Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia sportcity on 50 4t
2008.09
4év garancia vezetett szervízkönyv.
Csere karbis Sr-re

email:bencex15@freemail.hu
Hello!
A membrán az belevaló! Már többször cseréltem benne, sosem volt baj.
A gyertyával pedig amit vettem, azzal még mentem egy kicsit. Utána elkezdett nehezen indulni,sokáig tekert az öninditó, majd nem indult.
Akkor néztem a membránt, és kicsit le volt törve a széle, na vettem egy másikat, Belevalót, de már azzalsem indult. A gyertya nagyon szép szikrát ad, És a vége benzines.
SR 150 ccm 1999-2000-ig gyártották
Ezen belül a tiéd 1999-es
7D4PXC000XS002143
Szia, a blokk az Morini . Kéne az alvázszám az évjárathoz.
írd meg az alvázszámot és megmondom.
Írhatod ide is, de az
aruhaz@citybike.hu -ra is
Bemásoltam neked a képet a menürendszerről, így könnyebben megtalálod.
Ha nem írj segítek!
Át lehet venni!
A bolt a Citybike motorosbolt, Aprilia márkakereskedés.
Győr Szent Imre út 104. benzinkúttal szenben.
Hali! Szeretném a vázszámból megtudni, hogy mikori a karbis sr-em.tud valaki valami tutit. Az elemek vegyesek 1999-2002.-ig.Azt se lenne rossz tudni melyik fajta a motor?Motorhoz képet rakok, ha sikerül!
Szia robogótuning
Biztos nagyon béna vagyok ,de egyszerűen nem találom a citybike oldalán a ditech purejet menüt és igy az árakat sem .Jo helyen keresem egyáltalán?
üdv busi
robogótuning látom győri lakhelyed van a cuccost átlehet venni személyesen is? és ha igen hol?
a műszerfal megfizethetetlenül drága, csak bontott jöhet számításba.
Az oldalon megtalálod az összes robogóhoz a robbantott ábrákat és külön fennt vannak az injektor robbantott ábrák az DiTech PureJet injektor alkatrészek menüpont alatt árakkal együtt.
Láttatlanba mondom mindkettő huvva drága.
Hello robogótuning
Megint lenne kérdésem:Ha meg tudnád nézni hogy menyibe kerülne karbishoz való km óra, ill ha visszaalakításra kerül sor teljes ditech alkatrészek/hengerfej ,injektor,benzinszívatyú,pillangoszelep,kompreszor ez ugyan van rajta de szerintem bizos nem jo,és nem tudom felsoroltam -e mindent.Mondjuk szerintem ez egy másik motor ára,de azért kiváncsi lennék.
elöre is köszi:busi
Milyen membránt raktál bele?
Eddig jó volt?Rakd vissza a régi gyertyát,lehet kifogtál egy selejtet ami nyomás alatt nem löki az ívet...
Ügyesen.Nyomásmérő órával.
De hogyan?
nyomást :-)
És mit kell néznem rajta?
Hátul a sárvédő alatti málkrémeskonzevből jön ki és eltünik a hengerfejen lévő izében.
A csövet hol találom meg? Meg mit nézzek rajta?
Ki itt belép haggyon fel minden reménnyel.Asszem ez van a ditekk szervízkönyvével.
Egyszerű válasz lehet.Meg még 30 más is.Ez a leggyakoribb.Kezd az egyszerűbb dolgokkal először lehet hogy a cső szivat nézd át majd gyün a többi.Jó játék.
A kompresszorom már régóta szarakodik, nem is volt rajta alapjárat ez miatt. Lehet hogy most végleg megadta magát?
Akkó szívás van dögivel.Túltölt.Első a kompresszor.Cső átnézése nyomásmérés.Ha az jó jöhet a többi inyektornyomás,pillangószelep stb.