Hello. Szerintem kimondottan sr-re nincs teló tartó, de olyan mint motorra szerelhető lehetséges, hogy van. Ha nincs, akkor egy autóba szerelhetőt kissebb átalakítással fel lehet rakni.
Hali! Sima, fekvő minarellis, levegős sr50-hez kéne nekem egy egyszerű sportkipufogó 10-15000 ft értékben fejér megye és környékén. Lehet távolabb is ha a postázást vagy szállítást meg tudjuk oldani
Az enyém is elég gyatrán gyorsul. Nekem azt mondta a szerelő, hogy szarok a kontrasztrugók, az egyik kisebb mint a másik Nézd csak meg azokat a rugókat.
2000es SR50 fekvő mina. LC. blokk gyári+Gianelli Reverse pufi.
Hidegen(2perc)=nyúlik mint b@rom, 95-100km/h.
Melegen(1,5-2perc után) nyugdíjas gyorsulás max 70km/h és egy fényév mire eléri kb 55-60km/h-ig megyeget inkább.
Túl van: új szívótorok(repedezett volt), új gyertya (szépen ki van égve), légszűrő kipuccant befuj spray-vel. (gyári szivacs szűrő), karbi kitisztít tű középpen, membrán leellenőriz 1.ik lapka minimálisan átengedi a napfényt (fény fele belenézve) kb 0,2mm többi zár. gyertyapipa ellenőrizve, gyujtás és a feszültség is jó, új 4,5g-os görgők(Stage6) ment bele. A 3,5g-ssal váltásnál ingadozott a fordulat most szépen vált. kb 3500rpm-nél kapcsol a kuplung.
AZT MONDJÁTOK MEG MI A HÓHÉR LEHET?
amit eddig mondtak hogy: gyertya! - új
szívótorok! - új
membrán! - ellenőrizve
sokat kap! - gyertya őzbarnára van kiégve!
gyújtás! - nem hagy ki, akkor hogy menne 100-at?
görgő kopott! - kicsit az volt 4,5g-ra cserélve, folytonos váltás
a helyi motorszerelő is csak nézett mikor mondtam neki h mi a probléma. Azt mondta ilyen köztes állapot nincs vagy megy vagy nem!
Szinte biztos h a hátsó telód adta meg magát!
Próbáld ki. Megtörlöd. Azt ugrálj rajta 1-2 percet ha folyik akkor megérkeztél . Meg ha olyan mint a hullámzik mint állat akkor is tuti.
Azt elfelejtettem leírni, hogy egy alátétet kivettem a villa és a kerék közül és úgy szinte egyáltalán nem fogott, de ha felmelegszik, akkor megint fog egy kissé. Az az alátét nagyon szükséges lehet oda?
Hali! 99-2000-es SR-em van. Le kellet vennem az első kereket, visszaraktam és most valamiért fog a tárcsafék. Szerintetek az miért van, mit állítsak rajta? Így elég gyorsan elfognak kopni a pofák.
Sziasztok! Vettem egy 2002-es SR ditech-et és néhány kilóméter után felgyorsulok kb70-re és magátol elkezd lassítani és néha egészen 10-ig lellassít, mintha nem is húznám a gázt. Tegnap meg a piros lámpánál álltam ,járt a motor és elakartam indulni és lefulladt, után alig akart indulni. (magyarul nem tudok normálisan menni mert akadozik össze-vissza miközben húzom a gázt)
Segítsetek!mit csinéljak vele , mi lehet a baja?
Azt elfelejtettem leírni, hogy egy alátétet kivettem a villa és a kerék közül és úgy szinte egyáltalán nem fogott, de ha felmelegszik, akkor megint fog egy kissé. Az az alátét nagyon szükséges lehet oda?
Hali! 99-2000-es SR-em van. Le kellet vennem az első kereket, visszaraktam és most valamiért fog a tárcsafék. Szerintetek az miért van, mit állítsak rajta? Így elég gyorsan elfognak kopni a pofák.
