Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyertyát cseréltél már?
hello fiuk. nem tudna valaki segitséget adni di-tech ügyben. elindul a motor,de nem pörög ki. a gyertya meg tiszta korom. mi lehet ez
Minarellis,morinis,piaggios?
hello nincsen valakinek elado tuning alkatrésze sr hez a rakéta lámpáshoz?
A morinis 0 fokban is simán indult, egyenletes volt az alapjárat. 5-6 óra állás után...

üdv :-)
Nekem mindíg egyenletes volt az alapjárat.Bár télen nem jártam vele.10 fokig jó volt.igaz morini.Pigissel nincs nagy gáz.
Föleg a piaggosra vagyok kiváncsi
Hello
kedves ditech használók arra lennék kiváncsi
hogy , az injektoros gép hogyan viselkedik összel,télen ?Vagyis hideg időben azt hallottam hogy mig nem lesz üzemmeleg dadog nem megy stb.... Ez igaz?
köszi a válaszokat
Köszönöm szépen a segítséget!próbálkozom vele,majd csak lesz vhogyan!
Mondtam hogy szívás rendesen.nekem se jött le.De le kell az enyémen cseréltek tengelyt.
megnéztem ezeket az évjáratú Di-Tech-eket és három féle cikkszámú gyujtással szerelték őket, de nincs oda írva, hogy milyen, csak a cikkszám.
Más:
Minarelli-s ditech nincs az egyik a morini, a másik a piaggio.
az őszintét megvallom,csináltam egy lehúzót de inkább szétszakadt mint lejött volna a lendkerék.a ftengely végét meg már egy picit meg is nyomta.ja és a lendkerékbe belül nincs menet,nem olyan mint a simsoné pl.
Nekem aprilia volt a gyujtáson nem ducati.De te tudod.Nagyon rá van gyógyulva a tengelyre.Lekapod a csavart majd a két átellenes csavart ami a vizforgatót hajtja kicsavarod ezután mehet bele M6-os menetes szár egy erősebb áthidaló meg egy combosabb csavarment középre a főtengelre megtámaszt és teker míg le nem gyün.Valszeg sosem volt levéve és az állapotból ítélve mostoha élete lehetett.
Max még kell csinálni lehúzőt.Menetnek talán kell lennie rajta belül a lendkerékben a csavarnál.
ditech!
Dobj már egy képet a minarellis ducati gyujtású ditechről mert énmég ilyet nem láttam.
Karbi van e rajta?
JA!Most vettem,az előző gazdája csak gyílkolta!Az a helyzet hogy mozog a főtengely aminek szerintem nem szabadna.Egyébként Minarellis és tuti ducati gyujtás mert már megnéztem.Csak nem úgy jön le mint a többi,mert ezen van 3 csavar ami hajtja a vízkeverőt és annak a helyére lehet esetleg a lehúzót fogatni.A közepében nincs semmi hely.
Viszont akkor meg nem ducati a gyujtás.Azt minarellikbe rakták.A ditechnek más picit.Lehúzó kell hozzá.Már a lendkerékre.Ha kicsavartad a csavart a főtengelyen.Persze morinire való.Mért is kell a gyujtást buzerálmi?Az egyik legstabilab része a ditekknek.Főtengely csere?
Bizti hogy ditech,annyira azért értek hozzá,csak nem akarom szétbarmolni.
Biztos hogy nem ditech.Minarellis a gép amin ducati van.
Sziasztok!Kellene egy kis segítség!2001 es sr ditech em van amin Ducati energia gyújtás van és én nem bírom leszedni.Van valakinek tapasztalata?
igen köszönöm
A levegő inyektorból mindet lehet használni csak megfelelő inyektor kell hozzá.Régebben volt réz házzal az csak a nagyobb átmérőjű asszem 34 mm-es fekete levegő inyektor jó hozzá mert más a tömítés felfekvő átmérője.A fekete műanyagházashoz mindegyik levegő inyektor jó.Tapasztalat.Elektronika tökbe más a programozása és tényleg kéri a pigis a szenzort meg morinissel meg se nyikkan.
Kompresszornak mindene ugyanaz csak a négyzet alapú házra szöget zár be a piginél a meghajtó kereke ami a főtengelyen gördül.Morinisé párhuzamos.Így ha azt rakja rá megszorul a főtengelyen.Tapasztalat.
Pillangó szintén jó hozzá.Hengerfej nem.KB ennyit tok a témáról.Bár nem sok de remélem segítettem.
Hengerfej: más
Folytószelep: azonos
Injektor ház: csak a csövek csatlakozóiban tér el
Levegő injektor: az új az azonos, de van a régiből két fajta.
Levegő pumpa: nem tudom, de más a cikkszámuk
elektronika:
Na ez érdekes, mert az elve a csatlakozó kiosztás az ugyan az, de van ahol nincs olajszivattyú vezeték (PIAGGIO) mert mechanikus az olajszivattyú.
Van ahol a MAP szenzor be van építve az elektronikába, de van ahol nincs benne és elég drága, de a csatlakozó mindegyiknél meg van, csak nincs rákötve semmi.
Lehet hogy van más is, de most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Csak az inyektor.
Sziasztok fiuk
Kérdés: morinis és piggo ditech alkatrészek mennyre azonossak? hengerfej,kompreszor,injektor,computer?