Nem általánosítottam! Mindegyik fórumon legalább havonta felteszik ezt a kérdést. A Dt fórumos gyerekeknek már 2 éve segítek,pedig már a dt rég elkelt. Ott is van ami havonta téma...Arról beszéltem, hogy sok moderátor még 20 sincs óriási élettapasztalattal, meg szerelési tudással...A derékszögelésről meg fingjuk sincs...De moderátor, és van joga kitiltani, ha te okosabb vagy....Erre írtam, hogy zárt közösség. És nézd meg mind 20 év alatti...
Nem vok modi ,ahhoz túl lusta vok csak általánosítást nem igen csípem.Amúgy a másik forumon is osszák a hülyeséget azok akik egün osszák így majd ott is lessz szankció csak kell még fél év mindenki besokall az 1000. alakalommal alkalommal "megkérdezem van egy sr-en ZX-el milyen görgőt rakjak bele" kérdéstől.Meg a barter üzlet ismeretlennek című faszságok.Elcserélem a csilliárd értékű kipuffomat oszt kapok rozsdás baltát esetleg sóher vagyok küldöm előre a pénzt de egy hónapja nem küld semmit üzletek.
Olvass okulj fórumozz..... röhögnöm kell...még kinézetre is olyan mint az egüfórum, ugyanazokkal a szar alakokkal, akik ha van véleményed és kitartasz mellette, kitiltanak...Ez tényleg KÖZÖSSÉG!
Jó fórumozást!-OTT!
Hello fiuk
csak a gyártási éver vissza térve ,én azt gondoltam hogy a uj fajta sr 50 -nt 2005-től gyárották! Itt is tévedtem.Egyébként alvázszám alapján azt nem lehet látni hogy hol adták el?Magyar o-n vagy külföldön?
Nekem is azt mondták az Areára, hogy 2002-es...Csak mikor bementem az Apriliába Dunakeszire, és kérdeztem az eladó srácot hogy honnan tudom én laikus az alvázszámból kisilózni, akkor jöttem rá hogy '99-es.....Jah és az Aprilia Areát 98-2000 -ig gyártották...
Van olyan tag, aki 2006-osnak árulja...
Valószínűleg azt is lenyúlták.Ez egy karbis cdi lehet ha képet dobál taposó nélkül okosabbak lennén.
Amúgy én lebasznám a komplett fejidomot feraknék egy DH kormányt meg egy univerzális Km órát oszt integetnék egy jót neki mikor viszik el.A másik megoldás egy 100e körüli összeg lesz.
Ugye ha átalakították akkor kellett rá egy másik alaplap, lendkerék, gyujtáselektronika, karbi, oldaldekni, most ezek jutottak az eszembe.
Kizárásos alapon ez egy gyujtáselektronika lesz.
Hol látsz kérdőjeleket?
Az alvázszámnál össze keverted az "S"-t a "8"-al? meg a 8 az nem is biztos hogy 8 ?
Az alvázszám 17 karakter, ez jó.
Az utolsó hat karakter az csak szám lehet, az utolsó hetedik az "S" Az S előtt pedíg vagy szám, vagy betű.!
JA ÉSA JOBB TAPOSÓ ALATT VAN EGY KÉK SZÍNÜ BORDÁS ELEKTRONILÁRA HASONLÍTÓ TÁRGY.áT KANÓCOZVA UJ VEZETÉKEKKEL ,TALÁN EZ AZ AMIT MONDTÁL.deez müködik mert villog egy led rajta ,ha megy a motor.
Kábelköteg egy valag ditekkre jellemző kanóccal és kompresszor a blokkban a ditekknek megfelelő helyen.Dombon ülő fűcsomó legyek ha ez nem ditekk karbisra barbarizálva hiba miatt.
Ha megírod az alvázszámot megmondom pontosan a típust.
Az sem biztos, hogy a di-Tech és a karbis műszerfal csatlakozói megegyeznek, mivel teljesen más a két műszerfal.r
Ez egy SR50 FACTORY (Di-Tech) váz,blokk,átalakítva karbisra szerintem. Az elektronikát nem tudom pontosan, de lehet, hogy a taposó alatt jobb oldalon találod, ha megvan, de szerintem leszerelték, mert érték.
Robbantott ábrákat találsz a WEBÁRUHÁZ motortípusok szerinti oldalán. www.citybike.hu www.robogotuning.hu
Jó fórumozást!-OTT!
csak a gyártási éver vissza térve ,én azt gondoltam hogy a uj fajta sr 50 -nt 2005-től gyárották! Itt is tévedtem.Egyébként alvázszám alapján azt nem lehet látni hogy hol adták el?Magyar o-n vagy külföldön?
Ez mit jelenthet?
Van olyan tag, aki 2006-osnak árulja...
6211000DE401 (08/04/2004)
Ez a pontos típus
Tehát a váz alapján Di-Tech Fekete 2004.04.08 gyártású
Amúgy én lebasznám a komplett fejidomot feraknék egy DH kormányt meg egy univerzális Km órát oszt integetnék egy jót neki mikor viszik el.A másik megoldás egy 100e körüli összeg lesz.
Kizárásos alapon ez egy gyujtáselektronika lesz.
ZD4VFB0004S001005.
Az alvázszámnál össze keverted az "S"-t a "8"-al? meg a 8 az nem is biztos hogy 8 ?
Az alvázszám 17 karakter, ez jó.
Az utolsó hat karakter az csak szám lehet, az utolsó hetedik az "S" Az S előtt pedíg vagy szám, vagy betű.!
csajna csak kérdőjeleket látok .Ime az alvázszám hátha segít:
ZD4VFB000S8001005
Az sem biztos, hogy a di-Tech és a karbis műszerfal csatlakozói megegyeznek, mivel teljesen más a két műszerfal.r
Robbantott ábrákat találsz a WEBÁRUHÁZ motortípusok szerinti oldalán.
www.citybike.hu
www.robogotuning.hu