a nevében sr van mégis rs ért érdeklödik.lehet félreirta.. mind1
coolbiker hogyan égeted ki a kipuffot?nekem régebben a gyári kipuff anniyra televolt hogy regeli inditás után nyomta a fröcskölést a kipufogóbol..sztenderen gázadásra kis fekete löttyöt köpött ki mindig..anniyra tele volt már az a kipuf..nehéz is volt nagyon!23ezer km után cseréltem sportkipuffra..már ideje volt
Conair még itt van? Régen láttam írni! Lenne egy kérdésem a Burgmannal kapcsolatban! Miért van 2 gázbowden? A pillanószelepre van mindkettő felakasztva.
Szervízkönyvet nem szokás scannelni :) Amúgy nekem van a 2002-eshez valahol, de eddig egyszer sem használtam. Ha bármi baj, kérdés van, itt biztos tud vki segíteni. Páran elég jól vágják itt a témát!
Sziasztok! van egy augusztusi rs 50-em új modell és nem kaptam hozzá szervízkönyvet és segédletet ! azt szeretném kérni ha valaki tud segíteni legyen szíves nekem be scannel-ni hogy mégis milyen !
előre is köszönöm üdv: bandy
Hát nem tudom,én cserélgettem gyertyát is de akkor is azt csinálta.De nekem az a víz a cső mellett az a gyanús.Vagy annyi a kondenz víz.?Amúgy felpörög rendesen,csak vmikor ha odahúzom akkor lefullad.
Kicsit fekete, de igen, rosszul mondtam, mert a kipufogó kokszosodik a sok alapjárattól. Legalábbis nekem eltömte a koksz. A hét vége fele lesz kiégetve oxigénnel, úgyhogy remélem a hét végén már lesz valami kis gyenge gurulás.
Hát sokminden mondható a ditechről csak az nem hogy koxosodik.Némi grafitos színű finom korom elképzelhető de más nem.Próbáld ki a pigis Champion rg6yc-t nekem bevált.Jobban mint az ngk cpr8e.
Hát david, ez homály egy szöveg! Nekem 10 000 van a DiTech-be, és kifogástalanul működik! A gyertyával sem volt soha probléma, meg semmi mással sem, de azért meg kell nézni, hogy mit veszel.
Nyilván nem kell a 2T-t sokat járatni, mert elkokszosodik, de ez nem jellemző normális használat mellet. Szóval amit mondasz, az NEM igaz!
Az még messze van túl hideg és esős az idő.Maradok a kocsinál.Lehet hogy az okozza bár én kétlem ha van nyomás megy ha nincs akkor nem megy.Én inkább megnézném nem e lazult ki a bowden és a pillangón a kis csavarral állítanék vagy a bowdenen hogy legyen alapjárat.Márha gázhúzásra minden rendben van húz és nem fullad akkor jó lessz.
Kormolja és köpi a gyetyát de nem az alapjárat miatt inkább valami gebasz van a befecskendezés körül.
nekem,is szarakodott az alapjárat,de most 1 új gyertyával jó!De meddig nem tom!Mert azt eszi!az enyém is morinis de nem vagyok kibékulve ezzel az alapjárattal!
hali! ma már rendesen elővettem a mocit, megtisztogattam... szép lett:)
reméljem korán jön a tavasz...
jó utat és biztonságos közlekedést mindenkinek!
Zoliknak utólag is boldog névnapot kívánok!
Na ez már beszéd! (mármint a téma, és nem a baj )
Elképzelhető hogy azért, bár nekem, mikor elöregedett a cső, és elengedte a benzint, működött minden rendesen, pedig folyt az injektor felett, mint az állat. Ha ki van repedezve, akkor lehet ki kéne cserélni, de szerelős tippekhez Zoli mestert kéne megkeresni, aki az utóbbi időben hanyagol bennünket! (Biztos az SV-t hajtja )
Na akkor egy ide vágó téma!Nekem lenne egy olyan gondom a mocival(morinis ditech),hogy nincs rajt alapjárat,vagy csak igen gyenge.Szerintetek mi lehet a gond?Én azt vettem észre hogy ahol a kompresszor cső csatlakozik az injektorral,ott jön egy kis viz.Gondolom nem szabadna.Lehet hogy ez végett szarakszik az alapjárat?
Na srácok! Fórumunk átalakult az "Adj el bármilyen hülyeséget" piacává.
dpaco! Először is töltsd ki az adatlapod, és max a vaterára tedd fel ezeket, mert nincs ilyenre szükségünk itt. NEM bántásként mondtam, hanem azért, mert mindennek megvan a helye. Ja, és van egy olyan rész az adatlapodon, hogy eladó holmik.
Eladó:
Ördögpálca többféle színben eladó!
Több ember játszik vele! találd meg az egyensújt és játsz!
Ára: 2500 ft!
Érdeklődni itt, E-mail-ben(dpaco@citromail.hu),
Tudna valaki be linkelni egy SR Ditechbe való légtömeg mérőt?
Mert sehol se találtam!
Köszi!