Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy luk a 7. dimenzióba. Nekem a 21.es DO-n ott volt 2 oldalt a túlfolyó.
Értem és köszönöm!
A régiek vázszáma ilyen
Szellőző nem lehet, mert ott fent ha nyitva lenne akkor farsot szívna.
Túlfolyó sem lehet, mert olyan magasan csak árvízkor tudna túlfolyni, bár akkor kellene a szellőző is.
Az normális, hogy ilyen a váz száma és nem 17 jegyű mint az ujabbaknál?
Szellőző/túlfolyó.
OK!
Egyszerű:
Úgy hogy hivatalos aprilia márkakereskedésben dolgozom!
Szisztok, lehet a kompresször cső a bűnös a sziszegésben, És hol találom ezt a csövet a motoron? Képet tudtok küldeni?
Egyébként ez hogy derült ki a számokból?
Neten bárhogy kerestem, semmit sem találtam.
A normál VIN ellenőrzőkbe pedig ugye 17 számjegyű alvázszámot lehet csak írni.
Köszi
a karbira háro cső mehet
1. benzincső (benzincsapról)
2. vákumcső (vákumos benzincsapra)
3. olajcső (az olajszivattyútól)
Remélem! De azért köszönöm szépen! Na akkor valaki legyen szíves segíteni nekem!
sajnos nem, mert már régrn nem szerelek motorokat, csak alkatrészekkel foglalkozom, de biztosan kapsz választ valakitől!
Köszi! A karbin nem tudod mi a szerepe annak az izének?
rally 50 gyertya
Hello! mi ez a karbin? megy erről valahova cső? Mert ha megfújom lehet érezni nem holtjárat... rally 50-be(fekvő vizes) milyen gyertya kell?
1996 Fekete
Ennyit lehet kideríteni
Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem: A mocimat el akarom adni és felajánlottak 1 Aprilia Sr50-est + kp-t. Le írtam a váz számot: DGM 53700 OM LF*08237661* illetve a motor számot: 5MY AP MT 073727 .

Ebből ki lehet deríteni, hogy mikor gyártották pontosan és, hogy milyen a motor benne stb.? illetve, hogy lopott-e?

Előre is köszi!
hű ettől a géptől aztán nagyon megilletődtünk, egy napja nincs is hozzászólás! :-D

működik a ditekem :-D
bocsi bojtorbalint@freemail.hu ,ha van kérdés, szívesen válaszolok
Cagiva Prima R,6 sebis eladó, 120e Ft.
Ha érdekel,írj itt,v email/msnem: bojtorbalint @freemail.hu
teló: 0630/3855381
A motor sehogy én viszont igen.Egy műgyanta egyedi idom és corsa oldalvillogók meg jó sok munka.Sokáig vakaróztam mire kész lett.
A sziszegés nem alulról jön, a motor vagyis a "blokk" felől. Bocsi hogy nem jól írom. A szíj az nem lehet mert még alig használt malossi kevlár van benne.
zoli olyan kérdésem lenne hogy sr eden hogy csináltad meg igy hátulját indexeket meg új idomot vettél?