Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
Simsonnál akkor volt ilyen mikor szét esett a tűgörgő.

Ha tűgörgő akkor minél hamarabb cseréld/cseréltesd ki, nehogy véletlen főtengelyt is cserélni keljen.
Nem nincs köze.Ez egy zárt hidraulikus rendszer.Esetleg megégett vagy ilyesmi lehetett ha beragadt és a hőtől de amúgy a régi fékfolyadék ami fekete szokott lenni.Ha nem folyik vagy működik rendellenesen.Ilyen hogy intenzíven használva beesik a kar meg hasonlók és nincs 2 éves akkor nem gond.Ha közeledik a két év betét gáz beragadt stb akkor csere és átvizsgálás.
Jah tényleg. Kicsit mellé kattintottam. :D SR vagy RS, majdnem ugyan az, de mégsem. :D

De amúgy nincs két éves, azért is tartom érdekesnek. Azt elfelejtettem leírni, hogy mikor cseréltem lánckereket, le lett nyomva a hátsó fék és ugye nem fért be a fék tárcsa a helyére. Rengeteget szarakodtam vele, mire sikerült bejátszani a dolgokat a helyére. Egy kis darab letörött a fékpofából, amivel nem foglalkoztam, azaz beszartam egy pillanatra, de utána láttam, hogy még talán fogni fog a fék :D. Na most nem tudom, hogy ennek lehet-e valami köze hozzá... Lehet? :c)
Di-Tech- hez, vagy karbishoz kell?
sziasztok!
csak azt szeretném kérdezni hogy .nincs e valakinek sr 50 factory -hoz elektromos rajza .Persze digitálissan,hogy fel lehessen ide rakni.Elöre is kösz busi
Sziasztok.
Régebben írtam itt a fórumon hogy sziszeg a motorom.Ma megnéztem a kipufogó csonkot hogy ott sziszeg e a tömités miatt, de nem.Én a gyertya felől hallom.Mintha zörögne benne egy kicsi kavics ( nem a gyertyában) olyan a hangja.Ha tudtok mondani tippet mi lehet a baja azt megköszönném.
Üdv.
Jeleznm hogy balra kell fordítani ha jobbra azt cseszheted. Má a kormányt.
Kormányzár. Ha nyomod és fordítod, akkor kormányzár.
A gyújtáskapcsolón, a Push állás mire szolgál? vagy mit csinál?
Valakinek fekvőbe eserbe gázbowden?:D
Hát akkor a sztender is csak szobadísz.
meg az sp rugóstag is az sr-re megy
nincs Sr-em
Nem mondod hogy a kormánygátló is az SR re megy.
hello itt vannak
hamár itt tartunk nemtudjátok hol lehet kuplungtárcsát cserélni az sr en? mert már nem valami jó folyton megcsuszik:)
Eltévesztetted a házszámot haver. Amúgy a lánckerékcsere és a fékfolyadék nincs összekötve tök különböző rendszer.A féket amúgy 2 évente cserélni kellene így ha régebben van benne feketedhet.Cseréld le.
Sziasztok,

Baj-e az, hogyha befeketedett a fékolajam? Mióta hátsó lánc kereket cseréltem, utána történhetett, mert akkor még nem volt fekete. Pár napja vettem észre. 8500+ km -nél járok, eddig csak 1000km nél volt szervizbe.

Illetve, mi történhet legrosszabb és legjobb helyzetben? Mitől feketedhetett be?

Köszönöm a választ.
Haliho
Lenne egy kérdésem ,ráadásul ezt a témát már egyszer feszegettem.Van egy karbisra átalakított sr factorym /ami egyébbként tökéletessen működik/.Csak a műszerfala nem jo.Csak hátér világítás van:" insert the 1 st key "felirattal/ A kérdésem az lenne hogy nem lehet e valahogyan életet lehelni bele, valamilyen egyszerű átkötözéssel vagy valamivel amit itthon meg lehet csinálni?Valaki bajlódott -e már ilyennel?ha tudtok segítsetek! Elöre is köszi: busi
Mármint a kép az oldalsztenderről.
Köszi az jó lenne.
Emelj picit a pillangószelepen hogy nagyíobbat nyíljon.
Szia, mire vagy pontosan kíváncsi? Kicsit zavarosan fogalmazol :-) A helyzet az, hogy kompresszort meg gyertyát cseréltem, és jó lett. De most a héten megint köpködte egyik nap, aztán beindult és utána jó lett. Egy nagy kérdőjel nekem ez a moci :-)

Zoli! Valakinek ez természetes :-) Még nem mondta senki :-) Aztán kitapasztaltam ehehe. (Oké, hogy injektoros gépet nem indítunk gázfröccsel, de amikor anélkül sem indul, az ember megtesz mindent!)

:-)
hello

Nekem van SR hez buzetti oldalsztender, 2003as ditechen volt, ha érdekel rakok fel képet. üdv