köszi Zoli:!jah sokat mentem vele felújítva még nem volt de azért 80km/ó val ment igaz 70 kg vok csak,a főtengely szimering lehet,h rossz cserés akkor ,olvasgatva a hozzászólásokat nekem a kompresszor is gyanús :(a cső okés azt ellenőriztem
sziasztok én már bele másztam egy kicsit az nem jelent semmit ha búg a szivattyú,meg kell lenni a nyomásnak is mivel le kell küzdenie egy nyomástartó szelepet,ami egyenletes benzin nyomást biztosít és ha a szivattyú kevesebbet nyom nem tudja átnyomni rajta,ki lehet mérni nyomásmérő órával,a szivattyú nyomó ágán
Gyertyacsere,főtengely szimering,inyektorvizsgálat az első.Ha 33e van benne megette kenyere javát hehet kompressziót is kéne mérni de lehet hogy a kompresszor cső elöregedett és kinyuvadt.Én mondjuk azt csekkolnám először.
sziasztok!olyan gondom van,h van 1 2000 évjáratú sr50 ditech 33000 km van benne,úgy kezdte,menet közben kigyulladt a piros control lámpa ha vissza vettem gázból elaludt 1 idő múlva :(ha húztam neki a gázt mintha nem kapna üzemanyagot úgy csinál,aztán végleg leállt :(mi lehet a gond ?nagyon szerettem ezt a mocit melóba jártam vele,meghalt sajna:(
Szia!
Próbáld meg a www.autosoldalak.hu oldalt is. Én ott adtam el. Megyénként is vannak oldalaik és a hirdetésed a Te megyédben is megjelenik. Így könnyebben megtalálják.
Sok sikert!
olajat ne használj hozzá, mert a centrifugális erőtől elrepül és minden tiszta olaj lesz.
Mi a MOTOR-LIFE 3 csapágyakhoz való kenőanyagot használjuk, ez vált be. Most a 70ml kiszerelés nincs raktáron 1230 (kb.két hét).-Ft, csak a 0,9kg-os 4.130.-Ft.
nyugodtan mehet szárazon,semmi baja nem lesz,de ha annyira kenegetni akarod(én is szoktam,de csak nagyon vékonyan)a malossinak van egy spec zsírja,azt merem ajánlani,jó a hátsó szíjtárcsához is görgőkhöz is.1-2 évig tuti elegendő mennyiség van benne.1500pénz volt a válság előtt most pár százassal biztos drágább.
Mivel tudnám helyettesíteni a Stage 6 görgőkhöz a "görgőzsírt"
Mert adtak hozzá! De a haver mire ideért vele, hogy kicseréljem neki elkeverte valahova és most bekentem motorolajjal. Most így jó de nem toom meddig bírja. Gondoltam zsír+olaj keverékére. Ti helyettesítettétek már valamivel? Mert szárazon nem jó! (a blokk fekvő mina)
Ma faterom ment a ditekkel be városba. Visszafele emelkedőn jött 80-al, van vagy 100 kilós :-) Nagyon dícsérte és ő is azt mondta, hogy az aerox-nál erősebb, jobban ugrik! (Volt aeroxom, nem a levegőbe beszélek! Mindegyiken leo vinci dob van -aeroxon még direktszűrő is volt-ha számít)
Ezért kell a jó erős kuplungrugó.....XD
Olyat rakjatok ami 7000-nél nyit ha-ha-ha
Tudnám ezt ki találta ki? Melyik agyament tuningos?
Olyat kell bele rakni ami kb 1000, és 2000 Rpm között nyit...az olyan 5-10 km/h, azzal lehet lassan is menni...és ott már van akkora fordulat, hogy felvegye...meg kisebb görgő is kéne, olyan 5 gramm körűl...
szia zoli 32 kössz a tanácsot tényleg ki fújt a kompresszor csövem meg az üzemanyag nyomó csövem is szivárgott egy kicsit azért hülyéskedett az alapjáratom,még az lenne a kérdésem malossi sport kuplung van a motorba fehér rugókkal ,és gyári 7 gr-os görgők nincs is bajom vele de nem lehet lassan motorozni vele,harminc alatt rángat a kuplung, bele bele kap én arra gondolok erős ez a kuplung neki vagy másik görgőkkel próbálkozzam?
Nekem nagyon ritkán csinálja.. még.
Próbáld meg a www.autosoldalak.hu oldalt is. Én ott adtam el. Megyénként is vannak oldalaik és a hirdetésed a Te megyédben is megjelenik. Így könnyebben megtalálják.
Sok sikert!
2.21 et mértem fogyasztásnak, szerintem ez elég jó.
2002 sr ditech (morini, vizes-bár tudtommal minden ditekk vizes...)
Mi a MOTOR-LIFE 3 csapágyakhoz való kenőanyagot használjuk, ez vált be. Most a 70ml kiszerelés nincs raktáron 1230 (kb.két hét).-Ft, csak a 0,9kg-os 4.130.-Ft.
Mivel tudnám helyettesíteni a Stage 6 görgőkhöz a "görgőzsírt"
Mert adtak hozzá! De a haver mire ideért vele, hogy kicseréljem neki elkeverte valahova és most bekentem motorolajjal. Most így jó de nem toom meddig bírja. Gondoltam zsír+olaj keverékére. Ti helyettesítettétek már valamivel? Mert szárazon nem jó! (a blokk fekvő mina)
Olyat rakjatok ami 7000-nél nyit ha-ha-ha
Tudnám ezt ki találta ki? Melyik agyament tuningos?
Olyat kell bele rakni ami kb 1000, és 2000 Rpm között nyit...az olyan 5-10 km/h, azzal lehet lassan is menni...és ott már van akkora fordulat, hogy felvegye...meg kisebb görgő is kéne, olyan 5 gramm körűl...
http://kepesmotor.hu/aprilia-s...