Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Ha valaki tud segíteni kérem segítsen!
Mert van egy sr-em(ditech) és állandóan baja van pl. amikor megvettük állandoan lefulladt ha nem huztam a gázt és elég kinos volt a kereszteződésbe lefuladni Egy kis idö mulva már be se indult gondoltam jovan akkor vigyük el a szerelőhöz.El is vittük.De a szerelő nem értett a ditech-hez megkérdeztük hogy beválalja vagy vigyük máshova,akkor egyböl beleegyezett.Megfurta a hengert,uj dugo,gyűrű,vett egy kompresszor felújító készletet,uj membránházat rakodt bele és kb 50 gyertyát kiprobált.....De semmi..legalább beindult de azonnal le is fulladt.Akkkor azt mondta hogy az injektor lesz a baj de pedig az szépen spriccelt.Mondom azért nem adok ki 40 rugót.Utána meg az AC akarta kicserélni de mondtam jo elég inkább elviszem és én otthon megcsinálom mert már kb 1 hónapot volt a szerelőnél és csak találgatni tudott hogy mi a baja én meg nem szarom az aranyat hogy mindent kicseréltessek.El is hoztam és elvittem vagy is letoltam az egyik haveromnak akinek ugyan ilyen sr-je van.Ő a potméterre gyanakodott meg hogy nincs benne jo gyertya(mert nagyon kényesek a ditech-ek a gyertyára).Jo, bele is raktuk az ő gyertáját aztán próba.És hát nem elsőre beindult de ahogy gázt huztunk neki egyből le is fulladt.Átraktuk az ő potméterét és azzal jo volt bár azt nem toom miért nem reagált egyböl a gáz adásra?Mondjuk az ö potméterébe a pillango szelepnek levolt vágva a negyede gondolom igy többet kap.jo az enyémböl is levágtunk egy kicsit és proba.Indult jajj de jo.de kimentünk vele és erőtlen volt és 30-40 nél elhagyta az ereje és hiba huztam neki a gázt....semmi.Ezért kérném valakinek a segitségét hogy miért nem pörög rendesen netán a kuplung ki van kopva(mondjuk még nem néztem)és miért koszolja ugy be a gyertyát kb pár perc alatt és miért ilyen erőtlen hiszen én ugy tudom hogy erősebbnek kéne lennie furás után.
Kérem,valami szaki mondjon valami ötletet vagy tippet mert már tanácstalan vagyok!
Elöre is köszönöm mindenkinek
szia nem tudom h jo-e mert szerintem pont az vlt a baja csak en mar nem akartam ra kolteni hat mondanam h odaadom probald ki ha jo akko megeggyezunk de en abonyi vagyok
ma du kuldok kepet es 12 az irany ar
Hello!

lenne pár kérdésem az sr-emel kapcs.(ditech)Most lett furva és csak erőtlenebb lett mint volt mert csak nagy gázadásra pörög és 30-40 után csutka gáz és..... semmi nem történik meg az miért lehet hogy a gyertyát állandóan beköpi(kormos lessz meg gané lessz közte)
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami ötletet adni!
És 15petya15 neked milyen gyertya van benne mert mondtad hogy kicserélted egy másikra és most már jol megy?
2002-es ditekk tankja mekkora lehet? Mostanában nagyon beállt a műszer a 3. piros vonalra. Vagy tényleg alig eszi a benzint?
Akkó is.Ne kötögess.
Pedig az új hengert nem Pista-bá fúrta a sufnyiba
Az egyenesen olaszbó gyütt...
Szerintem nem.
http://www.hasznaltauto.hu/3284514_aprilia_sr_2003
Elad
óvá vált szeretett motorom nagyobbra váltás miatt! Hajtás teljesen rendbe van rakva, új hátsó gumi...
Minás szíj jó egy pigis blokkra?
? ? ? ? ? ? ? ? ?
De.
hello nah megoldodott indulási gond még olyan kérdésem lenne h új henger esetében nem kell bejáratni?csak fúrtnál?
Hello! Most vettem egy sr-t ditech-et és azt akarom mondani nekem is ez volt hogy nem pörgöt ki nem ment csak állt egy helybe, és gyertyát kellett benne cserélni most úgy megy mint a golyó
Mina szíj jó pigire?
Hello mennyié adod a kipufogót? Képet tudsz küldeni?
Szia, érdekelne egy vízhőgomba, amennyiben működött. Fehérvári vagyok, Te merre laksz? Mit kérsz érte?
hello
lenne pár kérdésem az sr-emel kapcs.(ditech)Most lett furva és csak erőtlenebb lett mint volt mert csak nagy gázadásra pörög és 30-40 után csutka gáz és..... semmi nem történik meg az miért lehet hogy a gyertyát állandóan beköpi(kormos lessz meg gané lessz közte)
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami ötletet adni!
Hello mennyié adod a kipufogót? Képet tudsz küldeni?
sziasztok van egy sr ditechem bontásra ha valakinek kell valami alkatresz idom stb az szoljon zx sport dob van rajta mas semmi extra nemregi kompresszor idomok jok kissebb karcok matt fekete piros feher matricakkal eleje feher 41 es szammal
Nem vagyok én SR guru.Max néha válaszolok a kérdésekre.Inkább csak a ditekkel foglalkoztam többet mivel 5 évig volt hozzá szerencsém.Szerintem a fogyasztást a TX magában nem növeli számottevően bár a teljesítményt sem.Legalábbis a mérési hibahatárt nem lépi át.Nálam legalábbis.Nem biztos hogy a hőgomba miatt nem mér lehet a műszerfalnál is gebasz.Ha cseréled kell légteleníteni fenn a hengerfejen a csőcsatlakozónál van a légtelenítő csavar.Indításnál a kicsi gáz arról gőzöm sincs nekem simán indult gáz nélkül.Talira nem járok max az évenkénti Egüre de az már volt.Mostanában mással vagyok elfoglalva.
Szia Zoli32!

Úgy látom Te vagy itt az egyik legnagyobb SR guru :-) Mindenre tudod a választ :-)
Három kérdésem lenne, ha lesz lehetőséged, köszönettel fogadnám a válaszaid.
Nekem az előbb említett Leo Vinci ZX kipuffogóm van (ditekk), mitől növekszik a fogyasztása? Teljesítményt mennyire dobja meg? Ja és hogy egy ZX dobbal hány lóerős egy amúgy gyári ditekk? :-)
A másik kérdésem az lenne, amiről már érdeklődtem korábban, hogy beszélgettünk a hőgombáról. Nekem nem mér vízhőfokot. Ha kicserélem, kell légteleníteni a vízrendszert? Ha igen, hogy tudom?
Indításnál természetes az, hogy hidegen könnyebben indul, ha kicsi gázzal indítózok?
Köszi előre is a fáradtságot :-)

Egyébként szokott lenni valami SR-es találkozó, vagy csak robogós talikra jártok? Szoktatok egyátalán? :-)

Szép estét!
Igen.Igen.Nem.