1999-2000-es SR-em van. Sima 50-es henger és ha minden igaz, akkor még az eredeti kipuf van rajta. Katalizátoros szar amit a szerelő szerinte nem is lehet igazán javítnai. Valószínűleg el van tömődve az egész.
Ha nem teszel bele görgőt akkor megy a legjobban.
A viccet félretéve lehet gyenge a kontrasztrugód, vagy lehet hogy variálni kellene a kuplungrugókat is. Milyen motorod van? Henger, kipuff stb...
Ha könnyebb görgők vannak a motorban, akkor elvileg jobban kéne gyorsulnia, ha jól tudom. Na már most nekem ezekkel a görgőkkel üveghangon pörgött a motor de alig akart menni. A szerelő szerint szar a kipum és azért. A mostani görgőkkel 20-ig elég jól ugrik aztán hirtelen lecsökken a fordulat. Szerintetek ez miért van?
Akkor nagy valószínűsséggel a pumpa.Azért nézd át a vezetékeket meg a csatlakozókat,hátha csak kontakthiba,ha kiszeded,utána érdemes 12V-ról lepróbálni.Láttam itt is használtan az apró rovatban,vaterán is szoktak árulni.8-12e ft körüli áron.
A biztosítékokat azért nézd meg.elvileg AC,de nekem mikor megállt és ráadtam a gyújtást,folyamatosan világított...Elvileg ha indítózol villognia kéne,megszámolod és az alapján ki lehet keresni
a hibát.
Hy!
Injektoros SR-em van... Ma megállt. Elfordítom jobbra a kulcsot, a műszerfalon felvillan az "injection check" felirat, viszont semmi hangot nem ad ki. Megpróbálok ráönindítózni, de semmi. Mi lehet a probléma? Injektor fej vagy csak elektromos AC pumpa?
Porszáraz. Vegyél 1 flakonnal aztán az életed végéig elég lesz. Ha nálam jársz ingyen befújom neked. Annak idején vettem 1 flakonnal, de akkor, hogy még az unokámnál sem fogy majd el.
Bocsi a zavarásért, egy manuált még lehetne kérni töled?
Ha tudtok javasolni pesten normális ditech szerelöt, az is nagy segitség lenne.
Elöre is köszi
A viccet félretéve lehet gyenge a kontrasztrugód, vagy lehet hogy variálni kellene a kuplungrugókat is. Milyen motorod van? Henger, kipuff stb...
Henger konfig?
a hibát.
Injektoros SR-em van... Ma megállt. Elfordítom jobbra a kulcsot, a műszerfalon felvillan az "injection check" felirat, viszont semmi hangot nem ad ki. Megpróbálok ráönindítózni, de semmi. Mi lehet a probléma? Injektor fej vagy csak elektromos AC pumpa?