Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.egumotors.hu
Csak ne a böngésződ '' memóriájából nyisd meg''
ajánlom még:
www.scooterracing.hu
www.scootershopgyor.hu
.scooterdealer.hu

www.italmondo.hu
Pontosan mire van szükséged?
Sziasztok!Nem tudjátok ?.hogy új címe van az egumotors-nak?A régihez nem csatlakozika gép!Old letöltési hibát ír!Alkatrész kéne!
Malakutya lógatja a csápjait otthon a garázsban simson meg jól szétgurult és behúzódott az asztal alá.Most talán ha a meló engedi kész lessz a ditekk leküldtem feketével a has idomot polír és megy a H.autóra eladósorba kerül ha összeáll a mala is azt is megy fel eladásra.Túl sok a motor és kevés a píz sajna.Na utána időtől függ és megy a simson homokfújatni/festeni és összedobom télire.
Én Sofimának címeztem a hozzászólásom
Na és mi lessz a Malakutyával és a Szimszonnal?
Mármint az SR-es hirdetéses 150k-s valamire értettem kipuff ügyben láma vok.Morini/pigi/suzuki vonalon utazom.
Én az adatlapon csak vas megyét látok.
SziaZoli
Az van neki írva hogy tartózkodási hely:Vác
Sztem valamit benéztél
Gödöllőn?Ezt se láttam még.
Amúgy vas megye nem egy köpésre van.
Hello van 1 hozzá illő kipufogóm.
Ráadásul Gödöllőn. Akár ma jöhetsz érte.
Hello/sztok!
köszi mindenkinek aki írt pár sort a motorról.
150 000 ért hirdeti a srác
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kipufogóra minarell fekvős mocihoz!
Bármilyen megoldás érdekel!
bocs elnéztem.
Na asszem megvan a hiba:
Ebbe nincsen hűtő ez léghűtéses minarelli blokkos. 93'-as SR Viper
Új festés. (miért is?)
Nézd meg a gumikat a fékbetéteket, kapd le deklit nézd meg a szíjat. Nézd meg hogy indul hidegen, hogy húz, van-e alapjárat, nézd meg az idomokat belülről.
A km nem sok motorban valós. Mindig az ár a kérdéses. Ne gondolja senki hogy 150-200 között kap egy pár éves motort karcmentesen pár ezer kilóméterrel. 15e-ként mehet a felújítás, kérdés, hogy előtte vagy utána veszed-e meg. Mennyiért vennéd?
Laci a kiegyenlítő tartályra gondol. megtalálod a hűtő felett. Laci szerint mellette lehet az ellenállás is.
Sziasztok!

A belinkelt motort annak idején megnéztem én is, igaz akkor még Velence környékén árulta valaki. Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem a motor több sebből vérzett.
Korához képest nagyon kevés km-volt benne, de ehhez képest a hangja borzasztó volt.

Más:
nem tudtok valakit Budapesten aki vállalna hegesztést rövid határidővel, sajnos eltört a középsztenderem.
Jó megnézném ha tudnám hol az a tágulási tartály.
Azt merre találom? elmondhatnád köszi
Szeva a motornak a tágulási tartály felöl van egy kb 8cm hosszúságu és durván egy cm széles ellenállása amira az enyémen legalább is egyetlen fehér szinű vezeték megy!Ez az ellenállás üzem közben szinte forró és tapinthatatlan.Ha ez nem jó akkor is kivágja az égőket,mert nekem már volt ilyen gondom vele,először én is a fesz szabályzóra gyanakodtam!
Ezt ugy tudod megnézni ha megfogod ha nem meleg akkor nem jó!
Próbáld ki lehet neked is ez a gond!
Igen az összeset ami arról kapja az áramot tehát elsőt, hátsót és műszerfal világítást. de amúgy ha lehúzom akkor nem szabadna nekik világítani, vagy igen?
Hűtővízben eleve vegyetek kevertet nem kell szerencsétlenkedni. Fesz szabályzó nem véletlen van. Nem engedi, hogy több áramot kapjanak bizonyos alkatrészek. Ne húzd le. Az összes égőt kivágja?
Sziasztok
Kicseréltem az a feszszabályzót de az izzókat még mindig kivágja.
Szerintetek miért?
Ha lehúzom a feszszabályzót akkor is van világítás, az jó úgy?
Szeva nekem van hozzá egy leirásom,(sr-hez)!
Azt írja,hogy hűtőfolyadék 1.2l (50%desztillált víz és 50%fagyálló)!
Fagyállóból olyat kell választani ami nem reagens a hűtőrendszerrel!
(Nem bántja az aluminium és különböző fémfelületeket a rendszerben!)
És lehetőleg aluhoz való legyen a koncentrátum.