Hello! Van egy SR-em 70es hengerrel, amit ugye nem tud beindítani az önindító. Hallottam olyat, hogy az önindító kábelét kell vastagabbra cserélni, és akkor jó lesz. Igaz lehet ez?
Látod ez a baj vele, hogy szintetikus alapú. És nem full szintetikus. A Castrol nem hiába van benne. Bár én Mobil1-et használok, de ez is nagyon minőségi. Az ilyen szép gépek megérdemlik a törődést.
Sziasztok!
Szóval akkor azt javasoljátok maradjak a Castrolnál.
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem megszivlelem.
Amugy ez a leirása az Agipnak:
Agip City 2T 1 liter
Szintetikus alapú, nagy teljesítményű, füstcsökkentett kétütemű motorolaj, lég- és vízhűtéses kismotorokban történő használatra (előkeverve és külön olajtartályos kenéshez is). Minimalizálja a kokszos lerakódások képződését.
API TC, JASO FC LOW SMOKE
Szerintem ez sem lehet túl rossz.
Még egyszer köszi! Hali!
Én nem cserélném fel. Az agip city félszintetikus. (vagy ásványi?) Menni ugyanúgy megy majd, de a motor jobban meghálálja ha full szintetikus olajat teszel bele. Agip speed-et tegyél bele, ha a castrol nem tetszik. Az a full szinti. Ha már rászántad a pénzt egy új motorra, törekedj arra, hogy minél tovább menjen is.
Sziasztok!
Új vagyok itt, most regeltem, Úgy-hogy Üdvözlök mindenkit!
Van egy Aprilia SR50 Street robogóm. Egy éves. Tavaly mikor vettem
az üzletben (+szerviz) Castrol Power1 Racing 2T olajat raktak bele.
Ja és vetettek velem még 1 litert. Aminek az ára több mint 4000FT/liter Most kezdek kifogyni ebből az olajból.
Kérdésem: Feltölthetem-e a tartályt Agip City 2T olajjal (ára kb. 2200FT/liter) A szervizkönyv is ajánlja ezt az olajat.
Összekeverhető-e a kétféle olaj?
Még a Castrolból szerintem lehet benne kb. 0.5 liter.
Most kezd folyamatosan világitani a visszajelző.
Az Agip olajjal is fog-e úgy menni a Moci mint a Castrollal?
A választ előre is köszönöm!
Perszehogy ugyanaz. A boltba is a régi szíjjal kocogtam be hogy ugyanilyet kérek. Majd még megnézem holnap hátha csak az első tárcsánál kell kihézagolni, ha úgyse jó veszek egy kontrasztrugót.
Hagyd rajta a gyárit, a blokkal úgysem tudsz mit kezdeni. Nem lehet lefogyasztani. Egyébként valamikor régebben néztem a nagyobb ccm-es 2t robogókhoz tényleg 50-60 a sportpuff, használtba meg ohne.
nem nem vékonyabb még egy picivel szélesebb is mert ez nem kopott mint a régi. Meg kisincs nyúlva. csak azt nemtom mértnem megy fel a tárcsa tetejére. a régi az visszahúzóddik, az új nem.
Nemigen.A 125-öshöz még újban is ritka a kipuff max a gyári bontott de az ugyanaz nem fog 50-esnek kinézni az életben soha.Én is vehetek fel tütüt mégsem fogok a győri balett tagjának kinézni.
SR 125-höz szeretnék vmilyen kipuffot, mert most egy nagy dög van rajta és így nem néz ki 50-esnek :) Akármilyen sportkipufogó érdekel. De sajnos nem tudok 50-60-t költeni egy újra. Tud valaki ajánlani vmit? Köszi!
Sziasztok
Vettem a mocimba egy szíjat és görgőket de nem megy úgy ahogy eddig. nem is úgy gyorsúl meg végre se annyi. Visszatettem a régi szíjat avval majdnem ugyanúgy megy. Az új szíjat megnéztem egy próbakör után és a hátsó szíjtárcsának bent volt majdnem a közepén és nem jött ki. Szerintetek miért?
én arra a nagy rugóra gondolok hogy az a gyenge és nem tudja felspanolni a helyére. amúgy kézzel szétlehet feszíteni a szíjtárcsát az normális?
a segítségeteket kérném, '99 -es vizes fekvő minarellis sr -be milyen gyertya kell gyárilag? esetleg ha lenne valakinek elektronikus formában egy service manual azt is megköszönném köszi
Kedves márkatársak! Szeretett SR-em eladó vagy RS-re, 125ös SR-re cserélhető! Infók itt
Nézzétek meg, esetlg véleményezhetitek is. De ne az árat illtően...
