Hello!
A membrán az belevaló! Már többször cseréltem benne, sosem volt baj.
A gyertyával pedig amit vettem, azzal még mentem egy kicsit. Utána elkezdett nehezen indulni,sokáig tekert az öninditó, majd nem indult.
Akkor néztem a membránt, és kicsit le volt törve a széle, na vettem egy másikat, Belevalót, de már azzalsem indult. A gyertya nagyon szép szikrát ad, És a vége benzines.
Hali! Szeretném a vázszámból megtudni, hogy mikori a karbis sr-em.tud valaki valami tutit. Az elemek vegyesek 1999-2002.-ig.Azt se lenne rossz tudni melyik fajta a motor?Motorhoz képet rakok, ha sikerül!
Szia robogótuning
Biztos nagyon béna vagyok ,de egyszerűen nem találom a citybike oldalán a ditech purejet menüt és igy az árakat sem .Jo helyen keresem egyáltalán?
üdv busi
a műszerfal megfizethetetlenül drága, csak bontott jöhet számításba.
Az oldalon megtalálod az összes robogóhoz a robbantott ábrákat és külön fennt vannak az injektor robbantott ábrák az DiTech PureJet injektor alkatrészek menüpont alatt árakkal együtt.
Hello robogótuning
Megint lenne kérdésem:Ha meg tudnád nézni hogy menyibe kerülne karbishoz való km óra, ill ha visszaalakításra kerül sor teljes ditech alkatrészek/hengerfej ,injektor,benzinszívatyú,pillangoszelep,kompreszor ez ugyan van rajta de szerintem bizos nem jo,és nem tudom felsoroltam -e mindent.Mondjuk szerintem ez egy másik motor ára,de azért kiváncsi lennék.
elöre is köszi:busi
Ki itt belép haggyon fel minden reménnyel.Asszem ez van a ditekk szervízkönyvével.
Egyszerű válasz lehet.Meg még 30 más is.Ez a leggyakoribb.Kezd az egyszerűbb dolgokkal először lehet hogy a cső szivat nézd át majd gyün a többi.Jó játék.
2008.09
4év garancia vezetett szervízkönyv.
Csere karbis Sr-re
email:bencex15@freemail.hu