Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia big. hol az e-mail cím?
Szia, ha a kipufogóval lenne baj akkor nem igazán pörögne ki üveghangig, valószínűbb hogy a variátorokat kéne összehangolni.
1999-2000-es SR-em van. Sima 50-es henger és ha minden igaz, akkor még az eredeti kipuf van rajta. Katalizátoros szar amit a szerelő szerinte nem is lehet igazán javítnai. Valószínűleg el van tömődve az egész.
Ja és beszélj velük javítás ügyében:http://www.scooterservice.hu/s...
Hello este kuldöm,írj egy e- mail címet ahová mehet csőváz.
Szia szasanyi.

Bocsi a zavarásért, egy manuált még lehetne kérni töled?
Ha tudtok javasolni pesten normális ditech szerelöt, az is nagy segitség lenne.

Elöre is köszi
Ha nem teszel bele görgőt akkor megy a legjobban.
A viccet félretéve lehet gyenge a kontrasztrugód, vagy lehet hogy variálni kellene a kuplungrugókat is. Milyen motorod van? Henger, kipuff stb...
Ha könnyebb görgők vannak a motorban, akkor elvileg jobban kéne gyorsulnia, ha jól tudom. Na már most nekem ezekkel a görgőkkel üveghangon pörgött a motor de alig akart menni. A szerelő szerint szar a kipum és azért. A mostani görgőkkel 20-ig elég jól ugrik aztán hirtelen lecsökken a fordulat. Szerintetek ez miért van?
Köszi szépen! Hogy érted a henger konfigot? Kicsit hülye vagyok ám ezekhez a dolgokhoz, nézd el nekem Azért is kérdezősködök
Minarelli.A lehetőségek tárháza a sito plustól a yasuni tudja milyen C30-valamennyiig.
Henger konfig?
Hali! 1999-2000-es SR-em van. Milyen sporkipufogót ajánlanátok hozzá? Minden fajta kiput rá tudok illeszteni?
Sziasztok valaki tudna segíteni hogy hol tudnék bontott benzinszivattyút szerezni az Aprilia sr50 2003-2004-es évjárat.Elöre is köszi.
köszi conair! ez egy öntöttvas henger amúgy:)
Kösz szépen szasanyi!:D
Vas vagy alu? Ha vas 500km, ha alu nem kell járatni.
csá ! haveromnak is ilyen hengere van(rs) ő 800 at rakott bele
75W/90-es hajtómű olaj és lehetőleg szintetikus legyen, kb. 1,2dl kell bele.
Akkor nagy valószínűsséggel a pumpa.Azért nézd át a vezetékeket meg a csatlakozókat,hátha csak kontakthiba,ha kiszeded,utána érdemes 12V-ról lepróbálni.Láttam itt is használtan az apró rovatban,vaterán is szoktak árulni.8-12e ft körüli áron.
Ha ráindítózok, akkor nem villog. Világít tovább pirosan.
A biztosítékokat azért nézd meg.elvileg AC,de nekem mikor megállt és ráadtam a gyújtást,folyamatosan világított...Elvileg ha indítózol villognia kéne,megszámolod és az alapján ki lehet keresni
a hibát.
Hy!
Injektoros SR-em van... Ma megállt. Elfordítom jobbra a kulcsot, a műszerfalon felvillan az "injection check" felirat, viszont semmi hangot nem ad ki. Megpróbálok ráönindítózni, de semmi. Mi lehet a probléma? Injektor fej vagy csak elektromos AC pumpa?
Porszáraz. Vegyél 1 flakonnal aztán az életed végéig elég lesz. Ha nálam jársz ingyen befújom neked. Annak idején vettem 1 flakonnal, de akkor, hogy még az unokámnál sem fogy majd el.
97-es sr 50-be akarok hajtóműolajat cserélni; milyen kell? milyet vegyek? mennyi kel bele?
Sziasztok, szerintetek ha rendelek egy Malossi Red Filtert, akkor azt külön be kell fújni légszűrő spray-el, vagy már alapból nedves?
Hali! Az SR 50-be eredetileg hány grammos görgők vannak? És az átlagban mekkora végsebességet ad a motornak?