Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infot! De azt hiszen hogy erre a tákolt motorra nem érdemes ennyit költeni.Felhívtam egy aprilia szervízt azok azt mondták hogy kellene egy gyári gyujtáskapcs +kulcs+inmob=54000.- és akkor talán jo lenne ,de mivel nem gyári a moci igy ez is sok!
Szia, köszi az infókat!
Leginkább a motorline-ban de rohadt drága.Én 60e körül vettem de az 2 éve volt most 70e körül lehet.
Egü,SPD meg a többi aki kapcsolatban van Scooter-attack-al vagy a Scootercenterrel simán merendeli neked csak írj nekik mailt.
Hello mcsubika
ilyen átalkítószettet hol és mennyiért lehet venni?
Sziasztok! szeretnék rallym kipufogójának végére rakni egy ilyen kis dobot... lehet ilyet kepni hozzá?mert én nem találok. vagy mi kell a belsejébe? valami rajzotok nincs hozzá?
én csak a saját garanciális ügyintézésről nyilatkozhatok, de nálunk ezért nem veszíti el a garanciát, mivel a motor működését nem befolyásolja, maximum ha az alsó idom sérül azt lehet hogy nem fogadnánk el gariba, mert nem igazolt szervízben szereltetted fel és ki tudja, hogy mitől sérült meg.
áhhá köszi
nem gondoltam hogy kikellene vágni...
nem tod ha kivágom elveszti a garit ?
van utángyártott, ugyan olyan mint a gyári, 4380.-Ft/db
robogótuning.hu olyan kérdésem lenne, hogy sr factoryhoz milyen árban van 2 gyári tükör a 2 távtartóval együtt?
382/busika007
(elfelejtettem idézni)
Gondolom csak 1 kulcsodvan hozzá és pont nem az amit kér.
összerakod az átalakító szettel és beviszed egy aprilia szalonba, hogy dugják rá gépre. Elvileg meg tudják oldani.
megnéztem, a rózsaszín cetli van hozzá és ott tökéletesen le van rajzolva, hogy hogyan kell felszerelni.
Le kell szerelni az alsó idomot majd ki kell vágni az oldalánál, ott ahol el is van könnyítve.Ha leszereled akkor egyből fogod látni, hogy miről beszélek.
Ha leszerelted akkor megtalálod a vázon azt a váznyúlványt amit a szerelési mellékletben a rajzon látsz és oda kell felszerelni az oldalsztendert.
Van simson sztender rugó raktáron 300.-Ft
méretek: 115mm hosszú,14,5mm átmérő
Van Buzetti sztenderrugó raktáron 780.-Ft
méretek:120mm hosszú,17mm átmérő
Szerintem simson rugót kapsz ott is ahol laksz, mert a szállítási költség (1500.-Ft) több lenne mint a termék.
Nekem is eltört,mert ki volt nyúlva és visszább akartam tekerni a beakasztófület.Simsonos boltba elfutottam vettem bele simó rugót kb 200pénz,kicsit tekertem rajta hogy rövidebb legyen,azóta is az van rajta.
köszi!
holnap megnézem mit tehetek
Szia, itt vannak a képek. Remélem ez segítség... A sztender márkájáról ennyit tudok mondani: (még egy címke rajta van, haloványan olvasható) kick stand SALUJA
lemegyek, megnézem! pár perc..
vannak raktáron rugók is sztenderhez, de ezt is csak holnap tudom megnézni.
Milyen gyártmányu oldalsztender lehet a motorodon RMS, BUZETTI, vagy Gyári?
Sziasztok! Ha már oldalsztender a téma... nekem csak oldalsztenderem van (így vettem) és a rugója állandóan eltörik. Visszahajtok egy kampót, aztán használom és egyszercsak azt hallom, hogy a sztender karistol az úton... nagyon veszélyes lehet... Szóval most ki van kötve, és kötözgetni kell állandóan. Hol tudok venni ilyen rugót? Vagy ha valakinek van elfekvőben... kb 10 cm, vagy kéne kép is róla? Üdv
hát nekem ilyen rózsaszín fecnit :P köszi :)
nem, a középsztender marad és úgy kell annak felmenni.
De holnap a boltban megnézem milyen leírást adnak hozzá és akkor már többet tudok mondani
ahha azért köszi amúgy nem lehetséges az hogy ha rajt van a sztender nem lehet rárakni?
nekem nem, de egy APRILIA márkakereskedésben dolgozom és próbálok segíteni.
Amúgy egy SCARABEO-val járok dolgozni
neked ilyened van?