Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem tudok segíteni, nincs még túl sok tapasztalatom, ami van is az a morini blokk. Amúgy a szerelőnek 10E problémát teljesen átérzem. Gyerta jó helyen ad szikrát?
Sziasztok régi álló minarelli blokkos sr--em van
Létszíves segítsetek mert vamiért nem indul.Nem tudom mi a baja,szikra van,tankba benzin van,légszűrő tiszta. Segítsetek mert nem indul,és jön a jó idő,+nincs kedvem 10ezreket adni a szerelőnek hogy mondjuk kicserélje azokat ami jó

És aki írt annak nagyon szépen köszönöm a tanácsokat ma meg is fogom nézni
Mi a baj magával a morinis blokkal? Úgy általában kérdezem!
Attól függ mennyit kérnek ezért a hulladékért.Már z sem jó ómen hogy morinis mégha karbis akkor sem.Ha ennyire elbántak vele külsőleg a belselyét sem kímélték.
azért ne felejtsetek el :)
Szia!
Nekem is ezt csinálta de ma kicseréltem a görgőket, és most úgy ugrik kis sebességnél is mint a szöcske !
Sziasztok! Az alábbi motort kínálják nekem megvételre....olcsón!
Megnéznétek és véleményeznétek nekem?
Idomok megtörve de motorikussan 2 év után pöccre indult! Kérnék vélenényt is hogy érdemes-e ebbe belenyúlnom! A robesszal megfogtak egy állatot és azétrt lett letéve!
az szép...
A máról annyit h nem otthon vagyok, és itt pesten esett az eső
Nálunk a BMF-BGK gépészmérnöki szakon 1.2 az évfolyamátlag, és mostanra kihullott akinek ki kellett, so a jók maradtak. Így is ennyi az átlag, piszkos sokat követelnek tőlünk. Ha éjjel nappal tanulunk, az is majdnem kevés a ketteshez!
hát ja, azért ma sem volt rossz idő...

te tanulsz a ZH-kra?
Remélem hétvégén lesz egy kis jóidő! Fordulni akarok egy kört!
Meg ki kéne már cserélni a benzicsövet is! Hála istennek most jönnek a zh-k is
Heló ez az én mocim nem sikerült a kép jól
az adatlapodon lévő összes motor a tied? nem tudom, hogy melyik Az SR...
Ok kösz átnézem
Szia igen van szikra
ezt csekkoljátok! és vegyétek

http://www.hasznaltauto.hu/2617537_aprilia_
sr_2003

Benzin van e benne?Benzincsap környéke vákumcsati jó e?Szikrát ad e?Beljebb membrán jó e?Végig kell menni mind a gyujtás rendszeren mind az üzemanyagrendszeren.Ha minden jó e szét kell kapni szimeringeket ellenőrizni meg a többit.
Hello!
Szikra van? Légszűrő tiszta?
Sziasztok
Nekem egy régi SR--em van
Valamiért nem indul,az aksinak nincs semmi baja mert forgatja a gépet.Gyertyát nem egyszer nem kétszer takarítottam meg.Létszi segítsetek nekem
Hello!
Tegyél bele könnyebb görgőket, de az is lehet hogy a konrasztrugó van már kilágyulva és amiatt nem megy úgy kissebb fordulaton.
Sziasztok!
Szerintetek mitől lehet hogy kis fordulaton, pláne ha van egy kis emelkedő fullad, nem akar menni a gép, aztán ahogy megnő a fordulatszám egyszer csak megugrik és megy (ez jellemző lámpánál induláskor, sarkon beforduláskor)....
Eladó egy kör sr műszerfal.
Tökéletes állapot, nincsen betörve!
Irányár: 7500 ft

Jelentkezni itt vagy E-mail-be = dpaco@citromail.hu
Eladó egy 5 küllös kör sr felni!
irányár: 12000 ft! Alkudni lehet de csak ésszel!
Tökéletes állapot, no patka, szürke színű.!
Érdeklődni itt vagy E-mail-be = dpaco@citromail.hu
Üdv:dpaco
Itt egy hátsó teleszkóp, bár nem tudom Factory-ra jó-e, de szerintem a hossz megegyezik. meghajtót meg keress vaterán, vagy robogobonto.hu-n.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
És mennyi az ára?