Sziasztok! 2007-es sr50hez keresek jobb oldali kormány kapcsolót(vészleállito +inditó)ha valaki tud kérem segítsen misi26szalai@gmail.com vagy 0630/ 9960-896-os számon
Az Sr minden alkatrésze az utolsó csavarig eladó!
Ha bármi kell, hívjatok: 06 30 301 256 1
Az alkatrészről képet csinálok, feltöltöm, megnézitek! Akár élőben is megtekinthető!
Ha csak kompresszort akarsz felújítani,szerintem meg tudod vele beszélni és szakít rá időt.kb 15 perc és nemrég pl volt neki vagy 3-4 darab felújítója nem kellett külön rendelgetni webshopból,csak odavittem beletette,kifizettem,hazahoztam beszereltem és 50-60km után szépen bekopott.
Ez az én véleményem..
Én szegedi vagyok.
Az árajánlatot priviben légyszi :)
(e-mail címem: mityok.adam@freemail.hu)
Üdv: Ádám
Megnéztem a bontós oldalon, a sárvédő 5E, a másik lámpával együtt, karcosan 8E!
Az e-mail címem meg lemaradt: iceman017@gmail.com
Ezen is elértek!
Ha bármi kell, hívjatok: 06 30 301 256 1
Az alkatrészről képet csinálok, feltöltöm, megnézitek! Akár élőben is megtekinthető!
Kecskemét mellett lakom!
Nincsen valakinek véletlen felesleges vázszám takaró fedele? Az enyémről tegnap lelopták és így nagyon csúnya :S
Előre is köszi a válaszokat!
Ádám
Ha csak kompresszort akarsz felújítani,szerintem meg tudod vele beszélni és szakít rá időt.kb 15 perc és nemrég pl volt neki vagy 3-4 darab felújítója nem kellett külön rendelgetni webshopból,csak odavittem beletette,kifizettem,hazahoztam beszereltem és 50-60km után szépen bekopott.