Aprilia Sonic? Ha majd mocival járok suliba, akkor figyelek, hogy van-e ilyen, és szólok! Tettem fel képeket a fényezésről. Holnap megy fel a második réteg.
Becsavarodok már, ha nem jön az igazi tavasz!
Mikor lesz már jóidő?
Nem érdekel vkit NGK CPR8E gyertya? Kb másfél hónapja vettem, de nem működött a moci ezzel a gyertyával, kb. 50 - 60 km-t mentem ezzel a gyetyával. Ha kell képet tudok róla küldeni! Iá: 1800 Ft
xxdavidxx dobsz képet a történtekről?én azért vettem le a középsztendert mert kanyarban lért már anniyra gyenge volt a rugó meg szikrázott is!oldalsztender 6ezer ft.és avval nincs ilyen problem!és jobban is néz ki!
Laci- nemkell nagyobb aksi simán megkéne tekernie az öninditónak a mocit!ha meg nem akkor öninditó probléma lehet (ha a gyári aksi van benne) lehet már anniyra gyenge az aksi hogy nembirja!azis cserés pár évente..de ha ujjal em teker ott öninditó problem lesz!kapd ki forgasd meg kézzel meg csatlakozókat is nézd meg!ha kiveszed nézd meg úgy működik-e inditózzál rá!
Öcsi78, Vargánya köszi a tippeket
Még egy kérdésem lenne... alapjáraton épp csak pislákol a világítás, ha gázt adok meg "rendesen" miért van, mit lehet tenni? És egyik robogós boltban azt mondták nekem a nagyobb aksival talán megtudná forgalni az önindító a 70-es hengert, mekkorát lehet beletenni, hogy az elektronikát ne bassza szét... lehet az a világításon is segítene?
hellosztok!
jól ráfaragtam tegnap délután a közép szetnderrel mert a tengelye eltört és kifordult menet közbe a kerék elé ami eldurrant és a felnim is szarrá tört szal egy jó tanács ellenőrizzétek az a kis vasat mert sok fejfájást elkerülhettek vele.
Köszönöm,tomeewap!
Esetleg ha időd,és energiád engedi feltennéd az izzó márkanevét,teljesítményét,mert akkor egyből ilyeneket fogok vásárolni.Köszönöm.
igen jól tudtad, nekem voltak ilyen problémáim: nekem a megvétel másnapján 50 km után kiégett a bal izzó. aztán utána sorban mentek ki egyesével vagy egyszerre az égők. most egy más gyártmányú kékes-fehér izzó van benne (garanicában csere) ezzel kiváló minden, eddig ez birja a legtovább és még nem égett ki.
Szervíz szerint a gyári izzók gyengék vagy szériahibásak, azért égnek ki. a motornak elvileg nincs baja. majd úgyis megirom ha kiég ez is :D
Csá
Lenne egykét cuccom:(kör sr) hátsó alsó idomom, hátsó idom amibe a lámpa van(lámpa nélkül), első sárga indexbúra, középsztender, műszerfal, fékcsövek, fékkar, légszűrőház, hátsó 5 küllös felni (tárcsás), berugúkar, szabadonfutó, membrán, főtengő, kis ülés idom, belső idom ( megvan repedve), gázkar , 50 ccm-es vizes henger (fekvő mina)... meg még egykét cucc
A membránt kellene megnézni és a vákumos benzincsapot. Lehet, hogy nem kap üzemanyagot vagy törött a membránod. Esetleg nincs kompressziód, de azt kb érzed mikor átfordítod a variót.
na, a motort átültetni... meg ha nem sérült, akkor a teljes hátsó futóművet... szterintem ez már tunningnak is jó lenne... erős motor... és a tunningokhoz képest viszonylag alacsony fogyasztás... szerintem...
ha motorikusan jó, én megvenném... meg beszereznék 50-est, amibe át lehet operálni a dolgot.. és akkor már a tunnig része is megvan a dolognak... én így csinálnám... persze, ha tényleg jó a motor....
Hali! Még az árról egyezkedünk! A srác többé nem mer mocira ülni! az édesapjával üzletelek mert a srác odaadta vna ingyen :) szóval jahh meg adnak hozzá bukót+takarót! Teljesen beparázott! ma kipróbálom milyen a menetbiztonsága meg elkére egy hétre használni,,hogy felmérjem az állapotát" és akkor majd csinálok képeket nagyfelbontásban stb.......
Sziasztok sikerült beindítani az $r-t
A benzincsap elektronikám volt beázva,mert meg volt repedve egy cső amiben mentek a kábelek és nem kapott elegendő benzint.Mert ügye elektromos benzincsap van rajta
Bittos hogy ditech?Én nem láttam a chek lámpát a műszerfalon.Bár lehet a rossz kép miatt.
Tényleg rendesen indul?Megy is nem kóvályog teló rendben?
Ha megfogott egy őzet a váz is hajolhatott rendesen ha meg nincs baja nem adnák 50e ért tehát lehetne gáz is vele.
Lehetőleg kicsit jobb minőségű kép nem ártana rendesen oldalról nem féloldalas hogy a vázaz láthatnánk.
Hali! a robogóért max 50körül adnék! két éve megfogtak vele egy őzet! azóta nem mentek vele.......megéri? mit kell tudni róla? asszem valami ditech...de ez mit takar?
Bocsi Kotlos, nem a kérdésre válaszolok, de a "létszíves" egy cseppet mellbe ütött, mert ez nem elgépelés, hanem csúnya hiba. Légyszíves figyelj rá. Peace!
Becsavarodok már, ha nem jön az igazi tavasz!
Mikor lesz már jóidő?