Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Ez egy 97-99-es sr! Nekem is ien van és két ezertől más a hütőrács(ha jól tudom),de ha nem igaz a hütőrács, akkor 2000-től "csak" 80as órával vannak szerelve! Nekem 120-as
Max 2000-2001-es vizes minarellis.
Sziasztok!
Segítsetek!
Hogy lehet megállapítani mikori kiadásu a motor?
Aprilia sr50
Köszi előre is Baggio 67
A kompresszort is meg a pillangó szelepet is ellenőrizted?
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Morinis Ditech-nél mi lehet a gond,amikor beindítom pár pillanat múlva leáll szóval párszor rá kell indítózni mire beindul ja és elég hamar beköpi a gyertyát szóval sztem sűrűn kell takarítgatni. Legutóbb azt csinálta hogy amikor már rendesen be volt melegedve elkezdett rángatni, visszaengedtem a gázt, újra ráadtam akkor meg jó volt.Meg néha "durran" néhányat a kipufogója. Amúgy menni megy szal nem akarom minden hülyeségért szerelőhöz vinni de ha vkinek van rá ötlete, hogy mik ezek a tünetek azt megköszönném.Ja és gyertyát/légszűrőt ellenőriztem. Előre is köszi!
Üdv!Vennék Leo vince TT vagy ZX piaggios SR-re akinek van írjon e-mailt pls :martinipm17@gmail.com elöre is köszi
köszi szépen
NGK cpr8e vagy champion rg6yc.
Sziasztok!

Morinis ditech-re milyen gyertya kell?
Sziasztok!

Morinis ditech-re milyen gyertya kell?
ha másik irányba hajt akkor fordítsd meg az órát
köszönöm!
Nállam beférne, mérete ugyan akkora csak szerintem nem jó irányba hajtana.
Itt próbáld meg DnaForce http://robogobonto.hu/index.ph...
Hello, CRaZyWaЯRioR ismét én, közben kirohantam a garázsba és megnéztem a gyermekem SR-ét és az én Scarabeo-m és nem oké a dolog a teleszkópszár kialakítása végett nem fér el a scara meghajtó az SR-nél. Bár a mocid még a régi SR (képed alapján) ott nem tudom milyen az első teló, ezt te döntsd el.Csőváz.
2005-2009 es Sr hez keresek hátsó felnit. adi_mhr@hotmail.com
Szia, CRaZyWaЯRioR elviekben felszerelhető,mert mind a kettő jobb oldalon van. De egyszerű a dolog, tekerd meg a mocidon lévő spirált valamelyik irányba és amerre viszi az órát arra kell hajtania a meghajtónak.(persze a felszerelési és a haladási irányt figyeld!) Sok sikert
Az tökéletes. Ellenőrizd egy benzinkúton mennyit bír és pá. Cpr8e a gyári gyertya és ennyi.
Hello! Morinis Ditech-hez milyen gyertyát javasoltok? Ja és a hűtőfolyadékot feltölthetem sima fagyálló/deszt víz keverékével vagy inkább vegyek vmi spéci hűtőfolyadékot?Előre is köszi!
Autóvásárlás miatt meg kell válnom a motoromtól,de egy SR-re érdekel,árban meg tudunk egyezni,keressetek bátran,fórumon vagy a többi elérhetőségemen!
Ő lenne a motorom!
Sziasztok
Olyan kérdesem lenne hogy APRILIA SCARABEO km/h meghajót felszerelném egy Sr50-re az jó lenne úgy? Mert SCARABEO-ra való van a boltba de sr-re valót csak egy hónap múlva tudnának beszerezni. Tök ugyanolyan a meghajó mérete csak a scarabeo-é pont fordítottja az sr-ének. Szerintetek jó irányba hajtana vagy nem?
25ös sr sokban különbözik az 50től? 125/50el el lehet sütni probléma nélkül?
Meg kellene nézni a meghajtást előfordul a spirál és a csiga hiba is. A hajtás meg kellene nézni. Kuplung, szíj, görgő gondolom a többi dolgot szoktad nézni. Gyertya levegőszűrő. A kipuffot is ki kellene égetni, ha mocskos.
Hello sporttársak.
Nekem egy aprilia sr50-em van már 4éve elöjött egy nagy hiba
szeretnék tanácsot kérni mielött szerelöhöz vinném
1.) nem megy a kilométer ora mi a teendô uj spirál?
2.) gyorsulásnál visszalassul és búg mintha üresbe járna és visszaszabályozza a sebbeséget nem lehet normálisan menni vele röpsúly vagy mi lehet a probléma
Választ elöre is köszönöm kb mennyibe kerülne ezzeknek a dolgoknak a javítása?
Köszi
sziasztok
mivel nem használom ki rendesen, eladó szeretett és megkímélt SR 50 R-em. 2007-s, karbis, karcmentes, 4000 km van benne, 2* márkaszervizelt (500 és 4000). Gyári felszereltséggel, csak a folytás van kivéve. DeAngelis design (kék fehér)
Adok hozzá egy MT Brave sisakot és egy protektoros, kivehető béléses kék dzsekit is. Debrecenben személyesen is megtekinthető, képet nemsoká tolok fel róla
Irányár : 360.000,-
Remélem az új gazdájának is okoz annyi élményt és örömet mint nekem