Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda kell adni a kisebbségnek!
Sziasztok!Szerintetek?Ezt ma szedtem ki a robeszból.Nem mentem vele egy km sem.Csak nem akart elindulni,ezért szétszedtem.
Sziasztok!Nem tudná megmondani valaki,hogy melyik adó fogja közvetíteni a MOTO GP-t? Köszi!
Hurrá ma délután betettem a lámpát, végre tudok vele közlekedni
A neonnal most nem szórakoztam mert nemtom mi kell még hozzá (milyen vezeték, milyen kapcsoló) hogy normálisan és esztétikusan az akksira köthessem. A kapcsolót a térd előtti idomra szeretném valahogyan.
Hát őszintén?...nem akarok horrobilis összeget bele invesztálni...de azzal is tisztában vagyok hogy egy 2001es robogóval rá is faraghatok ... sajna ez benne van
a xenon lámpához tudtommal új vezetékezés is kell és nem is biztos, hogy megéri...
egy 125-ös refis lámpát be tudsz kötni, ha ügyes vagy. az önindító fölött lenne asszem a kapcsolója. csak azon meg ha jól emlékszem egyszerre csak az egyik működik.. vagy a tompított vagy a refi.
én angel eye lámpát vettem 11ezerért. jövő héten vagy utána berakom. az is sokat dob rajta. és azt messziről is észreveszik.
Szia!
sztem a vizes a jobb... sokan azt hiszik, hogy pl a városban a levegős a jobb, mert annak jobb a hűtése... szerintem ez hülyeség. nekem volt léghűtéses motorom is, nagyon rossz volt amikor túl melegedett és egyszerűen leállt. én meg álltam és csak csipáztam, mert nem tudtam mi van vele...
ha venni akarsz inkább újat vagy alig használtat vegyél. sokan viszik vissza a szalonba a mocit, mert túl nagy a teste, bla-bla-bla... én is így vettem 247km-rel (az előző tulaj egy törpe volt ) és sokkal olcsóbban kaptam meg, mint ha vettem volna egy zsír újat.
Hyhy!
Nem találtam CPI Popcorn lámpát. Aztán rájöttem, hogy ha már ráköltök, akkor xenon lámpát szeretnék venni vagy olyasmit ami tényleg sokkal jobb. Szóval az STR8 Dupla Optikás lámpája is kilőve. Tudtok vm jó xenon lámpát, vagy SR 125ösét amin van reflektor, nehéz lenne beleépíteni?
Előre is köszi és elég fontos lenne, mert munkaeszközöm aztán most elment teljesen a lámpám!
Bye
xxdavidxx! Tegnap küldtem e-mailt, ott megbeszélhetjük a dolgokat!

TEVEZ11: mért akarod eladni azt a szépséges gépet?
Szisztok! nem tud valaki 2004-es srhez légszürőházat? Az újabb blokkos kéne amelyiknél a sárvédőt is fogja! köszi!
Na igen ami kimaradt az esti leírásból...melyik jobb...vizes vagy a levegős?
igen igen, mivel most emelkedett az ára, ezért többért lehet adni.
Sziasztok!
Itt új vagyok de robogó terén nem...volt egy másik márkám de annó az rossz választásnak bizonyult utólag belegondolva, pedig az Sr volt a másik típus amit néztem akkor. Na de nem is ez a lényeg...
Hanem most elgondolkodtam hogy lehet bele kéne invesztálnom újra egy robogóba...
Mennyiért lehet jó motorikus állapotú Sr-t kapni kb? Vagy inkább úgy kérdezem mennyi ami reális?
Elgondolásom: A kerek hátsólámpás, karbis, és tuning mentes...
Köszi előre is!
Sziasztok!
Gondolom itt sokan vagytok akik lecseréltétek a kipufogót a motoron engem érdekelne valami jóó állapotban lévő akár eredeti gyári kipufogó vagy valami nem túl drága sport... kb.1999es SR-re (ez már vizes)
vettem egy leovince zx kipufogót, és a könyöknél van benne egy fojtás amit nem tudom hogy kivegyek-e.csak azért van benne hogy lehessen utcán is használni, vagy hallottam olyat is hogy ennyi fojtás kell a 2 ütemű motornak de ez elég furcsa nekem.
Hyhy!
Van vknek egy felesleges gumi tömítő a tank sapka alá? El van szakadva és ki jött a gumi... A márkakereskedőnél meg 2800huf, gumi tömítő gyártónál emg 5600+áfa szóval vicc a történet... Motorosboltokba meg azt mondták, hogy ilyen nem gyártanak. Már azon gondolkozom, hogy egy tragi kormánymű harmónikájából vágok le egy szeletet és azt rakom be oda:D
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, h milyen gyertyát ajánlanátok 70-es hengerhez (vízhűtéses, minarelli blokkos srem van), aminek nem túl húzós az ára, de viszont jó minőségű?! Ha leírnátok a gyertya számát azt nagyon megköszönném.

Köszi előre is srácok.
Ja,és az új Sr Street ára 499...és az is még 2008-as évjárat,amiket a márkakereskedésekben árulnak
Szeva!
Nekem is ez a célom csak még gyerek cipőben jár a dolog!
Amúgy ha elfogadnád lehetnél a társszerkesztő! MSN címed van?
Hola!
Én az enyémet 395-ért írtam ki,szintén 2007-es,csak próbából,hogy érdeklődnek-e,szombaton raktam fel,(Expressz,Használtauto,Használtmotor,Sport Motor)de eddig semmi.....Nekem nem sürgős,de ha ennyiért elviszik akkor odadom.
Amúgy 330-400körül mennek,a 2007-2008-ok.
Szeva xxdavidxx!

Szerintem a kezdeményezés jó, és támogatom is. Küldök egy e-mailt, nem sokára. Megnéztem az oldalt, bővíteni kell majd, és felhívni az SR tulajok figyelmét, hogy van ilyen. Amúgy tetszik!

Üdv: coolbiker
Üdv! Ma vettem meg a neonos lámpámat, mivel az előző egy elémvágó kisfurgonnak köszönhetően ripityára törött ősszel. Az első lámpát nem én kötöttem be és nemtom hogyan kell a neont, mármint hogyan tudom egyszerűen az akksira kötni, milyen vezetéket és kapcsolót vegyek hozzá? Kérem akinek van már ilyen az legyen szíves segítsen mert villamosságban nem vagyok otthon Köszi!
Sziasztok!
annyi időm van mostanában, hogy úgy döntöttem índítok egy Aprillia Sr 50 es forumot és oldalt melynek címe: sr50forum.5mp.eu/ és szerettetel várok mindenkit, meghívnám az oldalra szakértőnek Zoli32-őt valamint coolbiker-t és conairt valamint olyan emereket akiknek is sok tapasztalata van ezen gép technikájában
e-mail címem: sr50.forum@gmail.com
Wow mi ez a benzin szelep.A membrán a karbi után a vákumos benzincsap vagy a tűszelep a karbiban.Kéne egy rendes név a dolognak mert úgy hogy benzinszelep olyat még nem láttam.