Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van msn-cime? ugy könyebben el tudom mondani.
Az injektion check lámpának nem biztos, hogy van köze a hűtéshez. Sajnos sok oka lehet.
Bocsi. Csak a lámpa világit folyton. a mutató rendesen áll a helyén(lent)
Hol van azon hűtővíz lámpa? Pirosban a mutató?
Sziasztok.
Van egy problémám. A hűtővíz mutató lámpája nem akar kialudni.Folyton világit.Néztem a csöveket,egyformán meleg mind2, utána is töltöttem és akkor is csinálja..
Szerintetek mi lehet a baja?
Üdv
Malaguti f12 típusú robogo bontás, minden eladó váz kerekek, idomok stb! érdeklődni itt ( használd a válasz gombot )kösz
Már nem kell....Inkább kiszedtem..
Karmantyú van benne. Majd helyettesítem valamivel.
Köszike.
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a főfékmunkahengerben milyen karmantyú vagy csak "O" gyűrű van -e?
Megbontottam a rendszert, és nem bírom kilégteleníteni.
Tudom hogy kell légteleníteni, már több ezerszer csináltam.
De csak oda-vissza jár a nyál....
Thanks.
Vagy csak egyszerűen lyukas a tank. Vagy eltört a benzincső..., Tesód lopja a benzined... A kompresszió hiányban több jellemzője is van mint a nagyobb fogyasztás.
Vagy csak bekrepált a szivató és folyamatosan túldúsult keverékkel megy a gép.
Talán lehet, hogy a megtett km és a tankolt mennyiség alapján kellene kiszámolni a fogyasztást. Persze nem 1 alkalommal. Kellene nézni gyertyaképet, guminyomást levegőszűrőt, aztán nézném csak a kompressziót. Először érdemes az egyszerűbbel kezdeni.
Minek?Amúgy bontóban max.Vagy esztergáltatsz.
HELLO
Sokat fogyaszt a motorom.Ez miért van,furatni kell?(VAGY CSAK A MUTATÓ SZARAKODIK?)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy olyan kis réz csatit amire a csövet kell ráhúzni,mint pl az AC-n meg a kompresszoron van honnan lehetne szerezni?
Utólag is Boldog Karácsonyt minden fórumlakónak.
Sok balesetmentes kilométert mindnyájatoknak, olcsó benyát, jó idöt, stb, stb...
Én is Boldog Karácsonyt Kivánok mindenkinek!
Köszi szépen! Az édesanyát a képen lehet küldeni. Vacsora után pont jó lenne.
Hasonlóan kívánjak én is kellemes karácsonyi ünnepeket, és szép napot holnapra hátha felszárad, hogy lehessen motorozni egy karikát.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumosnak....
A gyertya színének őzbarnának kell lennie. Az ősznek túl sok színe van.
Itt van néhány gyertyakép őzbarnának kellene lennie:
gyertyaképek
Elsőnek egy 90est belepróbálnék, és hogyha fekete a gyertya akkor mehet bele kisebb addig amíg nem szép ősz-barna lesz
Szervíz.Mást sokmindent nem tehetsz.Lehet rossz a bezinyomás akkor kuka az AC.
Köszi a gyors választ! Megpróbáltam a fecskendezést de sajna nem indult így se, ilyenkor mi a teendő? Már nem tom mit csináljak, pedig elvileg minden jó a mocin.
igen az még gyári igaz 2-szer megvolt már furva de így is csak olyan 52cm3 lehet, mit gondolsz 80-85-ös jó lesz bele?
Ha gyári a hengered akkor el kell hogy lássa a 12es karbi is, mert a TT nem akkora öblítésű. Szal ha gyári akkor tuti beállítás lesz.
oké kösszi a segítséget amugy leo vince tt nem zx de mind1