xxdavidxx igen igazad volt a minusz kábel lötyögött mert kicsuszott alóla a neon kábel! és egyszer kapott áramot egyszer nem!fura volt azthittem hirtelen a computer szórakozott közbe csóri áramot nem kapott mosmár jó
Sziasztok volna egy kérdésem. Van egy sr 50 street-em és egy kicsit szétba...tam a görgőket. A hajtásházban elöl vagy hátul találhatóak-e a görgők. naon megköszönném ha vki segítene.
Zoli lenne egy kérdésem,vagy akinek már volt illyen az segitsen!
levittem szerelöhöz hogy vissza rakja a gyári injektor alátétet vagymit (polini kupak volt rajta) evvel semmi gond nem volt ,frissitett egy szoftware-t haza mentem vele használtam még pár száz km et és egyszer csak menetközben szaggatott,mindtha elengedtem voolna a gáz és leállt utána se kép se hang és kucs elforditásra semkezd el tölteni az benzinpumpa...még világitás sincs semmi...gyertya alja kormos teteje fehéres..ha mégis beindul leákllmagátol 10mp után..eggysik pillanatrola másikra törrént milehet a problem?mit nézzek meg?és melyik csatlakozókat mozgassam meg hátha ko9ntakt hiba.de lehet a computer szórakozik...
Sziasztok.
1 olyan kérdésem lenne hogy, vettem egy Motoforce Evolution főtengelyt,70es 1gyűrűs alumínium, ezt szerintetek meddig kell járatni? elég bele 50-100km? vagy normálisan 500-600km?
Sziasztok
Vettem egy aprilia sr 50 Lc, 1998-as, old sr.
Tömítések és hátsó fékbetét kellene nekem, dobfékbetét.
Neten ezeket a dolgokat hol tudom megrenedlni? Szakértők irjanak.
köszi az infót, meg is találtam a megfelelőt
közben eszembe jutott mégvalami amit viszont sehol nem találok. olyan hátsó alsó idom létezik amin nincs rajta a rendszámtartó? képeken láttam már olyan sr -t, amin ilyen van, de sehol nem találok. vagy ezek egyedileg készülnek?
Ez elég skizo motor.Ha factory nem lehet karbis.Ha karbis nem factory.Viszont ha így emlegetik akkor új kasznis SR és ha eltekintünk a factory jelzőtől akkor az elektronika nem lehetett a ludas me mindegyikben mechanikus az olajpumpa.
No kéne egy pontos gépmegenevezés.Ha új és karbis az az SR LC50 ha inyektoros így van elektronika akkor factory.Bár sokminden elromolha érdekes módon az olajzás nemigen szokott.
Így első blikkre azt mondanám hogy mivel elöl elég fasz helyen van az olajtartály és az inyektoros irtó hosszan 3000 Km en keresztül nem kell utántölteni így lehet megfeledkezett a tulaj róla és kifogyott.
sziasztok, kérdeznék valamit,
van egy sr factory karbis, és besült a dugó mert nem kapott kenést elektronika miatt(?) , vagyis, ezt mondtk róla, Szerintetek, kb mennyiböl lehetne helyrehozni, és igy mennyit érhet? Válaszokért elöre is köszi!
igazad van, nem szabad általánosítani. kitöltöttük a lapot, elismerte. csak sajnos a szerviz nem fogad el hitellevelet ezért először meg kell vennem, azt majd a biztosító fizet. kár, hogy piros a sárvédőm, így 24ezer környékén lesz, ha sima fekete lenne 17 körül meg lehetne oldani. használtat, bontottat nem fogok rá tenni.
hogy kerülhet ennyibe egy ilyen kis vacak?
Ivoka! Nem az autósok általában állatok, hanem van köztük sajnos, mint ahogy a motorosok között is. Ne általánosíts!
Örülök, hogy nem lett nagyobb bajod! Legalább elismerte, betétlapot adott?
ismét lenne egy kérdésem, '99 -es sr -ről van szó (stealth), oldalsztendert szeretnék rá venni, tudtok ajánlani valami konkrét helyet (valamilyen webshop lenne a legjobb) hol tudnék ilyet szerezni? köszi
hali! ezek az autósok állatok... gárdonyban az egyik vasúti átjáróhoz kanyarodtam előtte a srác a fordjával satufékezett és rükverc-be tette és adott egy kövér gázt.. még megállni sem volt időm:S szerencsére alig törött meg...
Legújabb Sr-re keresek első sárvédőt.
Minden megoldás érdekel.
http://www.easyparts.nl/showdr...
levittem szerelöhöz hogy vissza rakja a gyári injektor alátétet vagymit (polini kupak volt rajta) evvel semmi gond nem volt ,frissitett egy szoftware-t haza mentem vele használtam még pár száz km et és egyszer csak menetközben szaggatott,mindtha elengedtem voolna a gáz és leállt utána se kép se hang és kucs elforditásra semkezd el tölteni az benzinpumpa...még világitás sincs semmi...gyertya alja kormos teteje fehéres..ha mégis beindul leákllmagátol 10mp után..eggysik pillanatrola másikra törrént milehet a problem?mit nézzek meg?és melyik csatlakozókat mozgassam meg hátha ko9ntakt hiba.de lehet a computer szórakozik...
aki tud írjon az ubul_kutya@hotmail.com ra előre is köszönöm
1 olyan kérdésem lenne hogy, vettem egy Motoforce Evolution főtengelyt,70es 1gyűrűs alumínium, ezt szerintetek meddig kell járatni? elég bele 50-100km? vagy normálisan 500-600km?
Vettem egy aprilia sr 50 Lc, 1998-as, old sr.
Tömítések és hátsó fékbetét kellene nekem, dobfékbetét.
Neten ezeket a dolgokat hol tudom megrenedlni? Szakértők irjanak.
de ~18ezret azt hiszem nem ér meg
közben eszembe jutott mégvalami amit viszont sehol nem találok. olyan hátsó alsó idom létezik amin nincs rajta a rendszámtartó? képeken láttam már olyan sr -t, amin ilyen van, de sehol nem találok. vagy ezek egyedileg készülnek?
!
IÁ: 15 e Ft Alkudni lehet! (utalás esetén állom a postát! )
Érdeklődni= itt és dpaco@citromail.hu E-mail címen!
+ (fekvő minához van sok alkatrészem és kör sr-hez idomjaim! ha valakit érdekel valami írjon nyugottan!
No kéne egy pontos gépmegenevezés.Ha új és karbis az az SR LC50 ha inyektoros így van elektronika akkor factory.Bár sokminden elromolha érdekes módon az olajzás nemigen szokott.
Így első blikkre azt mondanám hogy mivel elöl elég fasz helyen van az olajtartály és az inyektoros irtó hosszan 3000 Km en keresztül nem kell utántölteni így lehet megfeledkezett a tulaj róla és kifogyott.
van egy sr factory karbis, és besült a dugó mert nem kapott kenést elektronika miatt(?) , vagyis, ezt mondtk róla, Szerintetek, kb mennyiböl lehetne helyrehozni, és igy mennyit érhet? Válaszokért elöre is köszi!
hogy kerülhet ennyibe egy ilyen kis vacak?
Örülök, hogy nem lett nagyobb bajod! Legalább elismerte, betétlapot adott?
ismét lenne egy kérdésem, '99 -es sr -ről van szó (stealth), oldalsztendert szeretnék rá venni, tudtok ajánlani valami konkrét helyet (valamilyen webshop lenne a legjobb) hol tudnék ilyet szerezni? köszi
üdv