ahha meg majd szerinetm a fékcsövet is kicserélem mert amikor huzogattam akkor egy kis olaj folyt az alsó idom alatt szal szarintem ez is egy probléma lehet:D
Beragadt a dugó állandó a surlódás melegszik és még levegős is.Mindez miatt mész és beesik a kar nemde.Pucolás lenn a nyeregnél alaposan ki-be a dugóval többször és légtelenítés friss folyadékkal.
Hello!
Van egy olyan problémám ,hogy megyek a motorral és akkor elmegy a fékhatás egy idő után majd amikor megállok egy idő után visszajön a fékcső gumi és körültötte jó meleg van! előre is kösz a segítséget
szerintem az a baj már rájöhettem vagyi kapisgálom hogy a fékcső picit régi 6 éves és túl megnyulhat a nagy hő töl mert az egyik kanyarban megfelelően fogott és utánna bumm az volt a mákom senki nemvolt sehol légtelenítést próbáltam olaj van elég
Van benne elég, és megfelelő minőségű fékolaj? Esetleg egy légtelenítés.... Én így indulnék a hibakeresésnek. Ha ezek kizárhatóak, akkor vannak itt segítőkész szakemberek....
Olcsó benzint mindenkinek!
(Bár ez az adó emelések miatt sajnos kizárt, de reménykedjünk! )
Hello!
Van egy olyan problémám ,hogy megyek a motorral és akkor elmegy a fékhatás egy idő után majd amikor megállok egy idő után visszajön a fékcső gumi és körültötte jó meleg van! előre is kösz a segítséget
Nekem az a problémám, hogy az egyik csavar hiányzik a kipufogó tartó csavarok közül. Egyenlőre masszívan fenn van a kipufogó rendszer. Szerintetek használhatom így egyenlőre?
Közben szerintem rájöttem. Lehetséges, hogy az úszó akad fent és azért viselkedik így? Szétszedtem a karbit, benzinbe áztattam és újra összeraktam (az úszón átmenő kis rúd ki volt egy kicsit csúszva, de lehet a forgatás miatt...). Mindenesetre kapott egy újy gyertyát is:-)
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a robogóm néha nehezen indul (álltalában ha békén hagyom, akkor egyből szokott) és menet közben csakran lefullad, ha nem húzom a gázt. Van hogy húzom a gázt, de csak hangot ad ki, menni sehova se akar... egy idő után aztán végre elindul, de ha lassítok újra eljátsza ezt és megint csak hangot ad (minnél jobban húzom) de menni nem akar. Szétszedtem és azt figyeltem meg, hogy a karbiból csak úgy ömlik a benzin és már a légszűrőházba is befolyik... én erre tippelek, hogy ez a gáz, de mivel lehet orvosolni? Új gyertya? Karbitisztítás? Esetleg a kipuffal van valami? Köszi! Szép napot mindenkinek!
Van benne elég, és megfelelő minőségű fékolaj? Esetleg egy légtelenítés.... Én így indulnék a hibakeresésnek. Ha ezek kizárhatóak, akkor vannak itt segítőkész szakemberek....
Olcsó benzint mindenkinek!
(Bár ez az adó emelések miatt sajnos kizárt, de reménykedjünk! )
Nekem az a problémám, hogy az egyik csavar hiányzik a kipufogó tartó csavarok közül. Egyenlőre masszívan fenn van a kipufogó rendszer. Szerintetek használhatom így egyenlőre?
Holnap kiderül.
Mert 140.000-ért venném meg.
2000-es évjárat.