Köszi! Azóta átnéztem kicsit és szerintem túlszívja magát mert alapjárata szép, gázra jól húz de aztán elkezd fulladozni. ilyenkor vissza a gáz, pici szivatóval elpöfögi a benzint aztán megy megint egy kicsit. Most volt felújítva nem rég. Előtte kivolt benne a gyűrű. Arra gondoltam hogy nem lehet hogy a karbiban a fúvókák nagyobbak hogy több naftát kapjon és menjen még leharcolva. Most tökéletes motorikusan. Lehet hogy megérné a karbihoz egy felújító készlet?
Mit jelent az SR Replica? valami kínai utánzat, vagy minek a replicája? valamint a kocka srt szerintetek megéri megvenni, vagy kicsit inkáébb spórolni kéne még hozzá
sok mindenen múlik!
1. nézd meg a gyertyát. (őzbarna legyen meg a hézag kb 0.6-0.7mm)
2. légszűrő állapota
3. üz.anyag levegő keverék a karbin (ha előtte ment akkor nemhiszem h elállítódott)
4. görgők kopottak a varióba és nem tud normálisan a pályáján mozogni.
hirtelen ennyi
Helló!
Problémám a következő: adott egy aprilia rally 50 robogó (minarelli, kézi szivatós). Alapjáratot szépen tart, de gázra felpörög majd megfullad. Karbi és kuplung tuning ( így került hozzám). Mit érdemes megnézni rajta?
Előre is köszönöm a választ.
Első javítható hátsó kuka.Javaslom az RMS aprilia rally-hoz való rugóstagját.Pici ügyességgel rá lehet tenni az SR-re annak idején 4 éve volt 8e mikor a gyári 20e.
Olaj nem jön sehonnan, mert hátsó teló szimeringes lett és már kiszivárgott. Első teló az jó. Amúgy ha telóba nincs olaj az annyira nem gáz nem? csak bukkanoknál nem ál vissza egyből hanem kicsit ringat, attól még nem kéne neki szitálni. Meg is mozgattam telót így áttába nem nem mozog semennyit jobbra-balra.
akkor is szokott ilyet produkálni, hogy felpörög, bár azt akár gáz nélkül is tudja.
1. nézd meg a gyertyát. (őzbarna legyen meg a hézag kb 0.6-0.7mm)
2. légszűrő állapota
3. üz.anyag levegő keverék a karbin (ha előtte ment akkor nemhiszem h elállítódott)
4. görgők kopottak a varióba és nem tud normálisan a pályáján mozogni.
hirtelen ennyi
Problémám a következő: adott egy aprilia rally 50 robogó (minarelli, kézi szivatós). Alapjáratot szépen tart, de gázra felpörög majd megfullad. Karbi és kuplung tuning ( így került hozzám). Mit érdemes megnézni rajta?
Előre is köszönöm a választ.
Citybike
Van egy sr 50-em,98-as.70-es öntöttvas henger 17.5-ös karbi,tuning varió.A kérdés az lenne,milyen fogszámú végáttételt vegyek bele?
13/44
vagy?
jó bele a 14/42-es is?
Köszi!
Tuning miatt kérdezem köszi előre is a válaszokat:)
Ilyet se halottam még: szimeringes, nincs bár benne olaj, elfolyt minden.... himbálódzik a motor mi lehet baj?
Nem gondoltál arra, hogy nem véletlenül van benne az olaj?