Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni, 2002es sr 50 ditech morini blokkal egyfolytában megeszi a gyertyát, bármit csinálok max 200 kmert bír...a motorban új blokk van (olajpumpa elromlott), de nem változott a helyzet, új termosztát, új befecskendező rendszer....
tippem sincs mit lehetne még cserélni...
köszi!
Én egy f12-őt vizesítettem, a hűtő:7000ft csövek:2000ft henger:32000ft vízpumpa: 6000ft+felújító:3000ft=összes: kb50000ft
Ezek közül csak a henger a csövek meg a vízpumpa felújító volt új a többi mind bontott.
Korábban már volt szó a kipufogó hőálló festékkel való fújásáról...
nem tudjátok hol lehet, érdemes ilyet venni?
Köszi!:D
A hőfokmérő nem gond mert elméletielg a műszerfalba benne van gyárilag mert a levegősre is meg a vizesre is ugynazt teték fel:D

Ésmégegy kérdés kb ez menyibe fájna az átalakitás?
Akkor megoldható. Kell hozzá 1 vizes henger, vizpumpa, csövek, hűtő nem árt ha 1 hőfokmérőt is beszerzel és már csak össze kell rakni.
Fekvő hengeres
Biztosítékot valami kivágta ellenőrizi kéne a bekötést mindenhol hátha zárlat van.
Álló vagy fekvőhengeres?
Sziasztok!

Egy kérdés, ha van egy SR 50 em, minarelli blokkos léghűtéses...akkor azt valamilyen uton-modon átlehet alakitani vizesre esetleg?
Hello! Tudna vki segíteni? Az történt, hogy kicseréltem a gyári hátsólámpát Lexus style-ra és faszán néz ki meg minden, de ma be akartam indítani és ráadom a gyújtást( injection lámpa világít, ahogy kell) és be akarom indítani azt se kép se hang( Morinis Di-Tech) . Tegnap beíndítottam , akkor még semmi baja nem volt. Elképzelhető, hogy leszívta az akksit? Azóta az injection lámpa sem világít. Mi lehet? Aki tud lécci segítsen. Sűrgős lenne. Köszi
Köszi,várom majd az adatokat.
km spírálom nincsne sajna!

Műszerfalam van! Érdekel akkor írj a dpaco@citromail.hu E-mail címen! vagy az u.patrik@citromail.hu msn-en címen!
engem meg a műszerfl érdekelne
engem az érdekelne esetleg km spirálod nem eladó-e, arra vevő lennék:) jelezz léci ha van, és eladó.
Még nem volt időm megnézni hogy nekem milyen égők vannak benne, de a jövő héten majd szétkapom, mert még mindig jók :) Október óta nem égtek ki, ami nálam egy csodával ér fel. Nagyobb teljesítményűek mint a gyári, de eddig semmi baj nem volt velük. De kezdek félni, mert ha itt lesz a nyár és lesz vagy 30 fok, ezek is el fognak durranni úgy mint a többi. Lehet hogy mégis csak valami szériahiba van a motorokkal, mert a 2007-esek ilyenek csak. Nem is merek visszagondolni mennyit szívtam vele
Eladó egykét cuccom! : (kör sr és fekvő mina cuccok)

-főtengely (gyári) = 3e
-12-es karbi = 3e
-műszerfal = 3e
-hátsó sárvédő = 3e
-hátsó alsó idom = 3e
-rendszámtartó idom = 3e
-láb elöti idom (megrepedve) = 3e
-fékcsővek = 3e
-berúgókar = 3e
-kis ülés idom =3e
-gumi taposó = 3e
-végáttétel dekni = 3e
-CDI = 4e
-középszterder = 3e
-gázkar = 3e
-50 ccm-es henger (henger, hengerfej, dugó mindennel együtt)

-Aerox pogi = 10e
-5 küllős hátsó felni (tárcsás) = 9e

Ha komoly érdekődő vagy akkor egy kis alku talán belefér de kül az rak fixek!
Képeket kérésre küldök van midnenről képem!
mire kéne a sárga indexbúra?
sajna darabokban, tuning átépítés miatt,
ha volna digi fényképezőm tudnák képet felrakni a projektről, de nincs
kismacska raksz fel képet a gépedről? meg a többiek is rakhatnának fel akinek nincs
csá

Mondjuk én a helyedben a régi lakkot kromofággal lemaratnám, utána rozsdamarózás, utána 240-es csicsmákolópapírral csiholás,
aztán polírozás,
utána hőálló kipufogófestékkel festés, én ezt csinálnám mert jobban bírja, tartósabb,
de ha színtelenre akarod hagyni, akkor hőálló színtelen lakkal, lekezelni,

Nekem LEO VINCE TT kipufogóm volt, Bánom hogy nem krómosat vettem, (egyrészt esztétikusabb, és tartósabb jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak, királyabbúl néz ki,)

Na mindegy a TT kipuf lakkozott kivitelű volt,fel se volt rakva miután hozta a futár, kicsomagolás után pár napra már rozsdás volt a lakk alatt,
Feltettem úgy, aztán néhány km használat után, elszíneződött, besötétűlt, de valami brutál ronda csunya valami lett, gondolom a hőtől, lakk annyira nem bírja a hőt.

na ennyi.
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben bal első sárga indexbúrája és sárga kisrugója 107es gyári kuplungba?
És még légyszives azt mondjátok meg hogy mekkora meló lenne a fekete lakkos kipumat felporírozni? A henger résznél egy kicsit rozsdás, de ha már a dobot polírozom akk lehet az egészet megcsináljuk. Köszi!
Széles utat!
Sziasztok!
2002-es aprilia sr 50 Ditech-hez kellene első lámpabúra, nem tud valaki segíteni ezügyben? Lámpabúrát nem igazán találtam a neten, csak komplett lámpát, de azt nem szeretnék 30 ezerért venni...
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha nincs kimaródva a fészke akkor nem.