Rohadt egyszerű.Szerintem elszállt a hengerfej tömítés vagy vízpumpa gond van.Ha felmegy a vízhőfok a pirosba az elektronika letilt és villog a check engine, ennyi.
Sziasztok!Eladtam a 96-os SR-t 100-ért+kipótoltam 60 ezerrel és vettem egy Diteket 2003-as!Elmentem kipróbáltam semmi gond nem volt vele 10 km-t mentem vele kb már azt hitték hogy nem viszem vissza de kénytelen voltam mert nem akartam rossz motort venni.Megvettem elindultunk hazafele majd 120 km-t komám jött utánnam autóval.Egyszercsak hírtelen megtorpant egy pillanatra és később megint meg a vízhőmérő igencsak a felső tartományba ugrált!Gondoltam nincsen benne víz.Bementünk a benzinkútra vettem vizet meg tankoltam.Ott helybe megnéztük a víztartályt és volt benne,de azért öntöttem még bele és elindultunk.Ugyanúgy fent volt a vízhőmérő mutatója és már teljesen be voltam tojva hogy hazaérünk-e.Mentünk mentünk és egyszer csak megint megtorpant megnéztem a vízet de megint önteni kellett bele,és utánna is megtorpant meg a szokásos vízhőmérő fent!JA MEG néha kivillogott a kislápma INJECTION CHECK felirat!
Mentünk és féluton hazafele hírtelen leállt alattam a motor.Tudtam hogy gond van vele de azért imádkoztam hogy hazaérjek vele.ottragadtunk a főuton majd 1 órát álltunk közbe telefonálgattam de persze senki nem tudott segíteni elszállítani.Közbe persze próbálgattam indítani.És egyszer csak életre kellt és elindúltam csak lassabban mentem mint azelött.És hazaértünk vele nagynehezen.Úgyhogy így vegyen az ember használtmotort! Nagyon gondoljátok meg! Ha valakinek ismerösek ezek a hibák kérem írja meg hogy mi lehet a gond!
Sziasztok!
Hát igen volt vele sok gond. A lámpahibán kívül mind a 4000-res szervíz után lezdődtek a bajok. Remélem nálad nem így lesz. A szervíz se volt tökéletes, nagyon lehet hogy ott csesztek el rajt valamit.
a srác akié volt a motor azt mondta olaszba vette egy börzén van rajta egy tábla TPSI 6691RZ102 a motoros boltban azt mondták lehet nagyobb motorhoz való igy a szám alapján
Ezt kinek írtad? Ha nekem írj egy mailt és megírom a telefonszámom. A netre nem rakom. Nem vagyok szerelő, de tanácsot tudok adni. 3 évig volt meg az apriliám és minden sötét bugyrát megjártam. 14 éve robogózok. conair@freemail.hu
Az, hogy csak egy sima sportkipufogó az biztos. De hogy milyen nem lehet pontosan megállapítani. Ha giannelli tényleg akkor talán next. A tompító sem biztos, hogy a gyári. A matrica giannelli, de nem biztos, hogy kipufogó az. Utólag van ráragasztva.
ja meg van úgy látom egyébként nem erre való talán suzukira ,gond lehet?még egy problémám van ha csuma gázt húzok be dadog a motor meg durrog a kipufogó már cseréltem gyertyát de ugyanazt csinálja új gyertyával is,
Gratula az új paripához ! Ezek szerint a rakétalámpással sok gond volt ugye ? ( Gondolom mert már a fényképeket is lecserélted )Szerencsére nekem még mindig tökéletes , hétfőn viszem 4000 - es szervizre .
Rezó? Shot? evo? mhr?
Sportkipufogó vagy rezonátor? Határoljuk már be, hogy van a szekéren. Ránézel a kipufogóra és elolvasod, hogy mi van rá írva. Ha nincs rajta semmi egy kép a fórumra és kiderül mi van a motoron. Nem mindegy. Belerakhatsz akár egy10 dekás görgőt is baja nem lesz csak annyi, hogy mindig szarabb és szarabb lesz. Inkább könnyebbel próbálkoznék. 6,5 fele.
a hengert nem tudom kipuff az rezó van rajta,a 7gr-most azért tudom mert én raktam bele ,a boltban katalógusból nézték ki miért mondod hogy felejtsem el a 8,5 -est ?mi galibát okoz?
Mentünk és féluton hazafele hírtelen leállt alattam a motor.Tudtam hogy gond van vele de azért imádkoztam hogy hazaérjek vele.ottragadtunk a főuton majd 1 órát álltunk közbe telefonálgattam de persze senki nem tudott segíteni elszállítani.Közbe persze próbálgattam indítani.És egyszer csak életre kellt és elindúltam csak lassabban mentem mint azelött.És hazaértünk vele nagynehezen.Úgyhogy így vegyen az ember használtmotort! Nagyon gondoljátok meg! Ha valakinek ismerösek ezek a hibák kérem írja meg hogy mi lehet a gond!
Sziasztok!
Ahogy ígértem, itt vannak a képek a 2 kábelről. Nem jöttem rá sajna hogy mi ez, hátha Ti jobbak lesztek :)
Hát igen volt vele sok gond. A lámpahibán kívül mind a 4000-res szervíz után lezdődtek a bajok. Remélem nálad nem így lesz. A szervíz se volt tökéletes, nagyon lehet hogy ott csesztek el rajt valamit.
Sportkipufogó vagy rezonátor? Határoljuk már be, hogy van a szekéren. Ránézel a kipufogóra és elolvasod, hogy mi van rá írva. Ha nincs rajta semmi egy kép a fórumra és kiderül mi van a motoron. Nem mindegy. Belerakhatsz akár egy10 dekás görgőt is baja nem lesz csak annyi, hogy mindig szarabb és szarabb lesz. Inkább könnyebbel próbálkoznék. 6,5 fele.