Sziasztok!
Holnap megyek megnézni egy sr-t.
Csak azt nem tudom milyen blokk van benne.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Küldök egy képet is...
Köszi!
Csáó!
Helló Zoli!Van egy eladó giannelli sicencers sportdobom amit egy factory-ról vettem le(piaggio blokkos),most hirdetem!Azt kérdezik tőlem, hogy jó-e minarelli blokkosra?Lövésem sincs,meg nem akarom átverni sem az embert!Nem tudod véletlenül a választ erre a dologra?
Az sr125 tökbe akor méretileg mint az 50-es csak a blokk más.Viszont lehetőleg ne nézzük a rendőröket tök idiótának.Pontosan tudják mi mekkora és hogy néz ki.Több ilyen gépet láttak mint mi 20-an eggyüttvéve.Egy két közuti ellenőrzést meg lehet úszni mert nem veszi a fáradságot a sok papírmunkára és inkább félrenéz de egy esetleges balesetnél úgy megizélnek hogy egy hétig terpeszben fogsz sétálni.Amúgy a 125-ös az 2t tehát nem leo de a legárulkodóbb a hangja én 50 méterről hátszélben megismerem az 50-125 közti külömbséget.
igen az adásvételi amibe az szerepel h Sr50 , meg a biztositás, és a biztositás papir is kell ujabban, legalábbis alianztol kaptam egy levélbe h tartsam magamnál.
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2002-es sr ditech robogom . A következő gondom van vele ,alapjáraton kb.10-20mp-ig pötyög szépen majd felgyorsul az alapjárat és leáll,ha újbol elindítom kezdi előről a műsort,de van,hogy minden tökéletes jobb mint újkorában.A kompresszorom 2bar nyomást produkál önindítozás közben,ha a nyomásmérőt a tömlő végére teszem ,ha a nyomásmérőt közbeiktatom a kompresszor és az injektor közé a motor beindul és akárhogy pörgetem nem megy 4bar fölé .Miután leállítom a nyomásmérő 1 óra múlva is 4bart mutat. Segítségeteket előre is köszönöm.
nem , ugyan akkora mint az 50es Sr a kipfogo meg a hátso sárvédő kicsit nagyobbítja de am nemvészes szerintem, ha normálisan közlekedsz, meg meglesznek a papirjaid , nem hinném h belédkötnek
a lámpája egy picit más távolsági meg tompitott ,a kipufogója elég nagy, a gyári kpval a hangja szerintem nem nagy, szal az nemgáz,van még a sztender ami baloldalon felnyul amit nemértek mért kell de hatalmas gondolom igy könyebb felállitanirá, hátsó sárvédő is eltér az 50es srekétől, meg 160ig van órázva, am jol huz:P
És az jó?