Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
Segítséget kérnék! A motoromon a jobb oldali indexek mindig túl pislogják magukat amikor lassítok meg gyorsulok! Mi lehet az oka? A bal oldalival semmi gond. Ha biztosíték lessz a baj akkor azt hol találom meg?
neked milyen kipufogó van fennt?
sziasztok
lenne hozzátok 1 kérdésem nem tudjátok h mi lehet a baja a ditechemnek?
elindul és amikor felpörgetném akkor csak durrog és nincs ereje
miért van ez?
kérlek titeket segítsetek!
kössz
Csáó!
Ezt jól látom? 49999 km?
Sziasztok!Ma is megértem hihetetlen mi?Az injektor részével soha nem volt gond,1kompresszort és egy benzinpumpát evett meg...Én sem nagyon hiszek a felújításban,de nem mindegy hogy veszel egy új alkatrészt 35000ért vagy felújítod pár ezerért a régit és legalább 50% hogy jó lesz.Szerintem irreális az ára,ha lenne pénzem sem biztos,hogy megvenném,van itthon még egy felújított tartalékba amúgy is ami szintén le lett próbálva és tökéletesen működik.Szívesen segítek a szolnoki kollégának,de csak vmikor jövőhéten érek rá,most élni nincs időm,annyit kell melózni
12v/15 watt olyan kis tányéros izzó,de vegyél simát tányér nélkül max1 százas a tányért meg rakd át a régiről lelehet róla húzni :)én igy csináltam :D
milyen izzó kell egy gyári lámpába előre? (2002 ditekk) Valszeg kiégett, ezért vennék egyet, akkor is ha csak meg kell igazítani az égőt... de nem akarok kétszer szerelni :-D
üdv
Részvétem az SR miatt.
Mióta megvettem az SR 50 street-em, én sem aludtam nyugodtan.
Régi 3 emeletes bérház, motor kikötve az udvarban.
Vettem 600 Ft-ért egy kínai vezeték nélküli csengőt. A kapcsolóját átalakítottam "mozgásérzékelősre". Ha megdöntik a motort akár fél fokkal is, már a 2. emeleten jelez nekm a lakásban. Az udvar bármely pontján van a motor, akár a kapu alatt is, még mindíg jelez.
Lökdösésre nem mindíg jelez, mert nem elég hosszú időre zár rövidre az áramkör. Ezen még dolgozom, de legalább nyugodtabban alszom.
Hogy törne el a keze a mocskos állatjának.
Sziasztok!

Sajnos ellopták a robogómat tegnap este. Zárt garázsban volt, vastag lánncal lelakatolva, ami a földhöz volt rögzítve.
Az első sárhányó a jobb oldalon el van törve, és a motor is elég karcos volt.

Alvázszáma: ZD4TEA00655002601
2004-es SR50
És a 11. kerből lopták el.
Sajnos ez már a második robogóm volt.

Ha bárki tud valamit, kérem, jelezzen.

Ödv:
Zs
tartsd lenyomva a CTRL gombot mikor kettyentesz, új lapon fogja megnyitni
Köszi.
Utángyártottat én is megtaláltam már, de kifejezetten a gyári érdekelne.
Akkor passz.Kersd apromotort a gugliban.
nekem ez a hibe kb nyár közepén jelentkezett :S
Na ez a nagyon fura tünet.Nekem csinálta.Elméletileg hőgombahiba de pl nekem megodódott egy gyertyacseréval championr.Lehet kompresszor is meg inyektorfej.
volt aki azt mondta a melegebb időre van a digó import gépek zöme állítva és a hideg beköszöntére csinálja.Bár ez nem egy tuti magyarázat.
sziasztok
lenne hozzátok 1 kérdésem nem tudjátok h mi lehet a baja a ditechemnek?
elindul és amikor felpörgetném akkor csak durrog és nincs ereje
miért van ez?
kérlek titeket segítsetek!
kössz
csak azért szóltam hátha valakinek is vannak ilyen igényei
szerintem azt be lehet állítani, hogy külön lapon nyissa meg a következő oldalt, ha erre lenne szükséged, de ezt csak holnap tudom megnézni
én csak ammiatt írtam mert ha megnézek egy számomra új oldalt szeretem szétt szedni mármint lekezdek nézelődni a főoldalon és közben új lapokon nyitom meg a menüket és így nem tom megynitni őket mondjuk azt nem tom hogy az egér görgőjére engedi-e
mivel nagyon sokat dolgozunk azon, hogy az információk és a képek jól legyenek megcsinálva, és ez az információ nagy kincs, ennek a védelmében nem használható a jobb gomb az oldalon.
De ha valaki bármilyen motoros kéréssel fordul hozzánk, ha tudunk akkor szívesen segítünk.
bocs az offért
de mért van letiltva az oldalatokon a jobb gomb használat?
6 év alatt 1x toltam.Az is az 2. évben utána sosem kellett. Jó kis gép sokáig megvolt csak kevés lett.Nem hittem de tényleg.
köszi Zoli:)még 1 szer jó lesz a moci megy a háztól tutti de sokat szívtam má vele na meg toltam hazáig nehéz mint fene:D,uttálllom
ezeken az alkatrészeken kívül nem igen van más kimondottan Di-Tech alkatrész.
A szerszámnak holnap utánanézek.
A WEBÁRUÁZAT folyamatosan töltjük, de inkább télen van rá idő, mert szezonban tele van a bolt.
Mindet fel kéne tenni.Meg egy izét.Azt a szerszámot amivel a carbon gyűrűt lehet felrakni.Egy Gilera könyvben láttam róla rajzot de a fene se tudja elképzelni hogy néz ki.
nomeg ha van carbon gyűrű.