Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy mien oldalsztender kell a csíklámpás SR--re?
És ha el tudnátok mondani a felszerelésről szóló segítséget megköszönném:P
Sziasztok nincs valakinek eladó szürke-sárga sr50 gyári fényezésű első idomja? Meg egy sárga első sárvédő is kéne! Légyszi jelentkezzetek mihamarabb köszi! msn/e-mail: harier@freemail.hu mobil:06 30 461 3147
Hűtés az nagyon szór szerintem.Nekem a közepéig felment mindig vagy egy picit feljebb.Lehet a termosztáthoz van köze a dolognak területi elosztásban.Tehát hidegebb éghajlatra később kapcsoló termosztát van berakva szicíliába meg olyan ami rögtön nyit így a víznek nincs ideje melegedni.
Vagy egyszerűen csak nagy százalékban hulladék a mérőműszer és én kifogtam egy jót.
1.A hűtéssel semmi gond,a gyári az ilyen,mikor megvettem én is azt hittem hogy rossz az óra,nem akart kimozdulni,csak városban araszolgatásnál melegben,de ahogy ismét folyamatosan tudtam haladni egyből vissza is esett majdnem teljesen az aljára.Ha zavar,tegyél rá egy 70es hengert akkor középen lesz a mutató
2.tölts ki az adatlapot, rakjál fel fényképet akkor erre a kérdésedre már választ is tudtunk volna adni Ha megnézed a vízpumpát,ott egyből látszik a különbség,a piaggiosnak lapos a fedele.A morini blokkost elvileg 2003.7.hóig gyártották utána jöttek a pigik.A műanyag elemek/idomok belső felén találsz táblázatod,valamint a motor adattábláján lévő számsor tizedik karaktere jelöli a gyártási évet ha jól emléxem...
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Április elején vettem egy Sr50 ditech apriliát. Nincs vele semmi gond, csak a hűtőfolyadék hőmérsékletét mérő mutató szinte nem is szokot kimozdulni a helyéből. Egész nyáron használtam, mondjuk annyira azért nem húzattam neki,de így is maximum csak egy hajszálnyit mozdult ki, épp lehetett látni h nincs teljesen lent a mutató. Mondjuk attól függetlenül h meleg volt nagy részt azért mindig fújt egy kicsit a szél, mert hát mondta a srác akitől vettem h csak ha nagyon meleg van és nem nagyon fúj a szél akkor mozdul ki de hát gondoltam magamba, akkor is basszus van vagy 28-30fok és a mutató meg nem mozdul ki max egy hajszálnyit. Azt hittem h vihetem a szerelőhöz átnézetni mert van valami baja (a hűtővíztartály tele volt). Tegnap viszont voltam a városban és elég meleg volt meg a szél se nagyon fújt és viszonylag sokat is mentem és a piros lámpánál észrevettem hogy a mutató majd nem középen van. Na gondoltam most akkor mi a rák van?
Most nem tudom eldönteni hogy tényleg rossz vagy csak én nem nagyon húzattam neki vagy netán mindig fújt a szél és azért nem nagyon mozdult fel?Nem tudom másnak a beindítás után pár perc múlva egyből fel megy a mutató vagy tényleg ennyire jó lenne a hűtése? Nem tudom h számít e de nekem egy 2003-as évvégi/2004 eleji Sr50-es van.
Azt szeretném megkérdezni hogy mien oldalsztender kell a csíklámpás SR--re?
És ha el tudnátok mondani a felszerelésről szóló segítséget megköszönném:P