Asszem fordulatszámot úgy lehet mérni, hogy egy spec fordulatszámmérőt rákötsz az aksira, vagy az aksi körül valahova, és járó motornál az mutatja a fordulatszámot, és így lehet behangolni....
sziasztok nem indul az sr-em ditech ről lenne szó én dugulásra gondolok mert néha pöffen egyet,kivettem a gyertyát tök száraz szerintetek mihez nyúljak?
Most gondolkozom, hogy Yamaha DT50esem kicserélem egy Aprilia Sr 50 Factory-ra. Mindenképpen új érdekelne, de mivel nem lehet tesztvezetni kicsit bizonytalan vagyok.
Tudnátok információt adni a motorotokról? Mennyire gyorsulnak ezek a robogók? Megbízhatóak? Fogyasztás?
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy újabb gyári sr ről videót vagy hangot küldeni. (mail: beni.csik@gmail.com)
Esetleg ha valaki tudna teljesítmény adatokat írni, azt is nagyon megköszönném!
Eladó a vas!160-as pollini,34-es delortókarbi,250-es 4ütemű dobbal!Mély hangja van,nagyon jól húz.Karban tartott ,Olajból a legjobbat kapta:Motul,Agip Speed stb,
Érdeklődni:06303915363 vagy www.bojtor.imre@freemail.hu
vkinek eladó sr-hez kesztyűtartó idom vagy mi az :D a 3.záras idom...:D nem gond ha nincs hozzá kulcs vagy vmi mert zárszett csere volt csak az az idom nincs meg.... köszi
Eladó a vas!160-as pollini,34-es delortókarbi,250-es 4ütemű dobbal!Mély hangja van,nagyon jól húz.Karban tartott ,Olajból a legjobbat kapta:Motul,Agip Speed stb,
Köszönöm a tanácsokat!(Festéssel kapcsolatban) Zsolo76 az a helyzet hogy arról a gépről van szó ami az adatlapomon van, de az már régi kép, és mostmár eléggé karcos, de szerintem is így fogom hagyni.
Ha azt a mocit akarod átfújni,ami az adatlapodon van,nagy hibát követsz el,én a helyedben nem tenném
Nagyon szépnek látom,de te tudod.Normális gyári jellegű festést úgysem tudsz csináltatni,ami tényleg minőségi,értem ezalatt,hogy nem csak szép de tartós is,mert ugye az egy dolog hogy valaki lefújja ócsón,aztán fél év múlva lepattog(saját tapasztalat )
Ha mindenképpen fújkálni akarod,lehet megérné venni egy használt idomszettet...kb 10-15ért megvan és akkor ha meggondolod magad,még mindig ott a szép gyári
Most gondolkozom, hogy Yamaha DT50esem kicserélem egy Aprilia Sr 50 Factory-ra. Mindenképpen új érdekelne, de mivel nem lehet tesztvezetni kicsit bizonytalan vagyok.
Tudnátok információt adni a motorotokról? Mennyire gyorsulnak ezek a robogók? Megbízhatóak? Fogyasztás?
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy újabb gyári sr ről videót vagy hangot küldeni. (mail: beni.csik@gmail.com)
Esetleg ha valaki tudna teljesítmény adatokat írni, azt is nagyon megköszönném!
0620/211-5511
HEIDENAU márkájú ! ha érdekel vagyél fel msn-re!
u.patrik@citromail.hu
Nincs vkinek eladó gumija sr50re? 130/60-13...
hell-boy@vipmail.hu-cimre irj... köszi
Nagyon szépnek látom,de te tudod.Normális gyári jellegű festést úgysem tudsz csináltatni,ami tényleg minőségi,értem ezalatt,hogy nem csak szép de tartós is,mert ugye az egy dolog hogy valaki lefújja ócsón,aztán fél év múlva lepattog(saját tapasztalat )
Ha mindenképpen fújkálni akarod,lehet megérné venni egy használt idomszettet...kb 10-15ért megvan és akkor ha meggondolod magad,még mindig ott a szép gyári