Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó kuplung örök darab, de a gyári is jó. Nem ajánlott variálni a görgőket, mert csak rosszabb lesz. 7,2-es a gyári, ha van egy tuning puffancs rajta akkor 6,5 körül szokott bele kelleni. Görgők közül csak a malossit említeném, mert teflon bevonatos, ragadás mentes, tartós bevált cumó.
Minden lehetséges.
vagy csak keverheti az sr-t meg az rs-t?
rs topikban esetleg?
Hali!

Annyi gondom lenne hogy most vettem a rs-m és hidegen ha ráhuzoma szívatót indul frankón,de ha megyek vele akkor néha nem indul be de néha meg pöc röf és nem tudom mi lehet baja?
Köszi a segítségeket.
Amúgy a Malossi Fly kuplungról mi a véleményetek? Megéri a pénzt?
Amúgy kinek milyen görgő van a motorjába, mert én most raktam bele 6.6 grammosokat aztán nem sok különbséget érzek a gyárihoz képest. Mennyire számít a márka? Mert RMS-t vettem bele... Stage6 sokkal jobb?
107es sztem, de egun amugy oda szokták irni h 99ig volt talán 104es bocs ha nem, nézzutána azért
majd hnap meglesem kösz a segitséget
Tank,hátul,felül,kapaszkodő kvetlen közelében,fedél alatt,4 pici anya fogja.
nem tom a benzin mérőnek az érzékelője holvan?
Kontakt hiba?
akkor nem az a baj a műszerfal a szar akkor és a többinél mi lehet a probléma?
Alul a kettő közül az egyik.De akkor nincs lámpa meg duda sem.
de melyik lehet a műszerfal biztosítéka?
Kiégett az izző vagy a műszerfali egyik bizti nem megy.
már korábban is írtam hogy a hőfok mérőm el van akadva se le se fel nem mozdul mi lehet a probléma a másik a benzin szint mérő milyen elven működik és hogy az óra vagy valami más lehet a hibás a 3. hogy nekem az innyektor visszajelzője soha sem ég itt mi lehet a hiba?
nah ilyet én nem láttam rajta, akkor az valszeg még jó
Hát ha egy bázi nagy luk van benne mintha egy egérke rágta volna le.Na az ne jó jel.Nekem ez vót.
Szia Zoli! benzin van, pipa jó helyen, gyertya jó, benzincsap jó, szikra van, nah most a membránt azt mi alapján kell nézni h jó-e?
csá! u.patrik@citromail..hu! vegyél fel!
Benzin van e benne,pipa jó e helyén van e,gyertya jó e,benzincsap jó e,membrán is gut.Szikrát is kap akkor mennie kéne.
hali! nem tudna vki vmilyen tippet adni h mi lehet a baja a rotyeszomnak? kb 1 hónapja nem jó, nem indul az uccsó indittásnál ment alapjáraton 1 percet majd leállt és azóta nem indul kipucoltam a karbit(dugulás nincs), kapott új gyertyát(szikra van), kicseréltem a szívócsonkot mert a gyári kicsit megviselt volt már:S kérlek adjatok vmilyen tippet h mi lehet a baja amúgy egy vízhűtéses, minarelli blokkor sr-em van. jó lenne tudnom h miért nem indul mert pont tuningolás előtt van a gép és előtte még szeretnék 1et tekerni vele még 1 uccsót valamint szeretném hallani az 50-es hangját még1x utóljára
2003as Di-Techem van. Elvileg gyári minden benne, szóval akkor szerintetek 104 v 107mmes a harang? Nem láttam webáruházakba Malossi kuplung harangot, csak gyárit. Véleményetek szerint az jó?
ha veszel ujat figyelj a méretére aszem 107mm, a régi kuplungharang meg talán104 mm nekem nemvolt jo az fly bele, sztem belerakták a régi kuplungharangot mert elvileg a 107esnek kellet volna benne lennie , de leesztergáltak a pofábol
van valakinek Sr125röl valami tapasztalatavagyx véleménye?
köszi a segítséget bevált az új szíj Malossi kevlár