Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15-20%-al nagyobb fúvóka először is, utánna ha még mindig rossz akkor vegyél el a levegőből tőle. Ha ez sem segít akkor nagyobb karbit neki
Nekem 12-es karbiba 90-es volt, ha ez segít.
Ugyanúgy ZX-et szolgált..
Adj neki nagyobb karbit.
hello
hát igen első gondolatom nekem is az volt nagyobb karbi de van egy aeroxos haverom neki 70-es a motorja jól is megy és azon is csak 12-es karbi van
Üdv !nyáron szoktatok pestmegyében sr talit össze hozni?
12-est ne fúvókázz! Vegyél 17-est azzal jó lesz!
De ha nem akarod akkor vedd ki, és nézd meg! Többféle fuvival gyártották, állítólag. 15-el nagyobb mehet is bele, de sokat fogsz vele szívni, mert nehéz beállítani.
A Zx nagyot öblít, és kell neki bőven a nyál, hogy fent ne ragadjon meg!
Sok sikert....
Hello
12-es dellotrotba mekkora a gyári főfuvoka mert vettem az sr-mre egy leo vince tt és csak szivatóval megy rendesen szerintetek mekkora kéne bele? (karbi nem koszos)
vegyél fel msnre és megbeszéljük : csorogefank@hotmail.com
szia tom nem ide tarozik montad kimehetnénk egyet motorozni dt-vel
énekem meg igazán marcaltőn van a motor.
esetleg nem adsz egy msn címet vagy email címet és ott jobban tudnák beszálni
köszi
martin
és mennyibe?
nah pl az jó olyat beszámolok :)
honda zx dio?
valami olcsóbb léghűtéses robogót amivel lehet stuntolni mert kicsi (pl booster,jog r)
Előtte persze pumpálja fel az akksit, mert sovány akksival megintcsak nem fog indulna.

Már nagyon kerülnék egyet. Most a kamrába a moci. Sajnos igen még sok idő van, mire lehet motorozni.
milyen mocit számolsz bele?
...Tolna megye...Szekszárd siófok!
Sziasztok!

Ha volna kedvetek egyet túrázni kismotorjaitokkal, akkor vegyetek fel az adatlapomon levő msn-címre!
160ezerért viheted:)
Lehet kiszáradt pöttyet.Kis inyekciós fecsivel egy fröccs benyát a gyertya lyukba és így röffencs.Ha így se indul akkor gáz van.
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Mocimat ( di-tech Morini) nemrég újítottuk fel( Új variátorszíj,görgők, kontrasztrugó, a henger meg lett fúrva, új dugattyú, főtengelyszimmering+csapágy) szerelő össze is rakta csak sajna azóta csak kb. 50 km-t mentem vele, mert beköszöntött a szar idő. A minap kimentem a garázsba h kicsit beindítsam, járassam de nem sikerült életre keltenem.Akksi jó meg tekeri is, gyertyát állítólag újat tett bele a szerelő. Kiszedtem, hát elég fekete volt szal megtakarítottam, de így sem indult. Mi lehet a gond? Az injektorom szar volt és ki lett cserélve egy másikra ami nem műanyagfedeles hanem alumínium és állítólag indításkor vmivel több benzint kap, ami útközben amúgy elégne. Lehet ezzel vmi összefüggésben a hiba? Előre is köszönöm
Má viszket a kezed vagy mi?
Még legalább 2,5 hónap van még belőle.Tegnap majdnem csapattam egyet alapon pöfögött a robesz de 20 perc után is 23 fokos volt a víz benne így visszatóltam.Sajnos ez 35 fokra van optimalizálva így majd nyáron.
MIért adod el? Mennyit kérsz érte?

De fuckingosul jó lenne motorozni egyet. Kár, hogy ilyen büdös hideg van.
helló valakinek nem kell egy aprilia sr 50 ?:) olcsón:) vagy valami 50es léghűtéses mocit beszámolnék
Sziasztok!nekem van egy di-tech em morinis,és élég gyakran megeszi az ngk gyertyát!Már volt szakszervízbe többször,de semmi eredmény!Mi lehet a probléma?valaki adhatna valami tippet!előre is köszi!