Ditekkbe csak úgy nem puffan.Kell azt izmolni a ditekk morinis ott alul van a blokk rögzítő pontja a minarellinek meg felül.Nem megoldhatatlan de kereskedő nem szarozik ennyire cseréli a vázat is.
Össze vissza gyártották 3-4 féle blokkal meg idomokkal a gépet.Meg utána jött hogy egy halom ömlesztett gép jött be itthonra.Láttam már ditech kasznis gépet léghűtős minarellis motorral de simán ott volt a 2001-es vizesekre jellemző hűtőrács csak hiányzott a hűtő belőle.És STB.Annyira felcserélhetők az alkatrészek hogy az idő és a sérülések szaporodásával a bontott elemek úgy szaporodtak évjárattól függetlenül.Amúgy ez a 2 részes has idomot 2000 ig láttam minarelliseken.
tehát ez nem www.
Akkor nekem egy másik fórumon (www.robogos.hu) miért mondja egy srác, hogy ez egy www, csak átalakították vízhűtésesre? :S
ha viszont más a hasidomja a www nek, de az enyém vizes, viszont hátul dobfék van, akkor mégis milyen típus?
Sziasztok! vettem egy 2002-es sr ditech-et és miután megvettem jöttem hazafelé és ahogy elértem 70km/h-át hirtelen elkezdett lassulni 60-ra mintha nem is húznám a gázt neki és végig ezt csinálta. másnap mentem vele és már nem csinálta ezt és megy normálisan 90-et. Mi lehettett vele?
2000es SR50 fekvő mina. LC. blokk gyári+Gianelli Reverse pufi.
Hidegen(2perc)=nyúlik mint b@rom, 95-100km/h.
Melegen(1,5-2perc után) nyugdíjas gyorsulás max 70km/h és egy fényév mire eléri kb 55-60km/h-ig megyeget inkább.
Túl van: új szívótorok(repedezett volt), új gyertya (szépen ki van égve), légszűrő kipuccant befuj spray-vel. (gyári szivacs szűrő), karbi kitisztít tű középpen, membrán leellenőriz 1.ik lapka minimálisan átengedi a napfényt (fény fele belenézve) kb 0,2mm többi zár. gyertyapipa ellenőrizve, gyujtás és a feszültség is jó, új 4,5g-os görgők(Stage6) ment bele. A 3,5g-ssal váltásnál ingadozott a fordulat most szépen vált. kb 3500rpm-nél kapcsol a kuplung.
AZT MONDJÁTOK MEG MI A HÓHÉR LEHET?
amit eddig mondtak hogy: gyertya! - új
szívótorok! - új
membrán! - ellenőrizve
sokat kap! - gyertya őzbarnára van kiégve!
gyújtás! - nem hagy ki, akkor hogy menne 100-at?
görgő kopott! - kicsit az volt 4,5g-ra cserélve, folytonos váltás
a helyi motorszerelő is csak nézett mikor mondtam neki h mi a probléma. Azt mondta ilyen köztes állapot nincs vagy megy vagy nem!
TIPPEKET VÁROK SKACOK!
üdv
Szinte biztos h a hátsó telód adta meg magát!
Próbáld ki. Megtörlöd. Azt ugrálj rajta 1-2 percet ha folyik akkor megérkeztél . Meg ha olyan mint a hullámzik mint állat akkor is tuti.
Csak attól félek komolyabb baja van !(injectorral vagy elektronikával)
de ha valaki még tudna valamit segíteni az jó lenne!
Szeretném megkérdezni hogy a fékolajtartályban lévő gumiharangba, vagy a harang alá kell az olajat önteni?
Előre is köszi!
nekem is volt ilyen bajom! Vettem bele egy nagyobb hőértékű gyertyát és jó lett!
Segítsetek!mit csinéljak vele , mi lehet a baja?
Tel: 20 3911529
Imail: motad@citromail.hu
Akkor nekem egy másik fórumon (www.robogos.hu) miért mondja egy srác, hogy ez egy www, csak átalakították vízhűtésesre? :S
ha viszont más a hasidomja a www nek, de az enyém vizes, viszont hátul dobfék van, akkor mégis milyen típus?