Sziasztok.
Van egy problémám. A hűtővíz mutató lámpája nem akar kialudni.Folyton világit.Néztem a csöveket,egyformán meleg mind2, utána is töltöttem és akkor is csinálja..
Szerintetek mi lehet a baja?
Üdv
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a főfékmunkahengerben milyen karmantyú vagy csak "O" gyűrű van -e?
Megbontottam a rendszert, és nem bírom kilégteleníteni.
Tudom hogy kell légteleníteni, már több ezerszer csináltam.
De csak oda-vissza jár a nyál....
Thanks.
Vagy csak egyszerűen lyukas a tank. Vagy eltört a benzincső..., Tesód lopja a benzined... A kompresszió hiányban több jellemzője is van mint a nagyobb fogyasztás.
Talán lehet, hogy a megtett km és a tankolt mennyiség alapján kellene kiszámolni a fogyasztást. Persze nem 1 alkalommal. Kellene nézni gyertyaképet, guminyomást levegőszűrőt, aztán nézném csak a kompressziót. Először érdemes az egyszerűbbel kezdeni.
Köszi szépen! Az édesanyát a képen lehet küldeni. Vacsora után pont jó lenne.
Hasonlóan kívánjak én is kellemes karácsonyi ünnepeket, és szép napot holnapra hátha felszárad, hogy lehessen motorozni egy karikát.
Köszi a gyors választ! Megpróbáltam a fecskendezést de sajna nem indult így se, ilyenkor mi a teendő? Már nem tom mit csináljak, pedig elvileg minden jó a mocin.
Van egy problémám. A hűtővíz mutató lámpája nem akar kialudni.Folyton világit.Néztem a csöveket,egyformán meleg mind2, utána is töltöttem és akkor is csinálja..
Szerintetek mi lehet a baja?
Üdv
Karmantyú van benne. Majd helyettesítem valamivel.
Köszike.
Nem tudjátok, hogy a főfékmunkahengerben milyen karmantyú vagy csak "O" gyűrű van -e?
Megbontottam a rendszert, és nem bírom kilégteleníteni.
Tudom hogy kell légteleníteni, már több ezerszer csináltam.
De csak oda-vissza jár a nyál....
Thanks.
Sokat fogyaszt a motorom.Ez miért van,furatni kell?(VAGY CSAK A MUTATÓ SZARAKODIK?)
Az lenne a kérdésem hogy olyan kis réz csatit amire a csövet kell ráhúzni,mint pl az AC-n meg a kompresszoron van honnan lehetne szerezni?
Sok balesetmentes kilométert mindnyájatoknak, olcsó benyát, jó idöt, stb, stb...
Hasonlóan kívánjak én is kellemes karácsonyi ünnepeket, és szép napot holnapra hátha felszárad, hogy lehessen motorozni egy karikát.
Itt van néhány gyertyakép őzbarnának kellene lennie:
gyertyaképek