Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarul abszolút nem pörög fel gázadásra, csak erőlködik, lejtőn visszagurulok vele. Piros lámpánál megállás maga a rémálom mert zöldnél nehezen indul meg. Aztán úgy 40-50 km/h felé megembereli magát és 85ig megy mint a golyó. Valami ötlet esetleg?
Köszi előre is! Jóéjt!
Sziasztok!
Nem vagyok szerelő ezért egy kis segítségre lenne szükségem. minarelli blokkos karbis SRem van és egy ideje furcsa mély hörgő hangja van és nagyon nehezen veszi a fordulatot. Szinte érezni a dugó ütemét (hangját) ahogy jár a hengerben. De ez más dolog. A lényeg hogy a szíj csak néha csúszik, viszont azt mondták nekem hogy vsz kuplung kisrugókat kellene cserélnem. Hozzáteszem, sárga Malossi kontraszt van benne és a kicsiket nem cserélték mióta megvettem (4500 km). Mit ajánlotok milyet vegyek erősségben?
köszönöm hogy segítetetek a problémámon
van egy SR ditech-em és mostanában hidegen nem akar indulni (kb 1-2percig kell az önindítót pörgessem) és alapjárat is alig van. Ha már felment a vízfőfok ,akkor már pöccre indul és megy rendesen. mit csináljak vele?
Eladó lett keveset használt Aprilia Rally AC típusú motrom! Felújított állapotban! Új 17,5-ös dellorto karbi van rajta és mallosi red filter van levegőszűrőnek! Önindítóval indul 2 hét után is ( tovább nem hagytam 1 helybe:) Gyári Sport kivitel! Kisebb sérülések az alsó burkolaton! Teljesen megbízható! Az ára 140 000, de alkuképes! 8Le! Csengelén! Számom: 06308635799 f.pepter@gmail.com de csak hétvégén vagyok biztosan internetközelben. Várom a hívást, nagyobb motor vásárlása miatt adnám el!
Ne szivasd.Max 40-60 közt változó fordulaton.A legjobb ha felveszel egy városi tempót.Csak ne állj egy helyben sokat.Így KB 2-300 Km ig majd fokozatosan még mindíg ne csúcsra terhelve 500 Km ig menj.Utána mehet a menet.Lényeg ne legyen padlógázon.1 tankba 1 kupak olaj plusszba a különolajzáson kívül.
vegyetek fel msn re ha van plexitek msn:ubul_kutya@hotmail.com
helósztok 2001 es sr re kellene nekem plexi! ha valakinek van eladó azt megvenném
előre is kösz
Viccel kívül az első 500km-en kerüld a hirtelen gyorsítást és végsebességet. Motorozz vele finoman. Utána tényleg jöhet a 120-140.
100km...Addig csak 90km/h utána lehet a 120-140....
Majd holnap szétszedem azt megnézem, gondolom nem nagy pénz ilyet cserélni.:)
van világítás csak kiégett az izzód
üdv: ha valaki tudna nekem segíteni medig kell járatni a mocit nagyom megköszöném 98 sr replica uj dugó uj furásal csak még nem volt ijen hogy bekel járatnom és nem szeretném szétküldeni a hengert elöre is köszönöm ha segítetek
üdv
Az normális, hogy a műszerfalamon nincs világítás? Magyarán este sötétbe, se a km óra, se a benzinmutató, se a 3. nincs megvilágítva.
Azért kérdezem, mert a ditech-emen volt világítás és most hiányzik.
Üdv mindenkinek! Eggyet értek az előzőekhez én is,bár nekem is ditechem van.Szerencsére kifogtam,soha semmi baja nem volt pedig húzom neki rendesen,egyedül a sport kiput nem szereti elektronikát kell hozzá módosítani(apromotor) a sport progi kevés neki!Külön kell programozni,de akkor a fogyi 5,5L!Ergo ugyan ott vagy fogyiban mint a karbis.Ditechben a morinis helyett inkább a piaggio blokkosat vedd ha már ditech!Strapa bíróbb!
Ha hagyod magad míg egy jóérzésű haver rádül akkor ez elég gyorsan elmúlik.Már a ditekkvásárlási kedv.
Amúgy önmagában a ditekk nem gáz HA kifogod a jó állapotú példányt.
De a gépparkot amit eladásra kínálnak megnézve szerintem egy karbist keress.Bár ilyen idős gépeknél ott is nagy sansz hogy hulla belöl.Tehát inkább gyüjts pízt és vegyél minnél fiatalabbat.Vagy várd meg a telet és akkor egeréssz ki lehet fogni olcsón jót fiatalt.
Nem akarom nagyon lehúzni, de nekem volt, sok pénz ment rá, mégegyszer nem vennék. Én otthon nem tudtam megcsinálni semmit rajta a gyertyacserén kívül. Röviden: ne vegyél. Nézzél egy karbisat.
sziasztok 2001 es aprilia sr di-tech et szeretnék venni de aztmondják nagyon sok gond van vele igaz ez?
Köszi szépen,majd próbálkozom
Amúgy lehetséges,hogy nem öninditó hibája van,hanem valami más?Feleslegesen nem akarok vásárolgatni azért.Milyen hibalehetőségek vannak még?Meg sem nyikkan az öninditó...
Rúgdosom a motort,de már meguntam.Mitől lehet az,hogy napközben simán első rúgásra indul,reggel meg negyed órát kell tornáznom rajta.
-Ez pech.
-Tudja fene interneten egümotors.hu megmondja de a fórumon lessz aki eladja a használt működő darabját pár ezresért adok-veszekben.
-Megint tudja fene mennire tudsz szerelni?
-Nem nincs külömbség.
-Szivesen.

Sziasztok!
Egy 97-es Sr 50-em van,és szar az önindítója.Mennyiért lehet venni nem tudjátok?És én ki tudom cserélni,vagy inkább bízzam olyanra,aki jobban ért hozzá?Ja és az,hogy 96-os vagy 97-es az számít az önindítónál?Van különbség a 2 között?Köszönöm szépen a segítséget előre is!Üdv:J.
halli csak kérdezni szeretnék. nem tugya valaki medig kell bejáratni a felfurt hengert uj dugóval?
elöre is köszönöm
Köszi, majd írok egy mailt, ha itt a 10. karakter alapján nem tudjátok belőni.:)
Üdv Conair ! Ebben full igazad van,Magyaroszág...hát igen!De azért na..
A 10. karakter egy 5-ös. Ebből mi jön le?

többiek:
Amugy mindenkinek magánügye, hogy kiírja-e vagy nem. De ebben a romlott világban én sajna nemsok emberben tudok bízni. Az egy dolog, ha egy embernek elküldöm mail-be, mert még ő tesz szivességet, hogy megnézi, de szerintem nem kell közhírré tenni egy közösségi oldalon.