Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hideg van...A dobban a gyapot bevizesedik ,miután leállítod.Nekem is prüszköl hidegen,aztán mikor bemelegszik akkor kiszárad.nyáron minimális,ilyenkor télen többet köpköd.Kocsiknál is megfigyelheted ezt a jelenséget,kondenzvíz,nem hiba.
köp a kipufgó. boccs
AZ mér van hogy ha hidegen állóhelyzetbe húzok rá gázt köp a kipufogók meg folyik belőle vmi cucc. Konpreszor okés szóval az tuti nem.
Super Robogó!
Bocs...
talán speed racing? de csak tipp
Mit jelent az SR szócska?Minek a rövidítése?
Nagyon helyes Utálom a sok ostoba "Tescos" xenon-nal közlekedő hú de fasza fénye van, felfogású autós kollégákat!
ger14@freemail.hu
ger14@freemail.hu
kősz itt az email cimem
csak reagáltam,de azért köszi,hogyszoltál at sr-esek nevében.17 van.csak
ezt Nekem szántad?

akkor ha segítessz, 19es tuning karbid nincs véletlen elfekvőbe?
email cimre küdök adatot.
szivesen segitek,nem lehuzok.nem az én alkatrészeim én csak ajánlottam.
nézzétek meg.

és kerüljétek a csávókát.

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szia!
Köszi a válaszokat,igen érdekelne a dolog,hogy mennyibe kerül,stb stb.Köszi
Halli Ger14 ! megkérdezem és emilben küldök adatokak meg tel számot,ha kell.
rakéta lámpás sr hez nem tugyátok mekora méretü kuplung kel a
hali ez engemis érdekelne a spanod mikori év járatu motorokat hoz be és ha lehet valami telefon számot kérnél tőle előre is kősz
Üdv! a spanom szokott árulni sr alkatrészeket.nemrég hoztak egy párat olaszbol,ha kell megtudom kérdezni.ez pest megyében van.
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki,hogy mennyibe kerül kb egy 97-es sr50-hez egy első idom?Az egész orr rész.És hol érdemes keresgélni?Előre is köszi
Oké,akkor lehet hogy a semmiért hagytam ki legalább 3-4 hónapot motorozás nélkül:S Lehet ha nem vittük volna el és csak egy gyertyát cseréltem volna szerintem még mindig motoroznék
Mert elötte nem volt semmi komoly baja!
És köszi a válaszod
Szia!Egyáltalán nem kizárt,hogy a dugó miatt nincs benne erö...Pont itt volt erre egy példa,volt egy srác már mindent megpróbált és mégsem indult be a motorja.Elötte szervizben volt fúrás uj dugó.Ment egy darabig aztán erötlen lett,a végén meg már be sem indult....
elkezdte vadul cserélgetni a dolgokat benne,vett egy vadi új kompresszort majd 30ezerért,de nem lett jó.A végén eladta kompletten a motort működésképtelenül,mondván,hogy injector hibája van...90ezer Ft körül.Aki megvette átalakította karbisra,de továbbra sem indult be,aztán mikor véletlenül megtekerte a variónál a főtengelyt,érezte,hogy semmi kompresszió nincs a motorban...Az a dugattyú amit beletettek,nem ditechbe való volt.Szétszedte,megfúratta,új dugó és ketyegett is mint egy svájci óra Másnap eladta 170ért...
Mindezt csak azért írom le,mert tényleg van olyan hiba amire nem is gondol az ember,föleg ha elötte "szakember" csinálta a motort.
Tehát,lehet,hogy neked is csak hasonló dugattyú van benne,de nem az ami belevaló...