Sziasztok!
Eladó a képen látható, szép állapotban lévő Leo Vince ZX kipufogó, (Di-Tech), amióta fent van 100km-t mentem vele.
A motort eladjuk, így a kipufogót is. A kipufogó már 2 hete le van véve a motorról.
Megvannak a papírjai, és a doboza!
Érdeklődni: (30)703-46-82 vagy ostrombalint@t-online.hu
Sziasztok,
karbis sr50 a köv.problémát produkálja. Alapjáraton szépen ketyeg, gázadásra csak hörög és nincs fordulat, a kereket sem forgatja.
Főfuvóka új, 74-es. Az olajszivattyútól érkező csövön nem jön olaj, lehet ez a hiba?
van egy gyári sr ditechem 2002-es 13000km-el és csak a leg alapabb alkatrészekket cseréltük rajta (gyertya, légszűrő, olaj, gumi) és semmi baj nincs vele ma is 90-el repesztettem végig 30km-en
Lehet, hogy alkatrészt könnyebben találsz hozzá, mert több márkaszerviz van magyarországon az apriliának, de semmiképp sem olcsóbban. egyik haveromnak f12 je volt, azon tanult egykerekezni, meg zúzta össze, mert "potom" pénzért kapott hozzá idomokat, alkatrészeket, szemben az sr50-el.
viszont a helyedben akkor is sr-t vennék, mert megbízhatóbb (a karbis)
Sziasztok,
megint egy kérdés...
Ha kuplungot cserélek, és mondjuk 105mm es van benne, akkor rakhatok bele 107est? értelemszerűen harangot is 107est kapna....
vagy mondjuk fordítva, ha 107 ami van akkor ha mindkettőt cserélem akkor mehet a 105? gondolom elfér az a 2mm plusz...
Üdv:Dave
Hello!
Szeretnék venni egy robogót,a Malaguti F12 és Aprilia SR50-re gondoltam...De nem tudok dönteni,azt mondják SR-t vegyek mert ahoz könnyebben találok alkatrészt (Győri vagyok),mint a Malagutihoz hogy ha elromlana.
A feltételek a vásárlásnál: 2000-évnél fiatalabb motor,és 150E-nél nem drágább.
Jövő nyárra tervezem a vásárlást,és már most elszeretném dönteni,ha lehet.
Szerintetek?
Köszi előre a válaszokat.
olyan kérdésem van h felvillant a 3szög felkiáltójel. ha hidegen ráadoma gyújtást a hőfokjelző felugrik maxra az ikon fent villog de egy idő után újra lecsökken akkro minden lekapcsol majd újra csinálja az egészet. oylan kérdésem lenne h vaalkinek csinálta e már és ha igen mi baja? a hőgomba vagy mi a franc szállt el benne? mert hűtővíz van benne illetve olaj is várom választ j a ez egy SR 50 LC
szia Giligeri.
Nekem ugyanez a gondom a BW's emmel. és gyanítom hogy a szíjam ahogy bemelegszik, valamennyit "tágul" ami már épp annyi hogy szar a gyorsulás....a másik hogy a kontrasztrugó is el lehet gyengülve.
Konkrétan még én sem jöttem rá, azért kéne leszednem a variót hogy kicseréljem a görgőket meg a szíjat.
Sziasztok.
Tudtok valami jó otthoni módszert a varó külső tárcsa leszedésre? görgőt és szíjat cserélnék,de légkulcsom nincsen, és így nem nagyon akarok nekiállni.
Mivel lehetne megfogni jól és sélülés okozás nélkül?
Minden 2000utáni moroinis és pigis sr-en ugyanott van a légszűrő csak a minarellisét dugták a legszemetebb helyre a blokk elé.Amúgy a ditech tök közönséges robi pofára csak a berűgókar hiánya és a karbi helyén a pillangószelep külömbözteti meg kívűlről nameg 2x több tyúkbél.
engem kicsit összezavar az a fekete műanyag doboz a dekni felett, akkor az a légszűrő, mert ezekhez az új sr 50-esekhez semennyit sem értek, még azt a keveset sem, mint a kereklámpáshoz.
Hello! A kék még a gyári szine volt a keréknek. Nekem jobban tetszik ezzel a kormánnyal meg úgy érzem hogy nekem kényelmesebb, de bármikor vissza tudom alakítani az eredeti állapotába. Ez nem ditech, karbis volt mindíg.
olyan kérdésem van h felvillant a 3szög felkiáltójel. ha hidegen ráadoma gyújtást a hőfokjelző felugrik maxra az ikon fent villog de egy idő után újra lecsökken akkro minden lekapcsol majd újra csinálja az egészet. oylan kérdésem lenne h vaalkinek csinálta e már és ha igen mi baja? a hőgomba vagy mi a franc szállt el benne? mert hűtővíz van benne illetve olaj is várom választ j a ez egy SR 50 LC
Nagyon szép a géped, bár szerintem a szürke kerekekkel jobban néz ki, mint a kékekkel :-)
Egyik kérdésem, hogy miért jó a sportkormány, a másik pedig, hogy ez ha ugye ditech, akkor hogy van rajta berugókar?
Eladó a képen látható, szép állapotban lévő Leo Vince ZX kipufogó, (Di-Tech), amióta fent van 100km-t mentem vele.
A motort eladjuk, így a kipufogót is. A kipufogó már 2 hete le van véve a motorról.
Megvannak a papírjai, és a doboza!
Érdeklődni: (30)703-46-82 vagy ostrombalint@t-online.hu