Szaisztok!
Robbantott vizes minarelli rajz kellene nekem. Már volt itt a fórumon link hozzá, de ha nem muszály, nem lapoznám át az egész fórumot, valaki hátha tudja egyböl.
Elöre is nagyon köszi!
Eladó:
Alkatrészek:
- fekete fehér idomszett 80e
- Henger: stage 6 alu sport 70ccm, fekvő mina (vizes ) 30 e
- Főtengely: RMS Racing 10e
- Variátor: MHR 15e
- stage 6 pro replica kipu (króm) 25e
- Kuplung: RMS Racing + harang 13e
- Végáttétel: + 17%-os 12e
- Membrán:stage 6 Tassinari 10e
- Karburátor: 19-es Dellorto 15e
- Gyújtás: MVT 43e
- Első lámpa: Double Optic (fehér) 7e
- Vízpumpa: ssp króm 5e
- Hátsó lámpa: Lexus Style (ledes) 6e
- Első tárcsa 260 mm túlméretes 32e
- Hátsó tárcsa 190 mm 14e
- Variátor dekni (króm str): 15e
- Vákumdob: stage 6 króm 5e
- Teló emelő: ssp króm 4,5e
- Hátsó alsó idom: BCD (fehér) 8e
- Kisülés idom: Kiesler 10e
- Markolat: str8 Fekete-Fehér 2e
- Block(tárcsás) Piros 20e
- Gyorsgázkar: stage 6: 5e
- Fémtaposó: 3e
- Fém fékcső elöl 5e
- brembó első nyereg új fékbetéttel 15e
- brembó hátsó nyereg új fékbetéttel 15e
- hátsó fehér (szinterezve) rox felni 15e
- első fehér (szinterezve) 5 küllös sr felni 15e
- hátsó teleszkóp 5e
- ülés fekete fehér bőr 10e
- króm fékkarok 5e
- váz 20e
- kormány 5e
- műszerfal 3e
- munkahengerek 10e
- idex búra (fehér) 1e
- zselés aksi 3e
- piros telók új szimeringel és olajjal, 15e
- átlátszó légszűrőház piros malossi szivaccsal 3,5e
Hellosztok Van 1 Aprillia sr 50 di tech kem és szeretném tudni h mennyire megbizhato motorikusan most volt nagy szervizelve computer csere injector is talán . És még annyi h injector vagy Karbi meik a jobb? mert injector igy csak 2 liter de ha megál tolhatom haza :D várol válaszaitokat. Köszzi Üdv:Davee.
szevasztok, tud valaki olyan benzinkút fajtát, ahol sr50-hez tudok vásárolni hozzá való castrol 2t olajat? Vasárnap szeretnék venni, holnap és sajna a motoros boltok zárva vannak. Olaj meg nuku. Amúgy castrolból pontosan milyen tipusut érdemes venni? Eddig én power racing 2t-t használtam. Elore is koszi
Első generációs ,állóhengeres SR-em van és elhagytam (de nem tudom hogyan) a hasidomot.
Nézelődtem neten, de seholsem találtam olyan oldalt vagy boltot aki komolyabban foglalkozna idomokkal... Bontót főleg nem , höh...
Szóval nem tudtok BP-n vmi helyet ahol betudnám szerezni?
Köszi
Üdv.mindenkinek! Raktam az SR-ditechemre/piaggio/ egy yasuni"z" sportkiput azóta alacsony fordulaton eszetlenül szaggat!Gyári kipuffal semmi gondom nem volt! Valaki esetleg tud segíteni?
Ha esetleg nem új motorban gondolkodsz, néhány oldallal ezelőtt épp kiírtam eladónak a sajátom (gyakorlatilag újjal egyenértékű)
"mivel nem használom ki rendesen, eladó szeretett és megkímélt SR 50 R-em. 2007-s, karbis, karcmentes, 4000 km van benne, 2* márkaszervizelt (500 és 4000). Gyári felszereltséggel, csak a folytás van kivéve. DeAngelis design (kék fehér)
Adok hozzá egy MT Brave sisakot és egy protektoros, kivehető béléses kék dzsekit is. Debrecenben személyesen is megtekinthető, képet nemsoká tolok fel róla
Irányár : 360.000,-
Remélem az új gazdájának is okoz annyi élményt és örömet mint nekem"
ha érdekel keress meg, személyes adatoknál látsz elérhetőséget
Sziasztok!
Valaki mondjon nekem valami okosat... Nem megy a robogóm... Otthonról elindultam hibátlan volt, mikor jönnék haza már nem akar megindulni. Könnyen indul, de nem akar menni... Mintha fulladozna... Mintha elment volna az ereje. Egy kb 600 km-e lett fúrva. Annyit érdemes tudni hogy 70-es malossi, sportkipuffal, stb..
Csinált már ilyet régebben is, de akkor ugyanúgy használtam és pillanatok múlva újra hibátlan volt, most nem... :-(
Jah és egy MORINI blokkos, karbis SR-ről van szó. :)
Előre is köszönöm!
Helló! Nyomd meg a sárga MODE gombot, és tartsd nyomva. Add rá a gyújtást. A MODE gombot még mindig tartsd, kb. 20 másodpercig. Én ezt kétszer megcsináltam és utána eltűnt a villáskulcs. Sok szerencsét! :D
Lenne egy kis gondom:
Kicsit szivárog az olaj a robimból, csak nem tudom, hogy honnan jöhet.
Itt van pár kép, hátha valakinek volt már ilyen problémája és tudja rá a választ.
A hasidom végénél egy kábelről jön, szerintem az a hátsó fékbowden, de a hátsófék az dobos, szóval nem fékolaj, legalábbis nem a hátsóé.
Hello!
az a kérdésem lenne felétek h van egy 2002 ditech em és most eldobtam:)tehat viszem festetni de azon ugy sok a gyári matrica és h azt hol lehet venni?(dekorosnal talan)
köszönöm a válaszotokat
Ha tolod tuti nem.
Minek mész földútra?
Amúgy sebességfüggő.Ha 80-al rombolsz a blokkból is kirázod a csavarokat ha lassan nem lessz baj.Érezni fogod mi az amit bir.Ha meg terepre akarsz menni vegyél Typhoont vagy Stalkert.
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat, rágódok a témán. Lesz azonban még néhány hülye kérdésem, mert mint már említettem totál kezdő vagyok a motorok világában.
Tehát a következő: Ha valamiért le kell mennem a műutról egy-két km-re a földesútra, akkor nem rázná szét a ... mindenemet az SR50 Street?
Robbantott vizes minarelli rajz kellene nekem. Már volt itt a fórumon link hozzá, de ha nem muszály, nem lapoznám át az egész fórumot, valaki hátha tudja egyböl.
Elöre is nagyon köszi!