Hali! Az én mocim kb. 90-el tud menni. Na már most van olyan, hogy csak 80-al megy vagy még annyival se. Hiába húzom a gázt egyszerűen nem gyorsul. De van mikor meg semmi baja. Szerintetek ez mitől van? Segítsetek légyszi.
Nem egyszerűbb. Mert meg kell találni azt a pontot ahol hidegen nem dadog megy és melegen is jól viselkedik. Az új gomba, nem tud többet mint a gyári ha jó. A potival az ECU-t lehet megtéveszteni, így nem kínlódsz a hidegen a többlet kajával. Nekem is volt berakva. Természeten nem én csináltam és 1,5 hónap volt a beállítása. A szerelőm nappal ment vele tökéletes volt, nekem meg reggel mindig dadogott mint a disznó. Végül a poti megoldotta. Nem volt egyszerű... finoman fogalmazva a bakancsom is tele volt vele. Már majdnem úgy voltam, hogy dobjunk vissza mindent gyárira. Elment pár szál hajam...
Joe!
Áruld el, mi a motorozási rutinod? Mindig csavarsz egyet a potin indítás után vagy előtt? Aztán ha melegszik a gép kevesebb ohmot adsz? Nem egyszerűbb az új gomba? Az ECU-progid eredeti még?
Csáó mindenki.
Hogyan járassak be egy fúrt hengert?
Kicsit több olaj, meg óvatos gáz aztán ennyi? gondolom csak az első 100km ami nagyon meredek, utána már azért lehet jobban húzni neki, mert gondolom nem jó a folyamatos alacsony fordulat?! Mire figyeljek nagyon?
Azóta is benne van a poti?
Ha nem titok egy egyvonalas kapcsolási rajzot fel tudnál dobni nekem?
Áruld el, mi a motorozási rutinod? Mindig csavarsz egyet a potin indítás után vagy előtt? Aztán ha melegszik a gép kevesebb ohmot adsz? Nem egyszerűbb az új gomba? Az ECU-progid eredeti még?
Hogyan járassak be egy fúrt hengert?
Kicsit több olaj, meg óvatos gáz aztán ennyi? gondolom csak az első 100km ami nagyon meredek, utána már azért lehet jobban húzni neki, mert gondolom nem jó a folyamatos alacsony fordulat?! Mire figyeljek nagyon?
Üdv:Dávid
Még mindig eladó a gépem! Ha esetleg érdekel valakit, vagy tudtok rá vevőt, nagyon meghálálnám!
(A részletekért kérdezz!)
További szép napot!
Felveszem velük a kapcsolatot!
Hátha tud vele kezdeni valamit.
Ezt mondták a Nagykátai profi ditech szervízben.
Más órával nem megy.
Tudna valaki ajánlani egy jó szervizet Paks környékén?
Nemrég vettem egy 2002-es sr50-et ezt szeretném atnézetni.
kösz előre is