Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha most nem durrog puffog megy húz és nem buherált akkor mért lenne gond?
tuningolni nem akarom már, elég volt a tuningból, gyári gép kell, kocsi mellé:) szerinted megérné? nem lenne vele baj? max egy kiput dobnék rá késöbb ha lesz annyi money
Ha A-B be kell szaladgálni nem lesz vele gond tuningolni ne tuningold.Amúgy van rá 3 év gari de ellenőrizd hogy vezették e a szervízkönyvet.Oszt annyi.Max a vázra és a kasznira vevő vagyok.
Nem kell márkakereskedés 60e-res festési ajánlatával foglalkozni annyi a fényező hogy ugranak dolgozni.
Sziasztok srácok! Kaptam most egy ajánlatot, elcserélném a mostani agyon tuningolt 99es évjáratú karbis sr-em, egy 2007es Sr injektoros factoryra. Nagyon bele vok esve a gépbe, csak fosok a injektortól, (bár én a karbival is szívtam eleget az biztos) MI lenne a véleményetek?
Ezt a mondatod nem igazán értem.
Autófényezőből azért még most is lehetne egy jó kis vízépcsőt csinálni.
Igen, én is csak néztem mikor kimondta hogy 60.000, csak az a baj hogy nem tudom kik fújnak még igazából ezen a környéken, köszi szépen a tanácsodat, biztos hogy ennyiért nem fogom ide vinni.
Akárhol is fujatod 60.000 ft szerintem nagy lehuzás. Ha én most elvinném az enyémet egy komplett festésre, akkor olyan 15-20ezerbe megcsinálnák, ugyhogy szerintem nézz körül mindenképp.
Hali, nekem egy sr 50 street-em van, hajdú-biharban lakom, leszeretném fújatni a motort teljesen, mert eléggé karcos, meg valami egyedibb színt szeretnék, Nyíradonyba voltam egy szalonba megkérdeztem hogy kb. mennyiért fújnák le, és aztmondták hogy 60.000 ft-de csak egy színre, olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tud itt a közelbe valaki olyat, aki direkt ezzel foglalkozik, és korrekt áron fúj motorokat? Előre is köszönöm!
Elcsapnak bármikor még ha a tarkómon is szemek vannak.
Bár mostanában nem ülök sokat robin.Kár pedig az a bontószökevény karbis is szépen lép.Igaz se lámpa se bizti se vázszám és az olyan hangos mint egy mamutcsorda.
Neked elhiszem Zoli, mert ismerlek...
Bár akkor csapnak csak el, ha elkalandozik a figyelmed...Oda pedig kevés a plussz....
Azért ad pluszt hidd el.Az enyém elég szépen lépegetett még alattam is.Na nem karletépő volt a különbség de jobb volt vele egy előzés nem volt az az érzés hogy hbazeg most elcsapnak mert kevés a power.
Kompressziómérés....
Ne is rakj bele 70-es hengert, mert nem ér egy fabatkát sem...Én most ruháztam be egyre, de sok különbséget nem érzek...Hát igen 2 Le plusszban a gyári 7-nél nem sokkal több...Ráadásul mindegyiket úgy hirdetik, hogy kb 8-10 Le...Érzésem szerint inkább 8 mint 10....
Enyime anyira nem ordított csak próbálgatta a hangocskáját.És elpöcögtem 4 évet míg kevés lett.Oszt ugrottam párat.
Hát ja csak nekem ennyi pénzt nem ér meg, hogy ordítson...70-es hengert meg nem hiszem, hogy belerakok, mert azért túl sokat se szeretnék erre költeni. Inkább majd késöbb valami nagyobb motor, talán jövőre. Ez meg suliba, meg ide-oda elugrani teljesen jó. Csak gondoltam, ha egy sportkipufogó jó kinézet, meg szép hang mellett még pár lóerőt is kisajtol akkor beruházok rá.
Amugy ma megnéztem, nem megy 90-et a motor csak 80-at, bár mondjuk rövid távon nem éreztem kevésnek csak hát az ember mindíg picit többre vágyik.:)
Hogy mi értelme? Hát hogy ordítson mint az állat. Egyébként 70-es hengernél már erősen ajánlott cserélni. De elárulom a nagy titkot. Ha kevés a gyári 6-7 lovacska akkor tuning 10 is mocskos kevés lesz. Ha van eszed sokkal nagyobban gondolkodsz, ha gyorsabb erősebb paripát szeretnél. Mellesleg nem kevés cash marad a zsebedben.
Egy görgőcsere már most is ráférne.
Csak azt nem értem, hogy akkor mi értelme van? Vagy csak gyengébb robogóknál érhető el vele teljesítménynövekedés? Amugy állítólag ami gyárilag rajta van az se rossz.
Ha rám hallgatsz ne vegyél. Egy leheletnyit fogod érezni csak. Nem beszélve, hogy vannak még plusz költségei (görgő, kuplungrugó, behangolás). Én nem tenném. Járj vele így.
Azt a pénzt tedd el nagymotor jogsira. Hidd el tudom mit beszélek.
Hali!

Egy kis segítséget szeretnék, még kezdő vagyok a témában.:)
Van egy full gyári SR Ditech-em. Pár hónapja van meg és most végre összejött egy kis pénzem, amit tuniungra tudnék fordítani.
Kérdés, hogy érdemes 30-40ezerért sportkipufogót venni a gépre, olyan értelemben, hogy azon kivül, hogy szép hangja lesz, hoz-e teljesítménynövekedést? A gép köhögés nélkül fent van 90-en. Nekem páran már mondták, hogy ha elmegy ennyit akkor fölösleges.
Válaszokat előre is köszi!
Milyen SR-es van és hányas évjárat? Nekem volt egy 2007es Street, annak gyári hibás volt a Tankmutatója, az is megakadt, cserélni kellett. Lehet nálad is ez lesz.
Lehet.
de igen egy nullával több lett.
320000? XDDDD
nem csak 32000, egész véletlen? :P