mehet egy üvegbe morinin meg minden zsuvás lessz.
Az igazi légtelenítő a hengerfej tetején lévő csőcsatin van egy M5.ös csavar.A másik csak leeresztő lehet mert a hengerfej a legmagasabb pont a hűtőn kívül.
Mondjuk ha nem volt benne víz, akkor azzal kellene kezdeni, hogy feltölteni és légteleníteni. A légtelenítő csavart megtalálod a blokk jobb oldalán, a 3 csavar közül a felsőnek kellene lennie. Aztán meg kellene nézni mit történik. Igazából neked a tartályban nem kellene először látnod akciót, mert a termosztátnak zárva kellene tartania az hűtő felé vezető rendszert. Az is lehet, hogy nincs is termosztát már a gépedben.
Nem megyek.Már nincs műszerfalam.Már ditrekk sincs.Csak karbis.Az is áll. Hideg van.Ha nem naggyal megyek.
Amúgy ez folyamat.Hengerfejes vol.Felment a vízhőfok az égbe.Majd vilűgított a lámpa.És leállt.
Bár nekem a nem létező levegő szenzor miatt világított.De elvolt vele.És amúgy se láttam a műszerfalat nagyon.
Van msn-em de ritkán szoktam használni, mert megtalál mindenki. Sajnos hiába csak egy kiolvasó tudná megmondani, hogy hol a hiba. Zoli is azóta is úgy megy hogy világít a lámpa. Így legalább jobban látja a műszerfalat. Hátha nem generál más hibát a szekér.
és ha elpárolgott a benya akkor rugdalgasd párszor (ne önindítózz)
gázt nem húzz neki mert megszívja magát.
gáz nélkül rugdalgasd. ha kézi szivatós húzd rá.
el kell hogy induljon! kitartás párat rá kell rúgni.
remélem segítettem
üdv
Amúgy irtó szar légteleníteni a morinit.A pigin legalább olyan szelep van mint a fékeken lehet rá szilikoncsövet rakni és mehet egy üvegbe morinin meg minden zsuvás lessz.
Amúgy ez folyamat.Hengerfejes vol.Felment a vízhőfok az égbe.Majd vilűgított a lámpa.És leállt.
Bár nekem a nem létező levegő szenzor miatt világított.De elvolt vele.És amúgy se láttam a műszerfalat nagyon.