Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kihez szólsz?
Atya segíts,és ilyen tudással vesznek Ditechet!Na ja,hol is van a motor eleje,de nyúzom ,hajtom bedobja az unalmast,hiába szar a motor! Azt hiszem az autóig ezeknek nem kellene eljutni,de komolyabb motorig se!
ez egy idézett egyik szeretett komikusomtól :-D
Mitől megy? Benzin+olaj keverékkel. Mit nem értesz?
hehh, nincs szűrő?

"értem én hogy benzin, de mitől megy?"
Ditekkben csak a tank csatlakozóban van valami spec cucc ami szűri de én nem cseréltem soha.Meg egy háló az AC-ban.
Neked nincs olajszűrőd. Az a 4t motoroknál van. A tiéd közvetlenül kapja az olajat, és önmaga keveri. Max benzinszűrőd lehet még.
Bazz, nincs olajszűrő.2T.
Köszi! Akkor nem parázok rajta, hogy havonta kell! :-D

Olajszűrővel mi a helyzet? Csereperiódus? Hol van rajta? Gondolom az idom alatt lehet. Azt is illik cserélni tulajváltáskor, ugye? (még nem cseréltem :-S )
Attól függ, hogy mennyi a poros út. Évente elég szerintem ha csak beton út. Én megszárítanám. Ha gyorsba kéne akkor hajszárító on.
köszike, és ezt milyen gyakran kell eljátszani?
hagyni kell száradni, vagy elég cseppmentesre kirázni?

köszi :-)
Kiveszed, kimosod meleg szappanos lében, és mikor már tiszta víz jön belőle, hagyod megszáradni és légszűrősprayyel befújod, vissza és ennyi.
Hogyan kell levegőszűrőt tisztítani, és milyen spray-ről beszéltek? Üdv!
Köszi Zoli.
Üdv.
Rombuszlámpás srhez keresek oldalidomokat meg elsősárvédőt, ha valakinek van elfekvőbe és szivesen megválna tőle az dobjon egy mailt.
Ha a szűrő külsejét/belsejét akkor nincs gáz ne tocsogjon a spray ben.Ha a szivacsot szeretnéd akkor ne.Légszűrőspray a jobb megoldás.
Sziasztok, ha a levegőszűrőt megmosom vízzel utána mennyire muszáj lefújni szilikonos spray-el? és ha nem fújom le akkor mi baja lesz?
Várom válaszotok, sürgős
Raktam fel új képeket, ha gondoljátok nézzétek meg! És írjatok komit!
úgy látom túltengés van a fórumon
Szia!

Igen, régi mocijaimon, mindig odatettem, de ezen gondolom az esések miatt valami szar utángyártottat raktak fel és könnyen elállítódik! :-D
Arra való a tükör.....
Hát max 125 re tudnám mer még csak 16 vagyok de arra már nem fogom csak korlátlanra majd :) Hát SV -hez képest pöcsköszörő de azé nekem elég lenne robesz után:D
Tedd le a jogsit.Elég pöcsköszörű az RS még 25-ösben is.Én viccesen mutattam volna rajta.
vagy 50 es RS vagy 25 ös:) rendszámtól függ mer csak 50es re van jogsim de nem számít;)
Mi lesz helyette?
Remélem nem 50-es.