Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó! 2006 os. több infó adatlapomon eladó cuccoknál;)
nem megy, nem indul :-D
Még egy kérdés, légszűrőt milyen gyakran és hogyan kell tisztítani. Gyári a légszűrés rendszere, :-) de a szűrőt most cseréltem egy hónapja!
Sziasztok!
Ha Cserés a dugattyú akkor milyen jelei vannak a motornak?
Várom válaszotokat!
ááá, fűre tettem egyszer életemben és, nagyon óvatosan bánok vele :-))) de kössz a tanácsot!
Nézd akkor a gyakorlati részét.Fejjel lefelé összebaxod a festését ha meg nyakkal lefelé akkor meg szakadhat az alja és a kosz is a nyakadba esik.
Ok, azért kár, hogy így túlreagáltad a tegnapi hsz-om, dehát nem ismerjük egymást!
Nemtudom, nem hiszek a babonákban (és semmiben, ahol nincs ok-okozati összefüggés!). Szóval ha úgy lesz kényelmes, legközelebb is a földre fog kerülni a sisak :-)

Szép napot.
Rossz OMEN!
Legközelebb a fejeddel együtt lesz ott....ezért nem rakja egy motoros sem a földre....
Bocsánatkérés elfogadva...
Mit jelent az, hogy a földön a sisak? Nem vagyok motoros, csak egy kicsi robeszom van! :-D
pontosítok, az élvezet+spórolás miatt :-D
Szia, nem vagyok neveletlen egyébként, csak haverokkal ilyen hangnemben szoktam csipkelődni, elnézésed kérem, ha megbántottalak! Azt hittem ez még belefér! (az apukám, az amolyan öccsém! szintű "megnevezés" nálam, semmi negatív)
Én vagyok a kivétel akkor! :-) (úgy értem, aki "spórolás végett" jár az sr-el"!)

Robogotuning, köszi, de elsősorban használtat, bontottat keresek!

Üdv.
meregzsakk-
neveletlen vagy, számomra csak ez jött le.....
amúgy a bukósisak a földön tudod mit jelent?-adatlapon
és te motorosnak tartod magad?
Pontosan mire gondolsz
Szia megmondanád nekem ha lehetne hogy 2002 es sr re mennyi a hátsó sárhányó szett?
az új ára 7990.-Ft
Hát az lehet, hogy neked csak hobbi apukám, de én pl munkába járok vele, nem mindegy, hogy 2-2.5 litert fogyaszt, vagy 12-t, mint a kocsim :-)
"""addig kell hajtani amíg megy előtte véletlenül sem szabad piszkálni,örülni kell hogy megy és keveset fogyaszt"""

Ez tök jó.... mindenki ezzel jön, hogy keveset egyen....
EZ HOBBI! és nem fogja fel senki...de ezzel ha jól látom sokan így vannak.
Vagy csak én vagyok a kivétel?
Nade Zsoló dájtek az injektor miatt nemjó sokvele a baj .az injektorral nekemsem volt semmi bajom idág.a többi dolog ami tönkre tud menni az karbisban is előjön ugyanúgy!fötengelycsapágy ,tűgörgő,nemjól beállitott hajtás.stb. De ahoz szomszéd nagyfater is hozzányúl mert nemfélti/nincsmit elrontani..
Szerintem sokkal gazdaságosabb mint egy karbis.és ezt akkor érzem meg mikor nincs pénzem,benzin lámpa világit,és még 2x bevisz a suliba(oda-vissza 35).én szeretem a Ditech et és nemértem azokat akik elöitéleteikkel lehuzzák minden téren!
Na jó telet mindenkinek kezdődik a kula idő.én tegnap raktam le .de még lehet párszor kitolom. Szvasztok!
Sziasztok, keresek a ditekemre ('02) hátsó sárvédőt, ami a kerék fölött van. Köszi!
Nem semmi nekem is 25 ezer km van benne és csak egy kompresszor felujító volt benne cserélve meg szíj görgő de ez természetes. Szóval ha megfelőlen kezeled őket akkor elmennek nagyon sokáig:) Egyébként eladó a moccom akit érdekel írjon mertusgabor@freemail.hu ra ott küldök képet meg mondok dolgokat a gépről.
nem kell azért eltemetni az injektoros robeszokat, 28e Km volt benne mikor megvettem most 50e.az injektorhoz annyi volt csak nyúlva,hogy a teflongyűrű ki lett cserélve mert elégett.Még az összes O gyűrű is a gyári benne(kivéve alul,de az is csak a polini kupak kiatt)
Eddig kipróbáltam vagy 10ditechet,de gyári állapotában mindegyikben volt egy "lyuk" kb 20-65km/h-ig...Én ezért kezdtem el tuningolni...
Az biztos hogy még egyszer nem költenék rá egy fillért sem,addig kell hajtani amíg megy előtte véletlenül sem szabad piszkálni,örülni kell hogy megy és keveset fogyaszt
Sziasztok!
Lakik valaki közületek a XX. kerületben? Úgy néz ki lett egy 96-os SR-50-esem. Kéne valaki aki hozzáértő mert Én béna vok.
sziasztok egy sr 125 ös motorom lenne eladó rendszámos 2011ig műszakival annyi a legnagyobb baja hogy a plexi repedt! 320 000ft ért adnám! akit érdekel msn: ubul_kutya@hotmail.com
Jah apropó Shiverről vélemény?Má ha Sr topikban vagyunk.
Dehát én lány vagyok