Nagyon jó kuplung örök darab, de a gyári is jó. Nem ajánlott variálni a görgőket, mert csak rosszabb lesz. 7,2-es a gyári, ha van egy tuning puffancs rajta akkor 6,5 körül szokott bele kelleni. Görgők közül csak a malossit említeném, mert teflon bevonatos, ragadás mentes, tartós bevált cumó.
Annyi gondom lenne hogy most vettem a rs-m és hidegen ha ráhuzoma szívatót indul frankón,de ha megyek vele akkor néha nem indul be de néha meg pöc röf és nem tudom mi lehet baja?
Köszi a segítségeket.
Amúgy a Malossi Fly kuplungról mi a véleményetek? Megéri a pénzt?
Amúgy kinek milyen görgő van a motorjába, mert én most raktam bele 6.6 grammosokat aztán nem sok különbséget érzek a gyárihoz képest. Mennyire számít a márka? Mert RMS-t vettem bele... Stage6 sokkal jobb?
már korábban is írtam hogy a hőfok mérőm el van akadva se le se fel nem mozdul mi lehet a probléma a másik a benzin szint mérő milyen elven működik és hogy az óra vagy valami más lehet a hibás a 3. hogy nekem az innyektor visszajelzője soha sem ég itt mi lehet a hiba?
hali! nem tudna vki vmilyen tippet adni h mi lehet a baja a rotyeszomnak? kb 1 hónapja nem jó, nem indul az uccsó indittásnál ment alapjáraton 1 percet majd leállt és azóta nem indul kipucoltam a karbit(dugulás nincs), kapott új gyertyát(szikra van), kicseréltem a szívócsonkot mert a gyári kicsit megviselt volt már:S kérlek adjatok vmilyen tippet h mi lehet a baja amúgy egy vízhűtéses, minarelli blokkor sr-em van. jó lenne tudnom h miért nem indul mert pont tuningolás előtt van a gép és előtte még szeretnék 1et tekerni vele még 1 uccsót valamint szeretném hallani az 50-es hangját még1x utóljára
2003as Di-Techem van. Elvileg gyári minden benne, szóval akkor szerintetek 104 v 107mmes a harang? Nem láttam webáruházakba Malossi kuplung harangot, csak gyárit. Véleményetek szerint az jó?
ha veszel ujat figyelj a méretére aszem 107mm, a régi kuplungharang meg talán104 mm nekem nemvolt jo az fly bele, sztem belerakták a régi kuplungharangot mert elvileg a 107esnek kellet volna benne lennie , de leesztergáltak a pofábol
van valakinek Sr125röl valami tapasztalatavagyx véleménye?
Annyi gondom lenne hogy most vettem a rs-m és hidegen ha ráhuzoma szívatót indul frankón,de ha megyek vele akkor néha nem indul be de néha meg pöc röf és nem tudom mi lehet baja?
Amúgy a Malossi Fly kuplungról mi a véleményetek? Megéri a pénzt?
Amúgy kinek milyen görgő van a motorjába, mert én most raktam bele 6.6 grammosokat aztán nem sok különbséget érzek a gyárihoz képest. Mennyire számít a márka? Mert RMS-t vettem bele... Stage6 sokkal jobb?
van valakinek Sr125röl valami tapasztalatavagyx véleménye?