Szevasz dávid!
A biznisz részébe nem avatlak be mert az szakmai titok! hahahaha.
Egyébként már le is foglalózta egy ismerősöm és 170-be alkudtunk meg,még ma elviszi.
Többet nem árulok el mert hamar megöregszel.
Szevasz Mafflali!
Miután hétfőn megvettem a mocid,beüzemeltem a karbis átalakítást,és láss csodát azzal sem indult el.
Ezekután átnéztem az üzemanyag és a gyujtás útját de jónak találtam.
Mire a lendkereket kézzel tekerve a motort igy átforgatva,mondhatnám nem tapasztaltam kompressziót.
Műszerrel a kompressziót mérve derült ki hogy nem elégséges (3bar volt ezzel pedig még egy karbis sem indul el!)
Leszedtem a hengert és tropa volt a dugattyú (mellesleg nem is di-tech dugó volt) szoknyáig le volt égve,és 2mm-es karcok voltak a dugón és a hengerben egyaránt,gyürük leragadva,és fötengely szimeringes is volt.
Atomjaira szedtem kicseréltem benne mindent,és már pötyögött is karbisan.
Vérszemet kaptam és gondoltam megnézem a di-tech alkatrészekkel is.(visszaalakitottam)
Nem akartam hinni a fülemnek mikor pöccre indult inmár inyekciósan!
Kicseréltem a porlasztócsúcson a teflon gyürüt is épp volt otthon egy új.
Eddig tökéletesen müködik a di-tech már tekertem vele 150km-t,hiba nélkül!
Azt hiszem árulom is tovább!
Kicsit jobban belemerülhettél volna a dologba mert nem volt nagy baja,és a ditech fődarabok meg jók voltak.
A szerviz ahova meg bevitted én a babettámat nem adnám a kezükbe!
Sziasztok.
Nekem van egy rakétalámpás fekvő minás vizes SR.
Annyi bibim van vele. Megyek mondjuk 60al, húzok egy gázt és elkezd darálni és olyan mintha leállna de nem áll le, elengedem a gázt 5-10 másodperc és aztán megint megy. Karbi, szűrő tisztíva, beállítva, új gyertya, de nem változott.
Légyszi segítsetek.
üdv:zoli
Sziasztok!Sr factory-ra keresek első sárvédőt illetve rendszám tartó keretet!Dobjatok nekem egy mail-t,ha valaki tud valamit!Égető szükségem lenne rájuk!Köszönöm!Sziasztok!
Van most egy 2003as di-tech-em, és ha lecserélném majd vmikor egy új sr-re, mondjuk factory-re, akkor arra fel tudnám rakni a di-tech-re való (morini blokkos) ZX kiput?
Zoli, sajnálom, de nem tudok menni kakucsra a jövő héten. 1-részt anyagiak miatt, mert vagy megyek kakucsra ami minimum mínusz 5 rugó, vagy megyek faterommal dolgozni +10 rugóért. Jövő héten meg irány a balaton és kell a pénz. Elveszett a kocsinak az egyik kulcsa is. Mivel immos, 14 rugóért kapok hozzá egyet. Mint megtudtam adjak hálát hogy csak egy suzukim van....
A biznisz részébe nem avatlak be mert az szakmai titok! hahahaha.
Egyébként már le is foglalózta egy ismerősöm és 170-be alkudtunk meg,még ma elviszi.
Többet nem árulok el mert hamar megöregszel.
Miután hétfőn megvettem a mocid,beüzemeltem a karbis átalakítást,és láss csodát azzal sem indult el.
Ezekután átnéztem az üzemanyag és a gyujtás útját de jónak találtam.
Mire a lendkereket kézzel tekerve a motort igy átforgatva,mondhatnám nem tapasztaltam kompressziót.
Műszerrel a kompressziót mérve derült ki hogy nem elégséges (3bar volt ezzel pedig még egy karbis sem indul el!)
Leszedtem a hengert és tropa volt a dugattyú (mellesleg nem is di-tech dugó volt) szoknyáig le volt égve,és 2mm-es karcok voltak a dugón és a hengerben egyaránt,gyürük leragadva,és fötengely szimeringes is volt.
Atomjaira szedtem kicseréltem benne mindent,és már pötyögött is karbisan.
Vérszemet kaptam és gondoltam megnézem a di-tech alkatrészekkel is.(visszaalakitottam)
Nem akartam hinni a fülemnek mikor pöccre indult inmár inyekciósan!
Kicseréltem a porlasztócsúcson a teflon gyürüt is épp volt otthon egy új.
Eddig tökéletesen müködik a di-tech már tekertem vele 150km-t,hiba nélkül!
Azt hiszem árulom is tovább!
Kicsit jobban belemerülhettél volna a dologba mert nem volt nagy baja,és a ditech fődarabok meg jók voltak.
A szerviz ahova meg bevitted én a babettámat nem adnám a kezükbe!
Nekem van egy rakétalámpás fekvő minás vizes SR.
Annyi bibim van vele. Megyek mondjuk 60al, húzok egy gázt és elkezd darálni és olyan mintha leállna de nem áll le, elengedem a gázt 5-10 másodperc és aztán megint megy. Karbi, szűrő tisztíva, beállítva, új gyertya, de nem változott.
Légyszi segítsetek.
üdv:zoli
Akinek ditech-je van és hangoltatott sportkipura azt kérem írjon. köszi