Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semekkorát nézd át a teljes lámpát és a hozzá vezető vezetékeket hátha valahol zárlatos.
Sziasztok!
Tud vki ajánlani vmilyen márkás első égőt?
Mert megint kiégett............... ,megint a bal első(bírt vagy 1 hetet......)Mekkorát lehet bele tenni,hogy ne károsodjon körülötte a szerkezet.
A gépem:SR 50 Street 07'
Köszönöm
Lenne egy eladó Sr 50-em, ezen a linken meg lehet nézni: http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/20046/aprilia-sr-50
További infókért küldjetek e-mailt vagy hivjatok! Az elérhetőségeim a hirdetésnél megtalálhatók!
Üdv!
Nekem az első idom (majdnem) minden rögzítőfüle letört. Elvittük műanyag hegesztőhöz, varrt rá darabokból műanyagot, kifúrtuk, és úgy tart mint az álom. Szóval keress a környéken valami jókezű műanyagost, és vidd el hozzá. 2 kis fület biztos olcsón megcsinál. Én 8000.- fizettem, de abba benne volt a nagyidom 10 cm-es hegesztése + a fülek.
Szakértő segítség kéne. Mivel, hogyan lehet megragasztani a sérült műanyag alkatrészt? Letört a fejidomban 2 rögzítő csavar nyúlványa, amit szeretnék vissza varázsolni.
Eladó

Gyári gázkar tökéletes állapotba! ÁR megyegyezés szerint!

Üdv:dpaco Érdeklődni E-mail : dpaco@citromail.hu
Bővült a lista egy 90%-os Michelin pilot gumival ! (130/60/13)
Ár: 6000 Ft

Kép holnapra várható!

Üdv:dpaco ÉRdeklődni: dpaco@citromail.hu
ezen a linken meg lehet nézni: http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/20046/aprilia-sr-50
! További infókért küldjetek e-mailt vagy hivjatok!
Nehéz lesz az biztos, hogy ne olasz importot, bontószökevényt vegyél, mert 200e az már pénz, de sajnos kifoghatsz szemetet. Könnyebb lett volna ajánlani 270-300e körül aminek biztosabb az előélete és a futásteljesítménye. A km , hogy mennyi van benne nem mérvadó, mert 200e körülieknek általában pörgett órájuk van.
kb olyan 200000 van rá szánva azért lehet valamit kapni?
+ kép!
bocs ez nem az a kép volt!:D
Eladó : Középsztender

Tökéletes álllapot!

Érdeklődni E-mail: dpaco@citromail.hu

Üdv: dpaco
Ha garis vidd vissza, ha nem akkor nézd meg te. Kontakt hiba lehet.
Hellosztok segítségre lenne szükségem

2008.februári sr50 lc-m van karbis. az utóbbi pár napban huncutkodika műszerfal kijelzője. mikor beindítom semmi gond majd egy idő után lekapcsol azt egy időután vissza mintha újra indulna. de eközben van mindneem tehát első hátsó lámpa index. ha gázt adok vibrál ha fékezek akkro is. ha esetleg valakinek volt iylen problémája vagy tudod mi lehet légyszíves írj. lehet az h érintkezési hibája van? email címem : tamas.huri@yahoo.com
Üdv!

Elkészült a festés-összerakás. Itt egy kép+még vannak az adatlapomon, és még lesznek is.
Gyönyörködjetek benne. (Ha megérdemli. Szerintem igen, én is ezt teszem. )
Amúgy jó lenne ha elkotródna már a tél. Tegnap szép idő volt, de ma esik. És egész jövő hétre rossz időt mondanak. Megőrülök!

Szép időt!

Üdv: coolbiker
Írd már legalább azt, hogy mennyit szánnál rá! Aztán lehet gondolkodni. A tököm fog neked válaszolgatni, ha csak csepegteted az infot.
*képet
raksz fel épet róla dodo?
Nekem lenne egy használt Sr-em! Ha érdekel akkor irj e-mailt: gyarmati90@gmail.com
Csákó használt sr-t akarok venni és nagyon homály vagyok a témában. Mire figyeljek,hogy nehogy szar motort vegyek ?Mennyi az a belehajtott km határ ami nem sok az sr-ben?
Meglesz az. Itt nálunk nem piszkálják a motorosokat. Ha ultra nagy hülyeséget nem csinálsz mehetsz. Az autósokat jobban figyelik. A motoros szelektálódik.
Hát kicsit idegesít a vizsga de valahogy megoldom.Nem igazán segít a 15 évnyi autós rosszul berögzült reflex.Nehéz leküzdeni ha álldogál valaki a zebra szélén és nem lép le az istennek sem.Na akkor átmegyek és várhat mögöttem is.
Csak légy előzékeny utána már elég egy gázfröccs, ha megvan a jogsi .

A viccet félretéve busszal járok dolgozni és át kell mennem a 43-ason sokszor percekig állok míg a járdasziget közepére eljutok. Jól esik mikor valaki átenged. (zebrán megyek át, de mindenki szarik rá). Mikor én megyek kocsival nekem meg az esik jól mikor megköszönik. Itt már köszöni mindenki mikor átjut. Lassan már nem mindegy, hogy az útnak melyik felén születtél.
Én is, péteken vizsga remélem átcsúszok.Még hagy némi kívánnivalót a gyalaogosokkal a kapcsolatom.