A gyárit arra értettem, hogy van rajta henger vagy puff. Ezt egyszerű szermre vételezéssel megvizsgálhatod. A 8,5gr-s görgőt felejtsd el. Ha nem merültél még el a dologban hogyan állítod ilyen biztosan hogy 7 gr-s görgők vannak benne?
nem tudom nem igazán merültem még bele szerinte gyári minden rajta ,nagyobb görgőkkel lehet hogy jobban menne?nektek nagyobb tapasztalatotok van ebben az előző gazdija azt mondta 8,5 es kéne bele
Szerintem fusson ki 1000-ret utána mehet.A kábel meg mintha egy ditech kábelezést felejtettek volna benn.
Fékek naná, a hátsó tuti az első majdnem tuti hogy fém fékcső van rajta.
A kotyogást passz nekem ditechből átkókányolt borzadványom van mindeféle hangal.Örülök ha megy.
A lé szintén még sosem volt új robim.
Ne aggódj nincs baja akkor sem ha 100 km múlva veszik ki a fojtást. A fojtás a kresznek van nem neked. Simán szét lehet hajtani fojtással és fojtással nélkül is. Magyarul ha normálisan járatod be mindegy, hogy van benne fojtás vagy nincs.
sziasztok vettem egy diteket 2003 as elég nagy hangja van de gyorsulni nemigazán akar,most 7gr mos görgők vannak benne ez agyári ,ojan érzésem van mintha csúszna a kuplungja ,malossi állítható kuplungja van állítólag abból is a jobbik most kb 70 75 a vége nem is ezzel van gondom egy kicsit pörgősebre szeretném mert a motor bírná milyen görgőket ajánlatok hátha csak ez a gondom köszönöm előre
Igen az új Tesco utalványos akcióban vettem.
Arra a kábelre gondolsz, ami a sárga teleszkóp és ülés alatt van?
Hmm, most látom előszőr, sztem valami elektromos kábel lehet ?!
Majd holnap szemügyre veszem.
Amit motorikusan észrevettem rajt, hogy kicsit másabb (mélyebb) a hangja mint a Streetnek, pedig ugyanazon motor, meg az önindító is mintha más lenne, főleg azt a hangot amikor elengedem a gázt és ilyen hülye kotyogó hangot ad.
Az első kerék küllőin meg folyik valami. Előszőr ezt hittem hogy fékfolyadék, de jobban nézve valami zsírszerű kence, ami rá van ragadva. (nem mertem hozzányúlni.)
Amúgy a fékek meg minden ötcsillagosan szuperál, úgyhogy remélem nem lesz vele baj, mint az előzővel. :D
A fojtáskivételnél engem csak az érdekelne hogy nem e okoz gondot a motornak a 700 km.
Szép moci GRT.550-tesco utalványos?
Amúgy az a hátsó kábel saláza mi a szösz rajta?
5-700 Km után ki a folytás.Viszont a garisok nem tom mit szólnak hozzá ezt le kéne velük zsírozni hogy nem legyen nyoma papíron.
Sziasztok. 1 hete vettem egy új Sr 50 R -t, végre lecseréltem a régit, Sr és Sr de van közte különbség, mit ne mondjak. Akit bővebben érdekel az írjon nyugodtan.
Most tartok 500 km-nél, szépen bejárattam. Elvileg most kell szervízelni és kivenni a fojtást is, mert jelez a kijelző hogy vigyem szervízbe. Ott viszont azt mondják várjak még 700 km-ig, ezután veszik ki a fojtást és végzik el rajt a beállításokat.
Kérdezném Tőletek hogy ez ugye nem gond? Nem lesz baja ha 700-nál szervízelik ugye? Az előzőt már 480 kmnél "kibelezték" :)
Hali!
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár, 330E HUF!Képeket e-mailben küldök ha kell
Olyan gondom lenne, hogy a karbis sr50-em önindítója nem szuperál. Hogyan tudom megnézni, hogy az önindítóval van e a baj, vagy szabadonfutóval, vagy esetleg az akksival?
Gyújtás van, szóval szerintem nem az akksival van a gond. Esetleg tippek, ötletek, hogy mi lehet a baja?
