Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém GPS-szel mérve 8 km/h-t csal 70-et mentem az óra szerint, a GPS 62-t mutatott
Ccccc a digites factory igen a karbisé asszem még mechanikus de nem vok biztos benne.
az új kasztnis sr kilóméterórája már jó?
Ja az enyém is KB ennyit csal.minnél gyorsabban mész annál többet fog csalni.
Az SR kilóméterórája tényleg gyárilag csal( 15km/h-t)?
már mentem ilyen SR-rel és egy oldalon olvaltam hogy gyárilag ilyen
a 2. kasznis sr volt többet nem tok róla mondani az évjárat kb 2001-2002 lehet
csak kérdeztem:D amugy a franc se cserélné le benne télen egy picit folyt de abba hagyta most mióta használom
Ha folyik akkor a szimeringel együtt ha nem minek bántani?
nem arra gondoltam hanem pl a teló olaj nem cserés mert a manual arra is ír olajat
Hát semmi bár lehet csukamájolajat,hajolajat,meg ilyeneket önteni.(vicc volt)
Mi mást szeretnél bele?Nehogy fékolajat mond mert az nem olaj hanem fékfolyadék.
ÉS milyen olajak kellenek még a motorba a hajtáson meg a 2T sen kívűl?
SAE 75W-90 es hajtómű olaj.Asszem 120 ml kell belőle.
A hajtáshoz milyen olajat vegyek? Van külön olyan hogy hajtáshoz?
A dekli alatt hátul van egy nagy csavar kicsavarod és már folyik is.Egy papírlapot tegyél alá terelni az olajat nehogy a felni olyan legyen.
A 2003 asba hol kell hajtóműolajat cserélni?
olajból minöségit adjál mindig és meghálálja! HAjtómü olajat cseréltél már benne?97' es akkor ráfér!
Szívesen.
Kösz a segítséget, megyek megnézem mit lehet tenni:D
Befújtuk
Általában igen, a fékkar működteti a kapcsolót, de például az önindító kapcsolót is ez működteti. Nálam pl. úgy vettük észre a kontakthibát, hogy nem indult a moci, ekkor derült ki, hogy a féklámpa sem világít. WD40-el befújzuk és jó lett, nem kellett szétszedni sem.
Hol találom a féklámpa kapcsolót? A fékkarkörül?
A féklámpa kapcsolónál, lehet egyszerű kontakthiba, esetleg vezeték szakadás.
old sr-em van, és az első féket ha behuzom nemég a féklámpa, hogyan lehet ezt orvosolni? hol kezdjem keresni a hibát?
Ha kétütemű, akkor nem kell olajat cserélni, ellenben a négyüteművel!
Sziasztok!
1 kérdés:Mennyi időnként,és hogyan kell olajat cserélni a gépben?(97-es minarelli)Mennyi és milyen olaj kell bele?Köszöntem előre is!
ja és hullámos féktárcsa érdekel ha valakinek van használt vagy új irjon!megbeszéljük.gregus16@gmail.com