Atya segíts,és ilyen tudással vesznek Ditechet!Na ja,hol is van a motor eleje,de nyúzom ,hajtom bedobja az unalmast,hiába szar a motor! Azt hiszem az autóig ezeknek nem kellene eljutni,de komolyabb motorig se!
Köszi! Akkor nem parázok rajta, hogy havonta kell! :-D
Olajszűrővel mi a helyzet? Csereperiódus? Hol van rajta? Gondolom az idom alatt lehet. Azt is illik cserélni tulajváltáskor, ugye? (még nem cseréltem :-S )
Sziasztok, ha a levegőszűrőt megmosom vízzel utána mennyire muszáj lefújni szilikonos spray-el? és ha nem fújom le akkor mi baja lesz?
Várom válaszotok, sürgős
Hát max 125 re tudnám mer még csak 16 vagyok de arra már nem fogom csak korlátlanra majd :) Hát SV -hez képest pöcsköszörő de azé nekem elég lenne robesz után:D
"értem én hogy benzin, de mitől megy?"
Olajszűrővel mi a helyzet? Csereperiódus? Hol van rajta? Gondolom az idom alatt lehet. Azt is illik cserélni tulajváltáskor, ugye? (még nem cseréltem :-S )
hagyni kell száradni, vagy elég cseppmentesre kirázni?
köszi :-)
Rombuszlámpás srhez keresek oldalidomokat meg elsősárvédőt, ha valakinek van elfekvőbe és szivesen megválna tőle az dobjon egy mailt.
Várom válaszotok, sürgős
Igen, régi mocijaimon, mindig odatettem, de ezen gondolom az esések miatt valami szar utángyártottat raktak fel és könnyen elállítódik! :-D
Remélem nem 50-es.