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a hütöfolyadék hömérsékletem a piros tetején van. Viszont nincs erövesztésem, szép az alapjárat, nem iszonyat forró a blokk, meg a vízcsövek. Szerintem csak a jeladó lehet szar. Hogy tudom ezt kimérni, milyen értékeket kéne kapnom? Ha cserés, honnan tudok szerezni. A moci fekvö mina, 99-es.
Köszi a helpet.
Na azt a kábelt meg holnap megnézem, úgyis kicsit leporolom a motort, mert ebben a szárazságban tiszta kosz lett 1 hét alatt.
Fékek naná, a hátsó tuti az első majdnem tuti hogy fém fékcső van rajta.
A kotyogást passz nekem ditechből átkókányolt borzadványom van mindeféle hangal.Örülök ha megy.
A lé szintén még sosem volt új robim.
Igen az új Tesco utalványos akcióban vettem.
Arra a kábelre gondolsz, ami a sárga teleszkóp és ülés alatt van?
Hmm, most látom előszőr, sztem valami elektromos kábel lehet ?!
Majd holnap szemügyre veszem.
Amit motorikusan észrevettem rajt, hogy kicsit másabb (mélyebb) a hangja mint a Streetnek, pedig ugyanazon motor, meg az önindító is mintha más lenne, főleg azt a hangot amikor elengedem a gázt és ilyen hülye kotyogó hangot ad.
Az első kerék küllőin meg folyik valami. Előszőr ezt hittem hogy fékfolyadék, de jobban nézve valami zsírszerű kence, ami rá van ragadva. (nem mertem hozzányúlni.)
Amúgy a fékek meg minden ötcsillagosan szuperál, úgyhogy remélem nem lesz vele baj, mint az előzővel. :D
A fojtáskivételnél engem csak az érdekelne hogy nem e okoz gondot a motornak a 700 km.
Amúgy az a hátsó kábel saláza mi a szösz rajta?
5-700 Km után ki a folytás.Viszont a garisok nem tom mit szólnak hozzá ezt le kéne velük zsírozni hogy nem legyen nyoma papíron.
Most tartok 500 km-nél, szépen bejárattam. Elvileg most kell szervízelni és kivenni a fojtást is, mert jelez a kijelző hogy vigyem szervízbe. Ott viszont azt mondják várjak még 700 km-ig, ezután veszik ki a fojtást és végzik el rajt a beállításokat.
Kérdezném Tőletek hogy ez ugye nem gond? Nem lesz baja ha 700-nál szervízelik ugye? Az előzőt már 480 kmnél "kibelezték" :)
Köszi előre is.
Suzuki RG 125 Rizla+ fényezéssel eladó!Új dugó (Wössner), gyertya, fékbetétek,láncszett! Gumik: Elől:Conti sport attack(110) 90%. hátul Conti Race attack(120) 90%!ZX9R tükrökkel, mini indexekkel, 10kw-os forgalmival.Power szelepes, rendszámos!Castrol Power 1 Racing full synt. olajjal ment végig!Fogyasztása 5 liter.Friss műszakival!Ajá ndékba adok hozzá még egy Heidenau 130-as hátsó gumit, 75%os kb. A fényezés zsír új rajta!Full motorgenerálon esett át, teljesen újszerű!Ha érdekel írj, vagy hívj, bármikor elérhető vagyok!Az ár irányár, 330E HUF!Képeket e-mailben küldök ha kell
Olyan gondom lenne, hogy a karbis sr50-em önindítója nem szuperál. Hogyan tudom megnézni, hogy az önindítóval van e a baj, vagy szabadonfutóval, vagy esetleg az akksival?
Gyújtás van, szóval szerintem nem az akksival van a gond. Esetleg tippek, ötletek, hogy mi lehet a baja?
Üdv: Ádám
megbontottad már?
Kb ilyen állapotú?
Mint már modtam én piac lennék ha megtudunk egyezni.
Hívj fel:06209364333
ac pumpája van valakinek?
vagy mere érdeklődjek?
Olyan gondom van, hogy a hütöfolyadék hömérsékletem a piros tetején van. Viszont nincs erövesztésem, szép az alapjárat, nem iszonyat forró a blokk, meg a vízcsövek. Szerintem csak a jeladó lehet szar. Hogy tudom ezt kimérni, milyen értékeket kéne kapnom? Ha cserés, honnan tudok szerezni. A moci fekvö mina, 99-es.
Köszi a helpet.