Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké de az a lényeg annyi h sr-hez kell és jó is lesz !
Hosszú vizes mina:
Itt válogathatsz ár szerint többfélét.Megrendeled kiszállítják 1500-ért és egy métert se kell menni érte.Felrakás után érdemes kihézagolni a variot.

http://egumotors.hu/index.php?...
itt a kép az előző motor csak egy hasonló de ez igazábol az enyém !
Rohadt jó lenne egy picit nagyobb kép és ne a jobb elejéről hanem a blokkról.Bár mivel vizes idom van elől így nagy valószínűség szerint hosszú vizes minarelli.Bár sokminden változhat ezeken.Kép.Blokkról kérem.
Szerinted?Szélesség mm-ben döndsd el.
Hello.
Miben különbözik a 140/60-13-as gumi a 130/60-13-astól?
A 140-es az vékonyabb vagy vastagabb?
megköszönném ha segítenél mert a legközelebbi aprilia szakbolt 100km re van tőlem
az a kérdés álló minához miylen szij kell, na én nemtom:D boltban sztem megtudják mondani ahova én járok ott bizti:)
sziasztok! jó volna ha valaki meg tudná mondani nekem aprilia sr motoromhoz pontos szíj méretét mert nem az eredeti szíjjal vettem hálás lennék itt egy kép a mociról
Valami hülye előttem lerendszámozta.Sose raktam fel.
értem:) megkérdezhetem h az mért rendszámos?:D
Fehérgép nem eladó.A fekete ditekk az igen.Bár nem számít.Nem szereti senki szegénykét.
hehe:D ez van... 25ösre vágyik, amugy az a fehérgép lett megcsinálva az az eladó? láttam vmi linkelt motort 204ezerért
Méééé nem jóóóóó ditekket?
sziasztok, egyik barátom, szeretne venni egy sr 125öt 125/50
150 -160körül ha esetleg van valakinek, jelezze köszi
Hát szerintem jó helyen kapisgálsz.
Sziasztok!
Van egy Yamaha Aerox 70-es TOP hengerrel, TOP főtengellyel, LeoVince kipufógóval, 19-es Dellortóval, de csak 7000-től mozdul meg és 11-nél megy rendesen. Mit cseréljek, hogy kissebb fordulaton induljon meg? Nehezebb görgőt, gyengébb kuplungrugókat? Most sárga van bent és narancssárga kontrasztrugó.
Vedd meg Zoliét, legalább tudod mit veszel.
Vedd az enyémet.Ez malossi gyártmány.
Martin , mint minden használt dologra, erre is igaz, hogy meg kell nézni milyet veszel, azonban bátran merem ajánlani a Moriniset, nekem semmi bajom nem volt vele eddig.Tehát egy jó állapotú Morinissal ugyanolyan jól jársz.(csak nem szabad bontószökevényt venni)
És tudtok ajánlani kipufogót a di-tech-emre? Lehetőleg új legyen és neten lehessen megvenni.
Köszi
Köszi. Morini blokk.
Ditech, csak morini vagy piaggio lehet.

http://frmpic.sportmotor.hu/th...

Itt nézd meg, hogy milyen géped van. Rá kell nézned a vízpumpára.
Sziasztok.
Vettem egy aprilia sr 50 di-tech-et és az lenne a problémám hogy nem tudom hogy milyen blokkja van. Jó lenne ha tudnám mert akkor könnyebb lenne a cuccokat hozzá venni.
köszi. Minarelli vagy Morini?