Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MaffLali dobnál egy linket róla? Előre is köszi.
Nekem synerject van!
hu most megfogtál az évjárat 2004 es gyári festés
Évjárat? Gyári festés? Gumik? Morini? Piaggio?
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy mennyiért lehet mostanába egy közepes állapotú sr 50 ditech et eladni? első lámpabúrán egy 10 fts nagyságú lyuk van meg apróbb karcok sportkipufogó van rajta új henger dugó kompresszor . szoval elég üzembiztos szeretem csak kocsi jobban kell mint a motor most igy megkell válnom tőle:S
Kétféle csappal van.Énnekem legalábbis az volt.Megszívtam nagyon vele egy vékonyabb csapú felirat nélkülihez nem jó a felújító.Csak a synerject-hez.
Kösz a választ! Szerintem megpróbálkozok vele, remélem összejön!
Nem biztos, ha szar a fenékszelep, és nem tartja a nyomást akkor nem.
Gyári festés, gyári markolat, szerintem karbis morini, kár, hogy valaki összeragaszgatta minden talált matricával.
Zoli! Morinis ditech kompresszorához ugye az egü oldalán árult felújítókészlet való? (synerject típusú) Ez tuti h megoldja a problémát?
Morinis?
200 000 Ft
Mennyiért vetted? Nem néz ki rosszul. 180?
Szép napot mindenkinek. Hétfőn vettem egy sr-t. Itt van pár kép róla.
Helló Zoli!Hadd zaklassalak egy olyan kérdéssel,hogy mit is jelent az egy sr factorynál pontosan az, hogy szervízkódos, nem indul!Ki kell belőle törölni mindent?Mert beírt egy csomó hibát és letiltott?Ha ez csak szervízeset,akkor mennyi lóvé mire újra pöfög?Ötlet?
Üdv srácok!

Még régebben beszélgettetek valami pöpec iridiumos Champion gyertyáról. Ha szabadna megkérdeznem, mi a pontos neve, és mennyi az áral?
A választ előre is köszönöm!

Boldog Húsvétot!

Üdv: coolbiker
www.biztositas.hu.bepötyögöd az adatokat kidob 20 biztoisítót kiválsztod melyik kell és rögtön megkötöd.
Helló!

Szeretném megkérdezni, hogy robogóra melyik biztosítónál kössem meg a kötelezőt? Van sokféle, vajon a drágább mivel jobb?
Kinek melyiknél van megkötve?
Voltam ma olyan 100-110 km et robogózni 5 ször láttam zsarukat...
Mindenkinek kellemes Húsvétot, szép időt az SR-ezéshez és vigyázzatok magatokra.
Fokozott rendőri ellenőrzés lesz országosan!
Egy Aerox gyári kipuff. Semmi baja nincs még a folytás is rajta van.
Bejáratásra használtam. Fekete színű.
Legyen 3000FT.-.
Helló!Nagyon köszönöm a címet!Megvannak egu-ék!Helló
HellóThomíí!Főtengely csapágy,tűgörgő,szimering,első index búrák!Kb.ennyi
Köszönöm a gyors válaszod, írhatnál pár sort a kipuffról.
Na meg hogy mennyi az annyi?