Sziasztok ! Abban kérnék segítséget, hogy hol találok benzin szelepet a mocihoz. A szerelő srác szerint azért veszi fel nehezen a fordulatot, mert a szelepet mozgató membrán nehezen húzza fel a kúp alakú szelepet. Ezt kellene kicserélnem. Előre is köszi
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem veszek nagyobb karbit, akkor a gyáriba mekkora fúvókák kellenek hogy optimális legyen a keverék (50cc henger, sportkipu)? Szeretnék kicsit dobni a mocin de nem tudok nagyon befektetni. Vagy ha esetleg veszek 17.5-es karbit akkor milyen setup kell?
Köszi a válaszokat!
HA megakarod tartani a moci Kinézetét mármint hogy 2 szeme maradjon és jól is nézzen ki akkor szerintem angel eyes lámpát vegyél bele!nekem nagyon bejött!frankón vakító fénye van és garantáltan észrevesznek
Üdv,NIncsen valakinek eladó Leo vince Zx kipufogója PIaggiora?nekem lenne egy Stage6 pro replikám (Króm)cserébe még teljesen új 200km van benne!ha van kérlek jelezz
email: gregus16@gmail.com KÖSZI
Hello!
Van egy sr-em 70 es henger van rajta és gyűrűt kéne cserélni a dugattyún de mivel sport nemtalálok hozzá gyűrűt(1db van rajta) csak dugattyúval együtt tudnék venni de csak a gyűrű kéne. Ha tud valaki Debrecenben vagy környékén valami helyet ahol ezt betudnám szerezni kérem jelezze!
Előre is köszi!
Atis
Áá ez az!csak én simán a lámpát láttam,így beépítve nem,szerintem nem rossz.Saját kép vagy netes?Egy dolog nem tetszik benne amúgy,hogy elveszik a moci kinézete,a "tekintete" a mocinak,dehát valamit valamiért:)
Úgy tudsz javítani rajta,hogy kiszeded a gyárit,eladod jópénzért(9-15körül el szokott kelni)és veszel helyette olyat amiben 35W-os izzó van.Holnap tudok esetleg felrakni képet,hogy néz ki,ha érdekel.A gyári lámpa helyére bemegy,nem tudom pontosan melyik kínai csodamárka,de totál lemásolták az sr lámpakaszniját és azt építik bele a mittudomén milyen xingjogvincsun robogóba.mindenesetre én akinél láttam 9e ért adja újonnan,ha rászánsz egy kis fáradtságot és kicseréled a világításkapcsolót,szerintem a leonardoé,vagy a 150es sré jó bele,akkor még távolsági fényed is lesz,nem csak tompított.vagy angel eyes lámpa,10-12 körül,de nekem személy szerint nem jött be,nem lehet állítani a magasságát,meg nem is jó igazán a fény irányítottsága.csak én ha tehetem sötétben nem mocizom,csak városban:)
Hyhy!
Érdeklődni szeretnék, hogy ez az izzó belemegy-e a motorba és működni fog-e? Ha nem, akkor van vm javaslatotok, hogy hogy lehet javítani a világításon? (Xenon szett kilőve) null
Hali!Én is azon gondolkodom hogy szerelőhöz kéne vinni.De felénk ez sajnos elég nehéz dolog.Még egy nyanvadt o gyürüt sem tudnak szerezni a boltba hozzá.Gázt nem szoktam húzni neki,tudom hogy injektorosnak nem szabad.A högomba szerintem jó,legalábbis mutat rendesen,vagy attól még lehet sz..r?Az injektorba meg szinte minden gyűrüt kicseréltem,kívétel a tefon,de az is van csak rá kéne tenni.Még egy darabig szórakozok vele,azt majd meglátom.Ha pesti lennék akkor tudnám hova vinni,de így.
Köszi a válaszokat!
email: gregus16@gmail.com KÖSZI
Van egy sr-em 70 es henger van rajta és gyűrűt kéne cserélni a dugattyún de mivel sport nemtalálok hozzá gyűrűt(1db van rajta) csak dugattyúval együtt tudnék venni de csak a gyűrű kéne. Ha tud valaki Debrecenben vagy környékén valami helyet ahol ezt betudnám szerezni kérem jelezze!
Előre is köszi!
Atis
és így néz ki!
Érdeklődni szeretnék, hogy ez az izzó belemegy-e a motorba és működni fog-e? Ha nem, akkor van vm javaslatotok, hogy hogy lehet javítani a világításon? (Xenon szett kilőve)
null