Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kompresszor nem.Felújító igen.
vagyis kompresszor felujító
A morinis kompresszor új Sr hez nem jó? piaggio blokkos az enyém.
Ja és van egy gyári variom valahol még végül is egész jónak néz ki.
Derbi Senda eladó vagy sr-re cserélhető,2005től
Oksa! Köszi szépen!
Azért először nézz a variora.Hátha még nem kopott vállasra.Akkor csak görgő+szij.
Nem állt szándékomba karbit keresni:D Akkor azt mondod, hogy egy variátor szíj és egy görgő szett könnyedén megoldhatja a problémám? (Italmondo?:P)
Gyári cuccok italmondoval meg egy Gates szíj Top vagy RMS görgusz oszt jól van.Karbit ne keress benne me ditekk.
Na épp ez az... Most, hogy a gumit is cserélnem kell, kifutnék a malossival a keretből. Mondjuk a motort nem szeretném már sokáig használni. Kb 3 hónapot még (idén október és jövőre március, április) , viszont az eladáshoz tuti meg kell csinálni, mert én sem vennék szart... Mit tudsz ajánlani olcsóbban?
Szia.
Első kérdés:-régóta a tied ez a moci, és most kezdte el csinálni, vagy most vetted és ez a jelenség már benne volt?
Először is egy karbi, és légszűrőpuccantással kellene kezdeni.
Ezt kihagyhatod, ha ledobod a kuplungot, és a szíjat, majd megnézed, beindítod szíj nélkül...
Ha faszán mint a stihl felveszi a lapot, akkor jó, nem kell puccantani...
(Nézd meg a szívócsonk alatt a membránlapokat, nincs -e kitörve belőle, ha van ezen vákumcső-hogy nem -e repedezett, és érdemes lenne mérni kompressziót is...)
Ha ezek mind jók, mehetünk tovább...egyenlőre ennyi...
Sok sikert.
Hehe.Mennyi pénzed van?Mennyire vagy benne a szerelésben?
Én mindenképp egy malossi variot borítanék bele malossi szíjjal görgő meg sajnos próba cseresznye de KB a gyárival próbálkozz súlyban.Kuplunghoz elég amit a variohoz adnak+egy fehér kisrugószett.De vehetsz gyárit is ha nincs annyi zsozsó.

görgősúlyok.
Ez körülbelül milyen áron úszhatnám meg? (Milyen súlyú görgőket vegyek? Milyen szíjat? Vario? Kisrugók milyen színűek legyenek? Tök gyári a motor, semmi tuning)
Épp ma vettem észre, hogy a hátsó gumim keresztbe el van repedve. Milyen gumit ajánlotok?
Valszeg cserélni kell mindent benne.Szíj tuti,görgő tuti vario talán még jó.És a kis/nagyrugót is ellenőrizni kellene.
Hyhy!
Van egy SR Ditechem (morini blokkos). A problémám az lenne, hogy dombon felfele alig akar menni, tehát ahol eddig 60at mutatott az óra, ott most 40et. Mi lehet a probléma? 12ezer km van benne és variátor szíj még nem volt benne cserélve. Görgők 6,8asak vannak benne. (Nem találtam meg a gyári súlyokat) Kontraszt rugó a gyári, kuplung rugókhoz nem nyúltam. Szerintetek?
Előre is köszi
egumotors.hu
hello ujbol egy kérdésem van öszetört a mocim eleje és már minden meg van de hőtöt nem találok hozá ha van valakinek egy kalodoba érdekelne kiegyenlítövel együtt
köszönöm elöre is
áhh köszi nem jöttem volna rá
Hello! Tudtok segíteni nekem? Most vettem egy sr-t (2003). Honnan tok rá ledsort, neont szerezni olcson?
Sziasztok!

Ha valakit érdekelne egy Aprilia SR 50 LC Stealth 2000. , akkor várom a jelentkezést, a motor Békésmegyében van.

Hali!
hello!
nem tudjátok hogy egy új aprilia sr 50eshet -karbi- hány grammos görgők kellenek? (a 4,6 os görgők jók? )
bocs hülye vagyok látom ez karbis
olyat szokott csinálni hogy ahogy gyorsítasz befull? mer akkor esélyes h kompreszoros