Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megvan mért levegős.Ha pesti vagy dunakeszin a hefal 2-3e éer megoldja.8e ből a fémcső is kijön.És a pucoválás isteni meló.
ahha meg majd szerinetm a fékcsövet is kicserélem mert amikor huzogattam akkor egy kis olaj folyt az alsó idom alatt szal szarintem ez is egy probléma lehet:D
Beragadt a dugó állandó a surlódás melegszik és még levegős is.Mindez miatt mész és beesik a kar nemde.Pucolás lenn a nyeregnél alaposan ki-be a dugóval többször és légtelenítés friss folyadékkal.
Hello!
Van egy olyan problémám ,hogy megyek a motorral és akkor elmegy a fékhatás egy idő után majd amikor megállok egy idő után visszajön a fékcső gumi és körültötte jó meleg van! előre is kösz a segítséget
de ha forgalomból végleg kivonatnád vagy akkor már nem lehetne forgalomba helyezni?
Milyen problem?
Bassz nem 11200, 1200 az illeték 50ccm*24 forint.
a problémámra nem tudsz valamit mondani?
Átírás 12e+11200 illeték és 15e az eredetiség annyi hogy lemegyek 195e re és így megvan az átírás.Plussz írunk egy sima meg egy 50-es adás vételit.
Nem de átiratod és jól nem használod.Az 50-essel a kutya sem foglakozik.
de a rendszámot nem lehet letakarítani róla de legállissan:D
zoli lehet találok vevőt a motorodra:D
amugy király lett a festés így összesen mennyi volt?
szerintem az a baj már rájöhettem vagyi kapisgálom hogy a fékcső picit régi 6 éves és túl megnyulhat a nagy hő töl mert az egyik kanyarban megfelelően fogott és utánna bumm az volt a mákom senki nemvolt sehol légtelenítést próbáltam olaj van elég
Szeva Dávid!

Van benne elég, és megfelelő minőségű fékolaj? Esetleg egy légtelenítés.... Én így indulnék a hibakeresésnek. Ha ezek kizárhatóak, akkor vannak itt segítőkész szakemberek....

Olcsó benzint mindenkinek!
(Bár ez az adó emelések miatt sajnos kizárt, de reménykedjünk! )
Hello!
Van egy olyan problémám ,hogy megyek a motorral és akkor elmegy a fékhatás egy idő után majd amikor megállok egy idő után visszajön a fékcső gumi és körültötte jó meleg van! előre is kösz a segítséget
ha nem az amelyik a hengernélvan akk nemfontos, de nemsokból tart rakni a hiányzó helyébe másikat, nem?:)
Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy az egyik csavar hiányzik a kipufogó tartó csavarok közül. Egyenlőre masszívan fenn van a kipufogó rendszer. Szerintetek használhatom így egyenlőre?
Levegővel fujj át minden pici járatot.Benzinbe felesleges áztatni a karbi bezinnel megy ha dugulás van azt tuti nem oldja a benya.
Közben szerintem rájöttem. Lehetséges, hogy az úszó akad fent és azért viselkedik így? Szétszedtem a karbit, benzinbe áztattam és újra összeraktam (az úszón átmenő kis rúd ki volt egy kicsit csúszva, de lehet a forgatás miatt...). Mindenesetre kapott egy újy gyertyát is:-)
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a robogóm néha nehezen indul (álltalában ha békén hagyom, akkor egyből szokott) és menet közben csakran lefullad, ha nem húzom a gázt. Van hogy húzom a gázt, de csak hangot ad ki, menni sehova se akar... egy idő után aztán végre elindul, de ha lassítok újra eljátsza ezt és megint csak hangot ad (minnél jobban húzom) de menni nem akar. Szétszedtem és azt figyeltem meg, hogy a karbiból csak úgy ömlik a benzin és már a légszűrőházba is befolyik... én erre tippelek, hogy ez a gáz, de mivel lehet orvosolni? Új gyertya? Karbitisztítás? Esetleg a kipuffal van valami? Köszi! Szép napot mindenkinek!
Arra kell költeni, már láthatatlanban is, vagy ütött vert.
Köszike!
Holnap kiderül.
Mert 140.000-ért venném meg.
2000-es évjárat.
Ha az állapot jó akkor jó.Ha nem tökmindegy, köll rá költeni.
Végül is így is lehet értelmezni.Biztosítási csalást követsz el BTK-ba ütközik asszem.