Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi Zoli:!jah sokat mentem vele felújítva még nem volt de azért 80km/ó val ment igaz 70 kg vok csak,a főtengely szimering lehet,h rossz cserés akkor ,olvasgatva a hozzászólásokat nekem a kompresszor is gyanús :(a cső okés azt ellenőriztem
sziasztok én már bele másztam egy kicsit az nem jelent semmit ha búg a szivattyú,meg kell lenni a nyomásnak is mivel le kell küzdenie egy nyomástartó szelepet,ami egyenletes benzin nyomást biztosít és ha a szivattyú kevesebbet nyom nem tudja átnyomni rajta,ki lehet mérni nyomásmérő órával,a szivattyú nyomó ágán
persze vadi új van benne,más baja van mert mielőtt végleg leállt hirtelenebb gázhúzásra visszapofázott:(
Gyertyacsere,főtengely szimering,inyektorvizsgálat az első.Ha 33e van benne megette kenyere javát hehet kompressziót is kéne mérni de lehet hogy a kompresszor cső elöregedett és kinyuvadt.Én mondjuk azt csekkolnám először.
gyertyát nézted már?
szia zsolo !az ac pumpe működik hallom,h zúg 1 darabig mikor ráadom a gyújtást,az önindító tekeri néha el el kapja aszt ennyi nem indul be :(
Lehet behalt az ac pumpesz.Nekem is megadta magát bár az többet futott.ha ráadod a gyújtást,hallatszik a berregő hang?ha tök csönd van akkor csere.
sziasztok!olyan gondom van,h van 1 2000 évjáratú sr50 ditech 33000 km van benne,úgy kezdte,menet közben kigyulladt a piros control lámpa ha vissza vettem gázból elaludt 1 idő múlva :(ha húztam neki a gázt mintha nem kapna üzemanyagot úgy csinál,aztán végleg leállt :(mi lehet a gond ?nagyon szerettem ezt a mocit melóba jártam vele,meghalt sajna:(
Szia! Neked is ilyen problémád van?
Nekem nagyon ritkán csinálja.. még.
és olyankor mivan ha kompresszor felujítás után is bassza magát?
Szia!
Próbáld meg a www.autosoldalak.hu oldalt is. Én ott adtam el. Megyénként is vannak oldalaik és a hirdetésed a Te megyédben is megjelenik. Így könnyebben megtalálják.
Sok sikert!
Zoli, köszi a választ!
2.21 et mértem fogyasztásnak, szerintem ez elég jó.
Sziasztok.Eladó ez a moci,9000 kilóméterrel.Irány:195000.
Kompresszoros.Felújítás/csere.
Nagyon köszönöm a segítséget Zoli32.
Menet közben miért csinálja ezt? : gázadásra torpan. nem mindíg..

2002 sr ditech (morini, vizes-bár tudtommal minden ditekk vizes...)
olajat ne használj hozzá, mert a centrifugális erőtől elrepül és minden tiszta olaj lesz.
Mi a MOTOR-LIFE 3 csapágyakhoz való kenőanyagot használjuk, ez vált be. Most a 70ml kiszerelés nincs raktáron 1230 (kb.két hét).-Ft, csak a 0,9kg-os 4.130.-Ft.
nyugodtan mehet szárazon,semmi baja nem lesz,de ha annyira kenegetni akarod(én is szoktam,de csak nagyon vékonyan)a malossinak van egy spec zsírja,azt merem ajánlani,jó a hátsó szíjtárcsához is görgőkhöz is.1-2 évig tuti elegendő mennyiség van benne.1500pénz volt a válság előtt most pár százassal biztos drágább.
Szasztok!

Mivel tudnám helyettesíteni a Stage 6 görgőkhöz a "görgőzsírt"
Mert adtak hozzá! De a haver mire ideért vele, hogy kicseréljem neki elkeverte valahova és most bekentem motorolajjal. Most így jó de nem toom meddig bírja. Gondoltam zsír+olaj keverékére. Ti helyettesítettétek már valamivel? Mert szárazon nem jó! (a blokk fekvő mina)
pedig a fehér rugó nem egy brutál szerintem
Ma faterom ment a ditekkel be városba. Visszafele emelkedőn jött 80-al, van vagy 100 kilós :-) Nagyon dícsérte és ő is azt mondta, hogy az aerox-nál erősebb, jobban ugrik! (Volt aeroxom, nem a levegőbe beszélek! Mindegyiken leo vinci dob van -aeroxon még direktszűrő is volt-ha számít)
Ezért kell a jó erős kuplungrugó.....XD
Olyat rakjatok ami 7000-nél nyit ha-ha-ha
Tudnám ezt ki találta ki? Melyik agyament tuningos?
Olyat kell bele rakni ami kb 1000, és 2000 Rpm között nyit...az olyan 5-10 km/h, azzal lehet lassan is menni...és ott már van akkora fordulat, hogy felvegye...meg kisebb görgő is kéne, olyan 5 gramm körűl...
Eladó!180-as runner csere érdekel!
http://kepesmotor.hu/aprilia-s...
szia zoli 32 kössz a tanácsot tényleg ki fújt a kompresszor csövem meg az üzemanyag nyomó csövem is szivárgott egy kicsit azért hülyéskedett az alapjáratom,még az lenne a kérdésem malossi sport kuplung van a motorba fehér rugókkal ,és gyári 7 gr-os görgők nincs is bajom vele de nem lehet lassan motorozni vele,harminc alatt rángat a kuplung, bele bele kap én arra gondolok erős ez a kuplung neki vagy másik görgőkkel próbálkozzam?