Amiket néha tudnak művelni hát igen, nem is csodálkoznék rajta.
Amúgy megint leáll minden megálláskor a motor, ahogy eddig is. Egyszer pedig ma estefele nagyon nehezen kapott a gázra. Ezt leszámítva elég jól megy :)
szerintem csak kellet valakinek egy olyan kipuff és lenyúlták inygenbe a többit meg garanciába megcsinálták és akipuffnak meg kitalálltak lehet valamit pl. a belső fémlemez eltömte vagy valamai ilyesmit:D
katalizátor tönkrement. Azt mondták hogy ezek ennyit bírnak, mivel a fojtott értékre vannak beállítva, és ezért cserélni kell őket. Addig kaptam egy használtat, azzal járok, aztán jövő héten hozzák gariban az újat és felszerelik. Nem értem én se hogy miért ez, és miért most? 1 éves mocinál érdekes, és sajna elég sok gond volt már vele.
Amúgy láttam, igen, ott voltam végig a szervizes mellett és néztem hogy mit csinál. Mindent átnézett előtte, de tényleg a kipuf volt a hibás.
Nem tud valaki véletlenül segíteni abban, hogy honnan tudok letölteni 125-ös SR-hez service/workshop manual-t?
Nagyon köszönöm!
Szóval akkor azt javasoljátok maradjak a Castrolnál.
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem megszivlelem.
Amugy ez a leirása az Agipnak:
Agip City 2T 1 liter
Szintetikus alapú, nagy teljesítményű, füstcsökkentett kétütemű motorolaj, lég- és vízhűtéses kismotorokban történő használatra (előkeverve és külön olajtartályos kenéshez is). Minimalizálja a kokszos lerakódások képződését.
API TC, JASO FC LOW SMOKE
Szerintem ez sem lehet túl rossz.
Még egyszer köszi! Hali!
Új vagyok itt, most regeltem, Úgy-hogy Üdvözlök mindenkit!
Van egy Aprilia SR50 Street robogóm. Egy éves. Tavaly mikor vettem
az üzletben (+szerviz) Castrol Power1 Racing 2T olajat raktak bele.
Ja és vetettek velem még 1 litert. Aminek az ára több mint 4000FT/liter Most kezdek kifogyni ebből az olajból.
Kérdésem: Feltölthetem-e a tartályt Agip City 2T olajjal (ára kb. 2200FT/liter) A szervizkönyv is ajánlja ezt az olajat.
Összekeverhető-e a kétféle olaj?
Még a Castrolból szerintem lehet benne kb. 0.5 liter.
Most kezd folyamatosan világitani a visszajelző.
Az Agip olajjal is fog-e úgy menni a Moci mint a Castrollal?
A választ előre is köszönöm!
SR 125-höz szeretnék vmilyen kipuffot, mert most egy nagy dög van rajta és így nem néz ki 50-esnek :) Akármilyen sportkipufogó érdekel. De sajnos nem tudok 50-60-t költeni egy újra. Tud valaki ajánlani vmit? Köszi!
Üdv: Atti
üdv
Vettem a mocimba egy szíjat és görgőket de nem megy úgy ahogy eddig. nem is úgy gyorsúl meg végre se annyi. Visszatettem a régi szíjat avval majdnem ugyanúgy megy. Az új szíjat megnéztem egy próbakör után és a hátsó szíjtárcsának bent volt majdnem a közepén és nem jött ki. Szerintetek miért?
én arra a nagy rugóra gondolok hogy az a gyenge és nem tudja felspanolni a helyére. amúgy kézzel szétlehet feszíteni a szíjtárcsát az normális?
a segítségeteket kérném, '99 -es vizes fekvő minarellis sr -be milyen gyertya kell gyárilag? esetleg ha lenne valakinek elektronikus formában egy service manual azt is megköszönném köszi
üdv
Infók itt
Nézzétek meg, esetlg véleményezhetitek is. De ne az árat illtően...
Amúgy megint leáll minden megálláskor a motor, ahogy eddig is. Egyszer pedig ma estefele nagyon nehezen kapott a gázra. Ezt leszámítva elég jól megy :)
Amúgy láttam, igen, ott voltam végig a szervizes mellett és néztem hogy mit csinál. Mindent átnézett előtte, de tényleg a kipuf volt a hibás.