Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7,2gr.
Sziasztok. Szerintetek mekkora a gyári görgő súlya a morinis ditech-nek?
Kinézetre igen, de mikor alkatrész keresel a blokkhoz nem mindegy, hogy fekvő/álló minarelli, levegős/vizes, morini/piaggio/minarelli. Szerintem.
Egyébként a legkönnyebb megkülönböztetés (időbeni) a 3 sr 50 között, hogy a legrégebbi, a közéspő a kereklámpás és a legújabb. :D

Ez az én véleményem..
Jaja, kellene.
Én szegedi vagyok.
Az árajánlatot priviben légyszi :)
(e-mail címem: mityok.adam@freemail.hu)

Üdv: Ádám
A karbis Minarelli blokkos SR.
Szerintem jobban írd körbe ezt a sima srt... Legalább azt írd le ami meghatározó: blokk típusa.
Hali! Sima SR 50-be kéne nekem jó hangú sportkipufogó, Fejér megye környékén.
Ok!
alszom rá 1et:D
Csavarokkal együtt!
10.000-hez mit szólsz?
Megnéztem a bontós oldalon, a sárvédő 5E, a másik lámpával együtt, karcosan 8E!
És mennyibe gondolod te ezekre gondoltam csak lámba meg az index nélkül
a pontos neve:Aprilia SR Ditech 50 Factory
ja ja
Sztem a tiéd már az újabb típus! Nekem nincs vészleállító gombom!
Sziasztok! 2007-es sr50hez keresek jobb oldali kormány kapcsolót(vészleállito +inditó)ha valaki tud kérem segítsen misi26szalai@gmail.com vagy 0630/ 9960-896-os számon
Itt a kép!

Az e-mail címem meg lemaradt: iceman017@gmail.com
Ezen is elértek!
Gondolsz a kerék feletti sárvédőre + a lámpás, idexes, rendszámtartós sárvédőre?
nekem kellene a sárhányó szett minden darabja ha tudsz képet küldeni és egy jó árat akkor vevő lennék
Az Sr minden alkatrésze az utolsó csavarig eladó!
Ha bármi kell, hívjatok: 06 30 301 256 1
Az alkatrészről képet csinálok, feltöltöm, megnézitek! Akár élőben is megtekinthető!
Egy éves, megvan minden pöcke! Ha kell, megbeszéljük!
Kecskemét mellett lakom!
Nekem van!
Sziasztok!

Nincsen valakinek véletlen felesleges vázszám takaró fedele? Az enyémről tegnap lelopták és így nagyon csúnya :S

Előre is köszi a válaszokat!

Ádám
http://apromotor.freeweb.hu/

Ha csak kompresszort akarsz felújítani,szerintem meg tudod vele beszélni és szakít rá időt.kb 15 perc és nemrég pl volt neki vagy 3-4 darab felújítója nem kellett külön rendelgetni webshopból,csak odavittem beletette,kifizettem,hazahoztam beszereltem és 50-60km után szépen bekopott.