Remélem holnap már kerülhetünk. Volt olajcserém már nagyon mennék. Hátha találkozok a barátommal és ideadja a fazerját egy körre és lesz egy kis adrenalin. A burgman is megy, de tőgáznál sem ijedek meg. Kellene venni egy váltósat. http://www.moto-market.hu/elad...
Innen kellene az a tdm. Hátha majd szegeden lesz próba nap és kerülök egyet egy TDM-mel.
Köszi a hozzászólásokat az autó témával, de sajnos nincs csengettyűm cserélni a kocsim. A kérdést példának írtam. A suzuki swiftemmel meg vagyok elégedve, keveset fogyaszt, megy, és nem költöttem az olajcserén kívül semmit rá 2 év alatt csak 2 ablaktörlő lapátot 2e-ért. Egy 4 éves vw-ért azért még pénzt kérnek. Még kell egy pár év mire kocsi cserére kerül a dolog. Én a hitel szót nem szeretem.
Csak ne 4-est.A kényelme hagy némi tervezési hibát.És a minősége sem valami nagy a híréhez képest.V-VI os széria korrekt bár szerintem a nimbusza miatt túlárazzák.Én ha német alsó közepesben gondolkonék megnézném a G esetleg a H astrát.Olcsóbb töb van belőlük és nagyon tartósak.H-t most tesztelgetünk egy vadi újat és egyenlőre nagyon pozitív.
hy. nekünk 4-es golfunk van, idáig semmi baja sem volt... 4 éves 43ezer km van benne. az új ötös is jó, de kijött a vw scirocco.. nagyon sportos kis gép, 5 milla környékén van újonnan. (igaz még nem láttam eladó használtat )
de ha nem újat akarsz venni, akkor idősebb tulajtól és lehetőleg 4 évnél nem idősebb kocsit vegyél.
hali, oké, de nincs kitöltve az adatlapod, nekem meg még nemküldtél semmit:) képet küldhetnél és érdekelne mennyire kopott és mennyiért adnád. majd irj
Elöször a biztonság kedvéért nézd át az összes csövet,az állapotukat,meg a csatlakozásokat a bilincseknél.De majdnem teljesen biztos,hogy a Kompresszorod kopott el,akkor produkálja ezt a hibajelenséget,valamint erre utal még a kormos gyertya.(a hátsó sárvédő alatt van,4db 5ös imbusz fogja.Újonnan 20onezer,bontottan 8-10e,vagy lehet hozzá felújítószettet kapni(pl:egümotorsnál)ha jól emléxem 4500körül van.Nekem is most ette meg a másodikat sajnos,megint cserélem.
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy 2002-es SR ditech robogóm az utóbbi napokban olyanokat csinál,hogy alapjáraton pötyög kb. 10-20 másodpercig eggyenletessen majd elkezd ingadozni az alapjárat és leáll,ha elindítom akkor kezdi előről a műsort ja és mégvalami hidegen elég nehezen akar beindúlni.
Munkadíjra ezekért alaphangon 15e,az indexed azért nem villog,mert vagy nem jó értékű ellenállást vettél,vagy nem jól kötötted be.PÁRHUZAMOSAN KELL BEKÖTNI,NEM SOROSAN...
Szeritnem nekem van! Ha küldesz nekem egy képet arról a dologról ami neked pontosan van akkor megtom mondani!
E-mail-ba várom a képet! : dpaco@citromail.hu
hali, van a variátor alatt legbelül aza fogaskerék amin van a műanyagszabadonfuto a 3db kis görgővel, amikor inditok, akk ez kattog.,a fogaskerekem elvan kopva, nem tud vki 1 eldót? mert külön boltban nemtaláltam
http://www.moto-market.hu/elad...
Innen kellene az a tdm. Hátha majd szegeden lesz próba nap és kerülök egyet egy TDM-mel.
de ha nem újat akarsz venni, akkor idősebb tulajtól és lehetőleg 4 évnél nem idősebb kocsit vegyél.
Írd már meg légyszi milyenre gondolsz? Régit? Rakétát? Újat? Karbisat? ditechet? használtat? Újat?
Egyébként jók az sr-ek, ha nem felejtenek el rá költeni. Ennyi.
Ott megbeszéljük a dolgokat
A nagy kerés megvan a szabasonfutóhoz de a többit E-mailba!
Ha küld képet akkor megtom mondani hogy nekem vagy vagy nicnsen!
E-mail-ba várom a képet! : dpaco@citromail.hu